Gå til innhold

Fangz

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fangz

  1. Ville nok prøvd maskinen med bare 1 skjermkort så bytte og prøve det andre. hvis fyser begge gangene da, sett i ett random annet tredjekort og se om fortsatt er samme problemet. Da vil du ihvertfall finne ut om det er noen av korta eller noe annet, mest sansynelig ett eller 2 defekte kort da men kan være andre ting.

     

    Hvis du har mulighet kunne du jo også målt spenningene på 12v i maskinen under load i tilfelle det er problemer med PSU eller strømmnettet i huset som foråsaker for lav spenning, eller spennings fall. Det hadde jeg i en maskin, der vare det produksjonsfeil i PSU.

  2. Jeg vil tro at det du kan spare mest på er hovedkort og kabinett. Når det gjelder de andre komponentene er det vel disse eller tilsvarende som gir deg det beste forholdet mellom ytelse og pris.

     

    Kabinettet har jeg ingen erfaring med. Enig i at det ser stilig ut. Skal du ha den oppå bordet?

     

    Hovedkortet fant jeg bare 2 som passet på den siden ihvertfall, da tok jeg den av kjent merke til 100 kr mere :p Kabinettet, sku gjærne hatt billigere helst tilsvarende uten PSU da egentlig ikke trenger det. har 2 700W til overs alerede.

     

    Skal ha på bordet ja, 2 som har maskiner på ett rom, så har maskinene på ett hjørne borde mellom pultene, greit med små og stilren da ^^

  3. Prøver å sette opp en ny maskin der jeg helst vil gå for noen lite og ikke så flashy som mange av mine tidligere, ikke helt mitt vanlige område altså.

     

    Helst også så billig som mulig men mulighet til å kjøre spille på høy settings uten problemer.

     

    Har fra Før 2tb disk for lagring, hd skjerm, tast/mus, dvd drev. Egentlig også PSU men den jeg klarte finne som virka ok nå hadde det medfølgende i kabinettet.

     

    Det jeg kom frem til nå var da denne

    post-195870-0-33108400-1341420613_thumb.jpg

     

    Så da hadde jeg håpet på noe konstruktive forsklag om er noe som burde forbedres eller kan gjøres billigere uten at det blir nevneverdig dårligere. Det jeg er mest usikker på her blir da kabinettet for å nevne det.

  4. Min gaming pc nummer 2, som er lite i bruk for tia.

     

    Hovedkort:

    Asus P5E WS PRO, X38, Socket-775

    Prosessor:

    Intel Core? 2 Quad Q9550 2.83GHz Socket LGA775

    Minne:

    Corsair TWIN4X 6400C4DHX DDR2, 8gb Kit w/Four CL4 2GB

    HDD:

    Western Digital Caviar GP 1TB SATA2

    Grafikk:

    XFX GeForce GTX 260

    PSU:

    Fortron/Source Epsilon 700W, Blå Vifte,

    Kabinett:

    CoolerMaster CM 690 II Advanced

     

    Også eventuelt D-Link Xtreme N PCI Express Desktop Nettverkskort og Standard 16x DVD brenner.

  5. Det høres veldig ut som ett defekt skjermkort ja, eventuelt også kan det jo være ett software problem/drivere. Er jo også en mulighet strømforsyningen er dårlig men det virker litt mere tvilsomt. Du kunne jo stress testa den litt med 3dmark eller FurMark og sett om det blir spesielt varmt når feiler eller om det er værre på high load.

     

    Har hatt lignende problemer selv 2 ganger, returnerte dritten til komplett begge gangene og fikk penga tilbake og kjøpte Nvidia kort xD

  6.  

    Den er ihvertfall oppgraderbar. Så da kommer det bare litt ann på hvilke spill du skal spille da. Men er jo ikke ubegrensa hva resten av maskinen klarer heller så ville nok selv skaffet ett. Nvidia GTX550 eller GTX560 skjermkort til den maskinen, noe selig kraftigere får man nok ikke utnytta fult uansett. Skjermkortet skal da settes i PCI Express x16 slotten

     

    Pass på at strømforsyningen har like mange PCI-E strømkontakter som skjermkortet du kjøper trenger, det er da disse pcie6index.jpg

     

    når det gjelder strømforsyningen du har, 300W kan holde siden det er en strømsvak CPU du kjører på. Så du kunne jo da testet med den du har, hvis man får noe problemer kan jo altids kjøpe en 500w+ PSU senere for å fikse problemet.

  7. Da var NH-D14 bestillt, cant wait :D

     

    Takker for hjelpen fra begge to !

     

     

    mvh

    Dryper

    Vet ikke om fortsatt er intresert, men hadde vært morro å høre hvordan dette gikk? ser du har ett oppsett veldig likt mitt eget, så er jo altid morro se hva du komer opp på ^^

    selv Kjører jeg stabilt på 4.2 nå i fjerde måneden.

     

    La ved Guiden jeg brukte da den passet veldig bra til mitt hovedkort da bare har en utgave over.

    Core i7 920 oc 4G 2008.12.12_(ENG).pdf

  8. Enkleste løsningen for å eliminere om det er minnet eller ikke er vel å ta ut brikkene. Ellers så kan du Laste ned MemTest USB installer og legge inn det på en minnepen og boote fra den.

     

    Ellers hvilket Operativsystem har du? Og med SSD disker er det også viktig å ha oppdatert BIOS da ofte kortene har småbugs med SSd som ofte har blitt fikset i oppdateringer. Og er viktig å ha nyeste driver for diskkontrollere.

     

    Også hvilket operativsystem har du? vet er mye mere problemer med SSD i windows XP da det ikke er støttet orntlig.

  9. Hei. Jeg valgte å installere Windows 7 fordi vi fikk det gratis av skolen. Jeg satte inn installasjonsdisken, og begynte å kjøre setup. Jeg valgte å formatere harddisken min, fordi den var full av dritt.

    90% av installeringen så kommer det opp en feilmelding, etter det skrudde dataen seg av. Nå klarer jeg ikke lenger å boote inn til installasjon, og jeg har ingen harddisker som har noen form for operativsystem på seg. Når jeg prøver å boote fra disk, kommer det opp at "BOOTMGR is missing", har prøvd med flere forskjellige disker. Til og med en disk som læreren ga til meg som han GARANTERTE å virke.

     

    Er litt frustrert, er det muligens CD-rommen som er ødelagt? Finnes det noen løsning uten å kjøpe et nytt CD-rom? Gjerne boote fra ekstern harddisk, og gjerne en pekepinne på hvordan jeg eventuelt kan gjøre dette?

    Setter stor pris på svar.

     

    Litt lite informasjon men hvis du går inn i Biosen på maskinen og ser til at den er stilt inn til å boote fra riktig harddisk som Første valg og at hardiskmodus er på noe fornuftig som ACHI eller lignende.

     

    Hvis du da starter fra CD og kjører installasjon igjen og ser om det fungerer, om du er usikker på om CD virker og har en annen maskin tilgjengelig og en minnepen på 4gb eller mer. Så kan du laste ned Windows 7 USB/DVD Download tool fra http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool og lage en USB install isteden for cd og prøve det.

     

    Hvis feilen kommer etter Installasjonen er ferdig og bare skal reboote til windows er sansynelig feilen at maskinen ikke er stilt til å boote fra riktig disk. Justeres i Bios.

  10. Litt uenig i svaret over her. AVG VAR en gang best, men nå tar de ikke all verden. Et pent gratisalternativ som knuser alt jeg har testet er Dr.Web Cureit. Det er én .exe-fil du laster ned og kjører. Ingen installasjon nødvendig.

     

     

    Men, for å svare på spørsmålet, siden du åpenbart ikke har virus pga ren installasjon, så er det vel muligens hovedkortet som kneler da. Du har et gammelt oppsett, så det kan være slitasje, dårlig lodding eller annet. Fremgangsmåten din på feilsøking er helt rett og jeg har ingen andre råd enn å vurdere oppgradering eller bytte av hk. Det finnes jo flust av 775-hovedkort rundt omkring til en slikk og ingenting.

     

    Av antivirus så var det Avast før jeg begynte res installere flere ganger med forskjellige windows 7 versjoner. Nå er det Microsoft Security essentials Som er overraskende bra, gjør det som skal til og finner ting mange andre ikke gjør, helt gratis uten noe mas. Men tror uansett ikke det er problemet.

     

    Drev å vurderte om kanskje var mulig å prøve reklamere på hovedkortet om man bare kunne bli sikker på at er det som feiler. såvidt jeg fant ut har pc komponenter med over 2 år garanti eller estimert levetid 5 års reklamasjons tid så er innenfor det i ett år til.

     

    Ellers klarte jeg ikke finne noe orntlige billige 775 hovedkort ved første øyekast, hvis vet om noen kansje kan legge ved en link?

     

    Takk så langt uansett :)

  11. Har problemer med en pc som fryser på tilfeldige tispunkt.

    Det jeg har gjort så langt er å teste begge hardiskene, der en var feil på og har blitt fjernet. har også testet alle minnebrikkene induviduelt og i dual channel mode, en ble funnet defekt og fjernet de 2 fra det settet. Har også byttet PSU og DVD stasjon. Har også selfølgelig reinstallert pcen og sjekket alle drivere.

     

    Maskinen fryser noen ganger før skjermbildet kommer opp når man starter den, andre ganger i POST i windows logen. Ande ganger kommer det ikkeno bilde før pcen er i windows men fungerer. men for det meste fryser den i bruk, enten det er i en skype chat eller i ett spill det er helt tilfeldig og tar noen ganger timer og noen ganger minuter uahvenging av hva som kjøres.

     

    Har også Kjørt BurnInTest og FurMark GPU stress test, og Memtest flere ganger i flere timer uten problemer, frøys en gang på BurnInTest men virket tilfeldig som vanlig.

     

    Er det noen som har noen ide på noe mere som kan gjøres? for å da finne feilen?

    Maskinen er selvbygd og noen år gammel. speccs:

    -Asus P5E WS PRO, X38, Socket-775, DDR2,

    -Intel Core? 2 Quad Q9550 2.83GHz Socket

    -(1 stykk fjernet, Def)Corsair TWIN2X 6400C4DHX DDR2, 4096MB x2

    -Western Digital Caviar GP 1TB SATA2

    -(fjernet Def)Western Digital Caviar® Green? 2TB

    -XFX GeForce GTX 260 576M 896MB PhysX

    -(prøvd byttet ingen forbedring)Silver Power SP-SS750M 750W PSU

    -Cooler Master CM 690 II Lite Midi Tower

  12. Kan jo være at er bare deg? BRA er realativt til øyet som ser selv ville jeg redusert lista di til detta, (og da er det ikke så ille lenger):

     

    - GTA (Ingenting nytt)

     

    - C&C (Ble dradd ned i søla.)

     

    - Gears of War (stoppet på Nr 1)-(Snakker om pc spillene her ja)

     

    - Warcraft (Ingenting nytt)

     

    - Unreal tournament 4 (i tidlig utvikling)

     

    er bare noen få GODE som har stoppet ^^ og mange bra nye :)

  13. Har oppdaget at denne feilen kun oppstår når jeg prøver å hente noe ut fra en annen HDD jeg bruker til lagring. Noen som vet hvorfor man får memory errors på filoverføring fra en annen HDD til hoved-HDD?

     

     

    er vel mulig det, har hatt lignende selv er litt random det der. men windows er ikke glad i skada/korupte filer og kan lett mistolke en slik til at det er minnet isteden for HD. Første jeg gjøre på slike feil er sjekke alle drivere/Minne og HD's

  14. Synes Civ 5 er bra jeg, mye mere balanced og mere morro på multiplayer ihvertfall. Har ikke gidda touche singleplayern så der vet jeg ikke, spiller bare multiplayer, gigantiske maps og masse players FTW.

     

    Skjønner heller ikke åsse folk kan ha hardware problemer for å kjøre detta.. 3 år gammle maskina klarer det helt fint på high settings.

  15. Synes selv at de fleste spill er alt for dyre, nå og da er det noe tilbud og ting som gjør at det går ann å kjøpe noe men ellers er det mye overprising på gang.

     

    Sett slik at veldig mange spill failer og er ellers overall sugne, og de lager demoene til å ikke vise de dårlige sidene eller være for korte til å danne en mening om spillet. Da synes jeg jo det er for mye med 5-600 kr for noe som kan/kan ikke være spillbart. eller så må man vente til det blir gammelt å kjøpe billigere.

     

    Ville foretrekt en lavere lanserings pris selv ihvertfall. Ser jo det at spesielt for spill som ikke baserer seg på multiplayer/online gaming som selger for 5-600 kr ville de nok tjente dobbelt så mye om de kosta 250... fordi da ville folk faktisk kjøpt dem... må vurdere den delen også.

     

    Noen kjøper uansett pris uansett hva de er om det har lyst på det, ofte spoiled kids mene jaja. Veldig mange andre lar være å kjøpe det paga prisen og kansje skaffer på andre måter, derfor tror jeg produsentene ville tjent mere hvis de vurderte prisene sine litt ut fra den siden også.

  16. håper virkelig detta AH greiene ikke blir noe viktig del av spillet for å komme noen vei... håper egentlig det blir en total flopp... så ingen andre vil prøve det de neste 20 årene :p

     

    For meg Blir spill direkte døds kjedelig å spiklle hvis jeg "jukser" i form av å kjøpe seg fremm eller andre metoder. Da blir det for lett og det er ingen mål lenger så da går jeg somregel lei av dem etter ett par dager. Kan jo bare la være å kjøpe... men hvis det blir en stor del av spillet og man må delta i AH kjøpinga for å ikke henge flere år bak så blir jo det kjedelig det også. Å vite i bakhodet at uansett hva man gjør er man elendig i forhold til buyers.

     

    Det er ihvertfall mitt problem med detta her, hvis det blir en stor del av spillet gjør det spillet poengløst og kjedelig for min del enten jeg deltar i kjøpinga eller ikke. Og blir nok ikke noe langvaring gameplay som f.eks D2 som fortsatt er morro iblant.

  17. genialt? kanskje. Men spillet er ødelagt...

     

    Det positive er jo at mange ser ut til å dele den meninga da,og hvis flerparten av de som skriker høyt nok får de jo viljen sin uansett om det er en bra retning å gå for spillet eller ikke.

     

    Blizzard har jo gang på gang bevist at det er arbeidsmetoden sin med wow. Hyl å skrik så blir det endra til slikt du vil ha det :)

     

    dog... de fleste kidsa i dag vil jo ha alt med en gang med null effort da... og de har mammas kreditkort, er vel kansje derfor det ble slik... hmm

  18. Med siste dagers nyheter er jeg svært skeptisk...

     

    Hva blir nå motivasjonen til å lage mer enn en av hver klasse? alle har jo alle skillsene...

     

    PVP blir nå bare en vits, fordi de beste vil måtte kjøpe utstyret sitt for å kunne hevde seg...

     

    Veldig tydelig hva som ligger bak disse to endringene:

     

    Auksjonshus med ekte penger - Mer penger i lomma til Blizzard

     

    Hvis det ikke er noen motivasjon for å lage mer enn en av hver class - endgame blir da isteden brukt til å lete etter items - flere ting selges for penger - mer penger til Blizzard

     

     

    Triste greier. Med to små endringer klarte blizzard å forandre dette fra det spillet jeg gleder meg mest til, til et jeg kanskje ikke gidder å kjøpe...

     

    Kan da vel ikke være så ille, tviler på at alle disse tinga er 100% garantert å bli slik som folk her trur når spillet blir utgitt, er nok mye begrensninger og slikt og fine print som gjør at man ungår å gjøre spillet poengløst som det høres ut som her.

     

    Blizzard lager gode spill... så ødeleger dem etterhvert.. som WOW :p ikke motsatt ^^

  19. Ville vel selv også anbefalt X3: Terran Conflict og muligens Freelancer hvis vil ha multiplayer, men burde moddes litt :p

     

    Ellers er det jo nytt X spill senere i år X Rebirth som da skal være arvtakern for X3 og være top notch grafikk og mechanics og mere brukervennelig å sette seg inn i så om blir for frustrert av X3 kan jo prøve den senere i år.

×
×
  • Opprett ny...