Gå til innhold

theozH

Medlemmer
  • Innlegg

    256
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av theozH

  1. Alt for liten skjerm...

    Prøvd den?

     

    De fleste som uttaler seg negativt om noe, spesielt Windows Phone 7.x har etter det jeg erfarer aldri prøvd OSet. Selv har jeg testet Lumia 800 og jeg syntes størrelsen virker ganske optimal for mine hender. Har testet blant annet Desire HD og Samsung Galaxy S2, men jeg syntes de føles for store for min smak.

    Jeg har nå Galaxy SII og kunne ikke tenkt meg noe mindre, nei jeg har ikke prøvd den men etter 4.2 ble det "vanlige" på flaggskip synes jeg det blir litt lite om man går så mye under det.

  2. Jeg har store problemer med pingen min når jeg spiller CS:S. Jeg bruker en stasjonær PC som takler det meste, og lagen er ikke pga. den. PC-en min er koblet til ved kabel, så om jeg skrur av wi-fi på routeren funker det fjell, da er jeg nede på 30 i ping.

    Det er andre i familien min og som trenger nett, så når jeg skrur på wi-fi igjen hopper pingen opp og ligger mellom 200 og 500, noe som gjør det umulig for meg å spille.

     

    Vi har telenor-nett, jeg får 11-12mbit ned-hastighet og 0.50mbit opp-hastighet.

     

    Noen som vet hva som kan være feil og eventuelt en løsning?

     

    Mvh Theodor :)

  3. Detter er det dummeste jeg har hørt, flash funker mye bedre til mobiler enn HTML5.

    Det kunne jeg tenke meg å høre en begrunnelse for. Bortsett fra selvsagt at HTML5 enda har et forbedringpotensiale. Bedre med en god teknologi som kan forbedres enn en dårlig som ikke kan det...

     

    Geir :)

    Syned det er teit at når de allerede har noe som funker kjempebra plutselig skal legge det fra seg for å starte på noe som er langt fra ferdig.

  4. Jeg ville soleklart gått for Galaxy Nexus ettersom denne allerede har Ice Cream Sandwich, og det er det viktigste akkurat nå. Selvfølgelig har den de beste spesifikasjonene på markedet i tillegg. Om du synes den blir for stor kan kanskje Droid RAZR være et godt alternativ, denne får nok ICS over nyttår engang.

     

    Edit: Galaxy Nexus har alt det nyeste av teknologi som du nevner i punkt 5, du finner ikke andre telefoner med dette enda.

×
×
  • Opprett ny...