Gå til innhold

Jamila

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jamila

  1. Etter å ha lest flere kommentarer her, ser jeg tydelig at få vet hva faktisk folkehøgskole er. "Man kan heller sitte hjemme og lære alt selv". Hovedpoenget med folkehøgskole i seg selv er ikke å utdanne seg mot noe, men det sosiale og å "vokse". Gikk selv på folkehøgskole for et par år siden (Spilldesign-linje). Mange lærer utrolig mye om seg selv og de rundt seg. I motsetning til de aller fleste jeg kjenner som gikk rett på høgskolestudier etter vgs og sluttet. For min del gikk det ut på å se at jeg faktisk klarte noe (både faglig og sosialt) som ga meg både selvtillit og en pekepinn til å jobbe videre i etterkant. Jeg har fremdeles til gode å møte noen som angret på at de gikk der, og uansett om man måler i kroner og øre, tenker jeg det lønner seg, da flere ville daffet rundt i flere år uten å vite noe som helst. Det er også et sted hvor du møter folk som virkelig brenner for det de gjør og står virkelig på og ikke fordi "de må" eller "mamma sa jeg burde....",

    • Liker 2
  2. Sitter og ser etter en bærbar datamaskin.
    Jeg er riktignok litt blank på dette med to eller fire kjerner.

    Vil firekjerner alltid lønne seg og være best, eller er det kun til et visst bruk? Hvor merker man det?

    Hvordan blir det da med "eldre, svak firekjerners" vs en "nyere, kraftigere tokjerners"? Vil alltid QuadCore komme best ut?

    På de laptopene jeg har sett på, vil fire kjerner gi en ganske markant prisøkning (pga de andre specsene), så jeg lurer på om det er verdt det?

  3. Det kommer mye an på alder, tror jeg. Nå er jeg kanskje "inhabil" til å svare, siden jeg har vært i samme forhold siden jeg var 16 år, men ok.
    Slik jeg føler det (og de venninnene jeg har pratet med), har det som regel med hvor ofte denne personen har byttet partner og hvor lett de ligger med noen. For mange kan nok dette ha med redselen for å bli fort byttet ut eller om personen vil være utro. Eller hvor fort personen blir lei av en partner før den må "byttes" ut, for å si det på en annen måte.
    Vi jenter liker jo ofte å late som vi er den eneste ene, og hvis vi får høre at "du er nummer 50", så kan jo det knekke litt på denne illusjonen.
    Samtidig synes nok de fleste jenter at det er skummelt med menn som er jomfru etter en viss alder. Jeg vet ikke om det er noe gyllent nummer her, men allikevel er det mer positivt med færre enn flere vil jeg påstå. Igjen så er jenter grusomt forskjellige. Noen kan jo være overdrevent kontrollerende og skal vite alt med hele livshistorien til en person, men jeg tror det kan ha mye med det jeg sa over.

  4. Ute i det store januarsalget, har jeg funnet noen bra tilbud på bærbare PCer med gode spesifikasjoner, men med "vanlig" harddisk.
    Jeg ønsker en bærbar PC med SSD. Men har sett at disse ofte er veldig mye dyrere (ofte noen lapper) hvis man skal ha en med like bra spesifikasjoner som disse med vanlig harddisk.
    Jeg har lest litt rundt, og funnet ut at et rimeligere alternativ er å kjøpe en SSD-disk som passer og montere den selv.

    Det jeg lurer på er om hva som skjer med garantien? Jeg vet ikke hvordan det er nå, men husker tidligere at det nesten var slik at garantien røk bare du var nær skruene. Jeg vet riktignok at det er stadig flere som bytter ut deler selv i laptoper.
    Blir jo litt kjipt å kjøpe en splitter ny PC for å så miste garantien. Da kan jeg like så godt se etter en billigere brukt.

     

    Noen som vet?

  5. Etter 2-3 år med div. touchtelefoner har jeg sett meg lei av at jeg skriver 1/10 hastigheten jeg gjorde før på tekstmeldinger og ofte lar være å skrive fordi det er ofte ganske tungvint.

     

    Jeg leter etter en mobil med taster, da helst den gode gamle 1-9 fordi jeg har hatt qwerty/fulltastatur som jeg heller ikke var helt fornøyd med.

    Å finne telefon med tastene jeg vil ha er relativt lett. Men jeg vil helst også ha WiFi, 3G/4G og et relativt ok kamera.

     

    Jeg kan så klart gå for qwertytastatur hvis tastene er gode og den går fort å skrive med (og det er eneste mulighet), men jeg foretrekker helst de andre.

  6. Jeg har også fått et slikt brev. Har fått logget meg inn. Tror neppe det ikke er Forsvaret. Hvor skulle de fått alle de personopplysningene fra? Og hvorfor er det så mange forskjellige folk som har fått dem?

    Dessuten står det ikke så mye annet enn at man blir innkalt til sesjon i januar og informasjon/reklame om/for Forsvaret.

    Hvorfor i alle dager skulle noen i det hele tatt giddet å kødde med det her? x3

×
×
  • Opprett ny...