Gå til innhold

Veltins

Medlemmer
  • Innlegg

    318
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Veltins

  1. Hei!

     

    Mobilen min som er registrert med MinID ble ødelagt, så jeg får ikke logget meg på og takke ja til skoleplass.. Det man kan bestille i posten kommer heller ikke tidsnok..........

    Er det noe jeg kan gjøre eller er jeg screwed når d kommer til skoleplassen?

  2. Har gått 1,5 uke på elektro nå, og merker allerede at jeg ikke passer inn på denne linjen.. Jeg står heller ikke på venteliste enda, skal snakke med rådgiver på mandag. Men er det noen mulighet for å kunne bytte?

  3. Så, fikk klasselisten min, og det er ikke en eneste jente i klassen. Regnet egentlig ikke med det. Er det no håp om å skaffe seg en kjæreste når man går på elektro da, eller er alt håp tapt xD

  4. Har du vært hos lege? Sosial angst er fint mulig å kurere helt uten medisiner.

     

    Gikk 2 år til psykolog for å få diagnosen. Det er ikke akkurat noe jeg har lyst til å gjøre igjen. Og det er ikke så mye man kan gjøre med aspergers som jeg har lest. Siden det er en endring i hjernen som skaper det.

     

    Ikke la diagnose - stemplet gå inn over deg. Vær stolt av deg selv og vær glad for den du er. Sosial angst trenger ikke nødvendigvis være knyttet til asberger, selv om som du sikkert har hørt kan ha en sammenheng.

    Likevel så tror jeg ikke at du skal henge deg opp i biologiske endringer i hjernen, og anse den sosiale angsten som en tapt sak, og gå over på medisiner med kraftige bivirkninger.

     

    Nå kjenner jeg ikke deg på et personlig plan, men jeg vet om mange som har sosial angst, og dem har ikke asberger.

    Alle har faktisk en liten grad av sosial angst. Men hvis du er disponert med asberger kan det nok være vanskeligere å takle.

     

    Hvordan går den sosiale angsten utover livet ditt? :)

     

    Den går utover livet mitt ved at jeg ikke klarer å vise takknemlighet til de folkene som betyr noe for meg, og jeg mister dem. Jeg klarer heller ikke å snakke offentlig på skolen, og begynner å kaldsvette, brekke meg og få hodepine hvis det er presentasjoner eller lignende.

     

    Og jeg kunne godt hatt sosial angst uten aspergers. Jeg sier bare diagnosen jeg har fått, og det er jo antakelig koblet sammen.

     

    Sånn som jeg ser det så er det verdt et forsøk, også kan jeg slutte hvis jeg ikke liker det.

  5. Har du vært hos lege? Sosial angst er fint mulig å kurere helt uten medisiner.

     

    Gikk 2 år til psykolog for å få diagnosen. Det er ikke akkurat noe jeg har lyst til å gjøre igjen. Og det er ikke så mye man kan gjøre med aspergers som jeg har lest. Siden det er en endring i hjernen som skaper det.

  6. Hei!

     

    Jeg søkte tilrettelagt elektrofag til sommeren nå, også angrer jeg på beslutningen min.. Ville heller hatt studiespesialisering, men ble overtalt av rådgiveren på skolen... Lurer på hvordan er det man søker om bytte? Pleier det å gå ann å bytte, eller må jeg vente et år?

×
×
  • Opprett ny...