Gå til innhold

Slettet.

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

Innlegg skrevet av Slettet.

  1. Takk for infoen. Men det hjelper meg dessverre lite når jeg ikke har en platespiller (Jeg har en gammel en, som er 25+ år gammel, men den kan vel ikke brukes til dette). Jeg har kun én LP-plate som jeg skal konvertere, så jeg har lite lyst til å investere i en ny platespiller dersom det ikke er absolutt nødvendig.

  2. Hei! Vet noen om en platebutikk el. som gjør om analog lyd, som LP-plater og kasetter, til digitalt for en billig penge? Jeg bor i Oslo, så tenker i første rekke på noen som gjør det i dette distriktet, men jeg er villig til å reise et stykke for å få det gjort.

     

    Har sett etter utstyr til å konvertere LP-plater, men jeg ser at det kan lett komme opp i 15.000++ dersom jeg skal få god kvalitet på lyden.

  3. Er det noen som vet om det er noen i Oslo som ripper vinylplater (gjør de om til digital lossless format)? Jeg har ingen erfaring med å gjøre dette selv, og jeg ser at utstyr for å gjøre dette kan bli ganske dyrt. Spesielt siden det kun er snakk om en enkel vinyl-singel som jeg skal ha omgjort til digitalt format.

     

    Edit: Tenker selvfølgelig i første rekke på en platebutikk e.l. som gjør dette for en billig penge.

  4. Hei!

     

    Jeg leter etter en låt som ble brukt i en soloreklame, tidlig på 90-tallet. Det blir blåst på flasker i låta, og refrenget består av "so good, so high, so low" som gjentas flere ganger.

     

    Jeg har sendt mail til både solo og ringnes, men det er ingen av dem som vet hva låta og artisten heter (eller så gidder de ikke lete det opp). Jeg setter stor pris på å få vite navnet på låta og navnet til artisten som har laget den.

  5. Trading Company (Mazrigos, alliance) rekruterer nye medlemmer.

    Vi er et nyoppstartet sosialt, leveling og raiding laug, med medlemmer som har spillt siden classic wow.

    Det vi kan tilby er et sosial laug, som kommer til å raide gjevnlig, men ikke hardcore. Vi vil også gjøre en del organisert PvP og leveling. I vårt laug blir real-life satt forran wow, og raid-tider blir satt opp deretter.

     

    Vi er på jakt etter folk med humor og som er villig til å sosialisere seg med resten av lauget; men også spille serriøst når det ønskes. Vi prøver å holde oss til skandinaviske medlemmer, men har for øyeblikket også noen engelsktalende.

     

    Dersom du er interessert ta kontakt på [email protected], eller til en av offiserene in-game: Protacten, Vikingmayhem, Amell.

  6. Har selv lest boken "Physics of the impossible", vil ikke si at jeg er en ekspert på dette emnet, men har fått med meg en del. Hvis jeg ikke tar helt feil tar forfatteren opp muligheten for at det kan finnes såkalte "hvite hull" (Forfatteren mener at Big Bang kan ha vært et hvitt hull). Disse spyr ut masse istedenfor å suge det til seg slik som svarte hull. Et slikt hvitt hull skriver han at kan være i andre enden av et ormhull.

     

    Dessuten vil jeg tro at multiunivers ideen hører til under stringteori, ikke Einsteins generelle relativitetsteori. Men det kan jo forvirre hvis du kke er kjent med moderne fysiske teorier.

×
×
  • Opprett ny...