Gå til innhold

Blondie_

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blondie_

  1. Jeg vet alle kostholdstipsene o.l til å gå ned i vekt. Jeg ønsker å få flatere mage, men ikke gå særlig mye ned i vekt da jeg egentlig er ganske tynn, men er redd for at jeg skal få flatere pupper hvis jeg trener mye. Hvordan få flatere mage uten å få flatere/mindre pupper og rumpe?:p

  2. Høres utrolig deprimerende ut, ikke rart du føler du har møtt veggen. Men at man har møtt veggen er bare en annen grunn for at man må fortsette å prøve. Ofte når man starter med å forbedre ting ett sted, skjer det at man forbedrer andre ting i livet også. Så om du f.eks begynner med å jobbe litt eller studere noe annet for å samle studiepoeng, kan det f.eks skje at du møter noen nye mennesker eller får en ny interesse som kan gi deg litt lykke mens du venter :)

  3. ^ Godt at du fant linkene nyttig :) Jeg vil nok si at det er en fordel med 2 mnd praksis. Etter ett år eller fem for den saks skyld med bare lesing, forelesninger og eksamener er det greit å få en vri på sakene og oppleve noe på ordentlig. Man kan bestå en prøve med glans uten å kunne absolutt alt som det handler om, men når man lærer noe praksis er det ikke rom for feil. Så på den måten får du både læring av praksistiden, men også en stund borte fra skriving, lesing og forelesninger, noe som man kan bli veldig lei av i mengden.

  4. Studentlivet i Tromsø er utrolig bra faktisk! Det har blitt sagt opp til flere ganger at det er Norges beste studentby. Tromsø er kaldt om vinteren, veldig kaldt, men også mildt og fint om sommeren. Det med temperaturen er nok ikke noe stress så lenge du ikke må bo i en by der det er veldig varmt generelt ut året. Det regner mye mindre i Bergen enn i Tromsø, hvor det er helt klar himmel og ofte pent med nordlys og lignenede.

     

    Tromsø er en flott by på alle mulige måter. Den er ikke for liten, men samtidig ikke for stor. Det fins folk fra overalt der og folkene er hyggelige og hjelpsomme. Universitet i Tromsø er en fordel for de som er fra Nord-Norge, men er nesten like bra lagt opp for folk fra andre steder i Norge. Tromsø har en utrolig god opplysende side (www.uit.no) hvor det står alt du skulle lure på.

     

    Om det er forskjell på undervisningen i Tromsø og Bergen er jeg ikke sikker på. Grunnlaget er jo det samme så regner med at undervisningen ikke er veldig forskjellig. Men om du går inn på denne siden: her å velge det studieprogrammet du har valgt og deretter se hvordan studiet er lagt opp ++

     

    Men til dags ende er det alltid ens egne ønsker som gjelder og da er det viktig at du setter deg ned og tenker grundig gjennom de to valgene. Du bør sette opp en liste over kvaliteter du ønsker på et eventuelt studiested og deretter skjekke grundigere hva de to byene har å tilby deretter. :)

  5. Alt er relativt.

     

    Men ja, det funker nok for noen og det funker ikke for andre. De mest effektive "slankepillene" er de som krever at man trener og spiser sunt i tillegg. Slankepiller bygger ofte på konsepter der det inneholder ingredienser som virker som kosttilskudd som erstatning for annen mat, eller ingredienser som begrenser matinntak++

     

    Grunnen til at det virker for noen og ikke for andre, er at noen er realistiske. De skjønner at det ikke er nok med bare å ta pillen og bli tynn deretter! De trener i tillegg, spiser sunt og følger alle kostholdstips.

  6. Dette tror jeg er en ting som varierer veldig etter hvor du går på skole og hvilken lærere du har. Jeg har gått på mange forskjellige barneskoler og to forskjellige ungdomsskoler da jeg flytta en del, og jeg har alltid opplevd at det er forskjell på hvor mye man lærer og hvordan vanskelighetsgrad det er.

     

    Det er grunnet det at forskjellige lærere har forskjellige måter å lære på, noe som gjør at noen lærer mer en andre mens andre lærer bedre på andre måter. Samtidig er det slik at noen lærere ikke krever så mye av eleven og kan gi en 6-er i karakter ut av nesten ingenting. Det er også forskjell på hva de ulike skolene/lærerene tillater i skoledagen. På de ulike skolene jeg har gått på, er det èn skole hvor de ikke brydde seg særlig mye om oss og prøvde å ha undervisning mens elevene i klassen satt å surfa på nettet og ikke fikk med seg noenting. Den skolen jeg har gått på dette året har det vært slik at vi ikke får ha oppe PCen i timen med mindre vi trenger den til noe spesielt. Har vi PC, mobiltelefon o.l oppe eller snakker med medelever blir vi bortvist fra klasserommet.

     

    Jeg har heller aldri hatt store problemer med noen av fagene, men jeg gjør alt av skolearbeid. Følger med i timen og er til stedet hver dag. Gjør også eventuelle lekser og innleveringer av alt slag. Det er nok pga at jeg alltid har trodd at man må ha en tråd gjennom alt. Får man ikke med seg noe læring fra ett år, legger man ikke grunnlaget for neste år, da vanskelighetsgraden stiger.

  7. Det er sjeldent at jeg er så enig i alt det som har blitt sagt i en tråd :p Men ja, "sonen" er en skam for tv2 og tv rett og slett. Det robber ungdommer, kåte gamlinger og folk med fritidsproblemer til å bruke mye penger til inget nytte. Det må være noe av det dummeste man kan bruke penger på.

     

    Programlederne er like alle mann, betalt for å smile og gi komplimenter på tv. Da jeg har på tven i bakgrunn og programmet er på, hører jeg bare ofte programlederne sier "peneste navnet jeg vet" og "søteste meldingen som har kommet inn i dag". Det er jo ikke det når du sier det til hver 5. person du får melding fra. Nei, sonen bør egentlig vært lagt ned.

     

    Programmet er jo like ille som spilleautomatene vil jeg si. Da de aller fleste spilleautomatene allikevel har havnet på nett, trenger det virkelig ikke være et program på tv som stjeler penger fra ungdommer, kåte gamlinger og folk med fritidsproblemer. Programmet er jo lagt til rette for å passe til alle og det gjør at mange vil være med på det.

  8. Hvis du syns at der er kult å sakte men sikkert ødelegge lungene, huden og påføre deg sykdommer som kreft, kols o.l så ja da er det vel kult!

     

    Hvorfor skal det være kult å røyke? Hvis vi ser bort i fra sykdommene som er den største ulempen, er det utrolig dyrt og hva får du egentlig for penga? Jo, kreft og kols. Selv om at spørsmålet du stiller er utrolig dumt, da de aller fleste vet svaret, får du oss til å tenke over hvor teit røyk egentlig er.. og nei, jeg røyker ikke.

  9. Hva er vitsen med å være sammen med ei jente du såvidt har følelser for og du føler ingen gnist for når du er så ung? De fleste venter til de er runda 50 før de gjør det :p

     

    Uansett så kan man tolke en viss alder ut i fra måten du skriver på, og om jeg ikke tar så alt for feil nå går du enda skole? Hvis du gjør det, enten videregående eller om du er kommet deg lengre, bør du virkelig ikke være "stuck" i et forhold som ikke fører noe sted. Det er i denne tiden du skal ha så mye morsomheter med vennene og medstundentene dine som mulig.

     

    For alt du vet så kanskje dama di føler det akkurat likt som deg. At forholdet deres har stoppet opp og at det ikke fører noen av dere noe vei. Dere hadde helt sikkert fått mer ut av det om dere var venner istedet. Da kan dere være sammen som dere har vært i 2,5 år bare på en litt annen måte. Nei, snakk med henne og fortell henne sannheten - kanskje dere kan komme opp med en løsning sammen?

  10. Alle har fobier og for deg er blod en fobi. Det er ikke noe du kan gjøre svært mye med, annet enn å tenke at fobier ligger i hjernen din og det er noe underbevisstheten din rett og slett ikke tåler. Det eneste du kan gjøre er å prøve å tenke at blod er en helt naturlig ting for oss og at det er akkurat det samme som f.eks vann bare at det er rødt og litt tjukkere. Ofte er det en god idè og oppsøke f.eks en psykiatrer/psykolog å snakke om fobiene dine. Eller du kan snakke med noen andre om det, f.eks noen av familiemedlemmene dine. Å snakke om fobier gjør at du blir mer vant til dem og etter hvert kan overta den kontrollen du mister når du ser blod. Søk litt på nettet og finn ut litt om blod, lær deg alt om det så vil hjernen og underbevisstheten din etter hvert innse at det er ikke så ille likevel, og du vil sakte men sikkert komme deg over det.

  11. For å si det enkelt: filmen var bra nok til å se en lørdagskveld med venner, men kunne ikke måle seg med boka. Det var ganske mye som ikke var med i filmen en gang.

     

    Filmen er ikke bedre enn DaVinci-koden syns jeg. Kan ikke egentlig begrunne det så godt, men syns bare at den rett og slett er mer spennende, både filmen og boka.

  12. dersom hun ikke vil ha oralsex syns jeg at du skal respektere det. Jeg vet ikke om mange jenter som sier det samme som dama di sier, men respekter det uansett. Det er jo mye annet dere kan gjøre bortsett fra det, uansett.

  13. For meg høres det ut som at du ikke er motivert nok til å gjøre en god innsats og dersom du ikke er det, er det ingen vits for deg å ta opp hele året om igjen. Jeg tror neppe jeg ville havnet i din posisjon, men dersom jeg gjorde det, ville jeg gått det siste året om igjen. Siden det er såpass mange fag du er nødt til å ta opp igjen, hvorfor ikke forbedre alle standpunktene istedet for?

     

    Du bør uansett tenkte grundig over det før du kommer til en beslutning. Hvilken karakterer fikk du forresten i matte, biologi og kjemi på vg2? Og hvorfor har du så mye fravær, er det bare skulk?

  14. Jeg har en tricky en for dere. hvordan definerer dere utroskap?

    Har noen av dere opplevd noe som kan deles med andre?

    Selv om du ikke er noe lady's man, eller hva enn din stilling er.

    Hva skal man ha gjort for å være utro? hvilke forhold er i faresonen?

    Hvordan reagerer du på ting?

     

    Jeg er ute etter din mening!

     

    Jeg har kanskje en litt annen definisjon på utroskap enn mange andre jenter. Kan merker i hvert fall forskjellig på mine synspunkter enn mine venninners når vi snakker om tema.

     

    Utroskap for meg er at en du kan definere som din kjæreste, at dere er i et forhold, gjør noe du ikke ville likt med en annen person og lyver om det senere. For å beskrive hva jeg mener må jeg komme med noen eksempler: f.eks to personer som er i et forhold og ikke er sensuelle med hverandre, så er den ene parten sensuell med en annen person, det anser jeg som heller at man fyller et behov, enn at man er utro i den forstand. Jeg føler vel heller at det å være utro går på det med følelser og å gjøre noe bak ryggen til den du er i et forhold med. På den måten kan seksuell aktivitet også være utroskap, men ikke i så stor grad. En er heller mer utro dersom en som er i et forhold, får følelser for en annen person og gjør noe med de følelsene, som f.eks å være sensuell eller ha lange samtaler med den personen som han i forholdet har følelser for.

     

    Det er et utrolig vanskelig tema og det er vanskelig å definere utroskap. Dessuten er det forskjellig for mange! Jeg vil uansett si at utroskap som oftest er et tegn på at man enten er lei av den personen man er utro mot, eller at man for en eller annen grunn føler at det ikke gjør noe om man mister den personen. For man vet jo at man sannsynligvis kommer til å miste den personen man var utro mot, men allikevel gjør man disse handlingene.

     

    Jeg har ingen personlige erfaringer å komme med, da ingen av mine kjærester har vært utro mot meg. Jeg har ikke vært utro i den forstand at jeg har fått følelser for en annen person når jeg har vært i et forhold, men har kysset en annen gutt når jeg var i et forhold. Det var uansett ikke en stor ting og skjedde ikke stort mer enn det. Siden jeg ikke har opplevd at noen har vært utro mot meg, er det vanskelig å si noe om hvordan jeg evt. ville reagert i en slik situasjon. Det er vel naturlig at en blir skuffa, trist og kanskje også føle seg litt ubrukelig, da den personen du er mest glad i går til en annen person for noe. Da føler man kanskje at man "mangler" noe i seg selv, eller at forholdet mangler noe. Jeg vet ikke...?

  15. Selv om at jeg ikke her 100% fan av innvandring, trenger Norge det. Fruktbarhetstallet i Norge er på 2.08, mens kvinner her til lands bare føder ca 1,9 barn.

     

    Hvorfor trengs det en befolkningsøkning?

     

    For å fylle arbeidsplassene som er ufylt, for at fler barn skal bli født, osv.. Sikkert tusen ting! Det er jo en grunn for at vi har innvandring, det er jo ikke bare for å være "snill" med innvandrerne.

×
×
  • Opprett ny...