Gå til innhold

Terje Nesthus

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Terje Nesthus

  1. Føyer meg i rekken over de som sliter med lite minne, en venninde av meg sliter med samme problem, internminnet er fullt og ingenting kan flyttes til SD-kortet av en eller annen grunn, så hun kan ikke installere flere apps. Bare Facebook tar jo 24mb. Har prøvd flere app2sd-apps men ingen kan finne noen apps å flytte. Noen som kanskje vet om en løsning på dette?

  2. Kan de som har fått den muligens sjekke om webbrowseren har støtte for invert colors, slik som S2 har? Ser ikke det nevnt i noen reviews, men det gir jo browsingtida et betydelig løft siden det er AMOLED-skjerm.

    Stemmer det også at Note II ikke har samme avtalen med Dropbox som S3 har? Ser ingenting nevnt om dette i reviews heller. S3 får jo 50GB gratis Dropbox i to år.

     

    En mulig workaround kan jo være å sette startsiden til http://bgoog.com/

  3. Min android flyter fint den også...

     

    Min android flyter også veldig fint (SGS2) :) Og det etter at jeg har byttet ut tastaturet, sms-modulen og til og med lagt inn Full Screen Caller ID pro, som bytter ut hele visninga når folk ringer, når dama mi ringer er det tilogmed en video der hu ber meg om å ta telefonen. Og det er tre ting en ikke engang KAN med en iPhone. ;D

     

    • Liker 4
  4.  

    Jeg kan i hvertfall skrive under på at mobilen KAN ødelegges når du flasher/wiper på standard ICS for Note'n...

    Skulle flashe CM9 fra standard ICS-rom og kernel på Note'n, CM9-rom'en installerte seg som normalt, men da jeg skulle reboote etter innstalleringen skjedde ingen verdens ting; telefonen slo seg ikke på, ladet ikke (dvs telefonen ble småvarm etter noen timer med lading, men ingen livstegn), og kom ikke opp som eksternt lagringsmedie når jeg koblet den til pc-en..

    Etter mye frustrasjon, googling og x-antall leste xdatråder, fant jeg ut at jeg hadde super hard-bricka telefonen, og at den nå ikke ville være til mye annen nytte enn som en leke for en 2-åring.. AARGH!

    Det skal sies at jeg hadde flashet mange forskjellige custom-rom's før dette skjedde, også fra Samsung sin standar-ICS og til CM9 uten problemer, tydligvis noe som inntreffer uvilkårlig..

    (slutten på visa ble at jeg kjøpte en ny Note, flasher ALDRI et customrom fra samsung's standard ICS igjen..)

     

    Hey Segbrev, dette skjedde med meg for lenge siden med min første Samsung Galaxy S 1 da jeg brukte Kies for å oppgradere firmwaren. Den oppgraderte, startet mobilen på nytt, men ingenting skjedde, svart skjerm, tlf var død. Hvordan er det mulig, å lage et så dårlig supportsoftware fra Samsung sin side?

     

    Min løsning ble, selv om jeg tok kontakt med Samsung som ikke kunne annet en å anbefale å sende tlf inn til reparasjon, var at jeg fant http://www.samfirmware.com/. Her fant jeg SGS-rom i alle versjoner, også nyere enn den Kies "oppgraderte" til.. det var også programvare og dårlige bruksanvisninger til hvordan man gjorde det, det var ikke enkelt, tok meg en helg men etterhvert fikk jeg det til og telefonen var oppe og kjøre igjen.

     

    Det siste problemet var da å få datatraffikken til å fungere. En telefon til teknisk avdeling i Telenor hjalp ikke, de visste ikke hvordan dette kunne fikses. Ironisk nok fant jeg løsningen etterpå på telenors hjemmesider, der man kan laste ned driver til nettopp dette ;)

     

    Så det ble noen dager med banning og steiking men for meg ble dette løsningen... ikke å anbefale, men ville nett fortelle det.. lykke til.

  5. Hei. Jeg oppgraderte firmwaren min i går via Kies, og det førte til at Galaxy S'en min ble fucka opp totalt. Den ville ikke lenger boote, kun svart skjerm.

     

    Etter masse styr og trøbbel, og ved å følge denne her:

    http://www.pathikshah.com/blog/install-android-2-2-froyo-galaxy-s/

    fikk jeg til slutt telefonen til å fungere igjen. Med 2.2.

     

    Den guiden bruker gamle versioner (leaks) av 2.2, så vidt jeg har forstått, men nye kan hentes på http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm

     

    Jeg vil ikke anbefale noen å bruke samsung kies i det hele tatt.

  6. Stopkoden ser ut sånn, om det var det du lurte på.

     

    stop: 0x0000006F (0x000000E, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)

     

    yep, og så kan du som regel bare google den koden, f.eks. 0x0000006F i tilfellet her, og da vil du normalt finne andre på nettet som har samme problem og kan ofte finne frem til et svar fra de svarene de har fått. det krever litt research, men det er langt bedre enn å gjette blindt. Microsoft oversikt over STOP koder vil også klart indikere hvilket del av systemet der er som feiler slik at du i det aller minste kan redusere antall mulige feilkilder kraftig.

     

    SOm sagt: om STOP kodene dine er mange og varierte og skjedlent de samme fra gang til gang så er det typisk ved RAM problemer. Hvis STOP kodene alltid er de samme, eller det er de same som går om og om igjen hovedsakelig, så er det tegn på en mer systematisk feil som du kan finne ut mer av ved å se hva STOP koden forteller deg.

     

    Om maskinen din auto-restarter ved bluescreen så kan du disable det inne på egenskaper på min datamaskin så du får tid til å studere hva som står der før du restarter manuellt.

     

    -Stigma

     

    Ok :) Jeg kjørte en memtest86, og den fant haugevis med problem. Da er det vel Ram'en som er fucka. Får kjøpe nye og se om det hjelper. Ville gjerne spørre her før jeg kanskje kjøpte noe unødvendig. Takk for svar Stigma. :)

  7. Om BSODene er både tilfeldige i forhold når de kommer, og også tilfeldige STOP koder, så er dete mest typisk indikativt om RAM feil. Kjør en passende RAM test for å brkrefte eller uteluke dette først og fremst. Hvis STOP kodene ikke er tilfeldige må du de på hva STOP koden sier når du søker den opp.

     

    -Stigma

    Unnskyld at jeg spør så dumt, men hva er STOP-koden, er det "Bug Check String" eller "Bug Check Code"?

  8. Hei alle!

     

    Har et enormt plagsomt problem med pc'en min, den kræsjer nemlig i ny og ne. Den får BSOD innimellom, spesielt når jeg ser på filmer eller spiller. Men også helt utav det blå. Det var det samme i Vista som nå i Windows 7 Home Premium 64-bit.

     

    Maskinen består av:

     

    Hovedkort: Asus P5QL PRO, P43, Socket-775, DDR2,

    CPU: Intel Core? 2 Quad Q9300 2.5GHz Socket, med Cooler Master Vortex 752 CPU-Cooler,

    RAM: Corsair TWIN2X 8500C7 DDR2 4GB KIT CL7,

    Skjermkort: Akkurat nå et HD5750, har tidligere hatt 8800 GTS og 5700 LE med samme problemer.

    Og for tiden èn HD: WD VelociRaptor 150GB

     

    BSOD'ene ser slik ut: http://nesthus.net/rp.htm

     

    Og jeg aner ikke hva det kan være! Fordi jeg har ingen ellers problemer, maskinen er kjapp og responsiv, kan sitte timesvis med Photoshop og Firefox (det det går mest i :) uten noe problem. Men den kan kræsje da også. Den kræsjer spesielt mye når jeg sitter og glor hd-filmer. Kræsjet i kveld 3 ganger under 2 episoder av mad men 720p.. :\

     

    Tenkte at det da kunne være noe med skjermkortet, men nå har jeg prøvd 3 forskjellige med samme resultat.. kan det være pci-e-porten på hovedkortet? Eller RAM'en kanskje? Alle delene har blitt kjøpt innen et års tid..

     

    Noen som kan hjelpe meg til å resonnere meg frem til problemet?

     

    MVH Terje

×
×
  • Opprett ny...