Gå til innhold

Hirulen

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hirulen

  1. Jeg tror man i prinsippet har angrerett på alle kjøp (ikke dersom kjøpt i fysisk butikk eller kjøpt av privatperson) gjort i nettbutikker, men så var det tolkning av lovteksten da. Jeg kjøpte meg en Honor telefon (V20) for 11 dager siden, og har jo brukt den med Simkort siden, knyttet til google konto osv. Jeg har jo dratt av en del av den originale plastbeskyttelsesfilmen som var på telefonen, ellers alt nogenlunde intakt.

     

    Er det noen som har erfaringer med hvordan dette praktiseres? I mitt tilfelle er den kjøpt på Elkjøp.

  2. Ser det kommer et rush av Huawei telefoner til salgs på Finn nå...

     

    Kjøpte meg selvfølgelig en Honor telefon for en uke siden, får bare vente å se hvordan dette utvikler seg. Det kan potensielt få store konsekvenser hvis sikkerhetsoppdateringer nå forsvinner helt fra et såpass stort antall mobiltelefoner. Jeg tror dette primært er en forhandlingsbrikke for trump i handelskrigen, og har troen på at det løser seg til slutt.

  3. Dette løser seg nok, jeg har ingen tro på at de tør å kutte navlestrengen til det som må være flere hundre millioner Huawei og Honor telefoner over natten. Det er ganske mange forbrukere å pisse på på en gang, selv for et stort selskap som google.

     

    Dette er et politisk virkemiddel hvor Huawei blir et halveis tilfeldig offer, men de er blitt symbolet på at Kina systematisk stjeler intellektuell eiendom og teknologihemmeligheter fra vestlige selskap, så sånn sett har de selv stilt seg lagelig til for hogg.

  4. Min Pixel 1 XL har bare 3 og er fortsatt smooth. Tror ikke det har så mye å si.

     

    Såvidt jeg vet har de originale Pixel telefonene 4gb ram, jeg har aldri hørt om noen versjoner med 3gb.

     

    Forøvrig har jeg en OG Pixel XL som kjører Pie. Like kjapp og responsiv som noengang, EAS som google sine telefoner kjører  fungerer enormt bra. Batteritiden er nok litt mindre nå enn den var før Pie, men fremdeles bra. En full lading gir meg som regel rundt 5 timer SOT.

  5. Batteritiden på Pie etter oppdateringen har vært dårlig. Har gått fra i gjennomsnitt 5.5 timer sot til rundt 4 uten at bruksmønsteret har endret seg. Hvis det ikke bedrer seg i løpet av et par dager blir det nok en factory reset.

     

    Noen andre med liknende erfaringer?

  6. Det er nå forøvrig kommet offisiell støtte for Lineage OS for Pixel telefonene. Ikke så veldig viktig akkurat nå da vi uansett får P ved release, men dersom første generasjon Pixel telefoner ikke får Android Q offisielt kommer det garantert custom roms til den slik at man får oppdatert software også etter de offisielle oppgraderingene tar slutt.

    • Liker 1
  7. Da går jeg for denne. Hva med mobiletui til Sony Xperia xa2. Elkjøp  hadde bare som en må hentes i butikk. Bor ca 12 mil til nermeste butikk og da må jeg bestile  mobiletui.

     

    Det er haugevis av nettbutikker som selger sånt, Mytrendyphone, 24shop, CDON osv, hvis det ikke er mulig å bestille samtidig via nettbutikken til Elkjøp. Eventuelt kan du alltids finne masse fint på Ebay, men da må du regne med å måtte vente en stund på levering.

  8. Får rundt 5 timer sot på min og pixel xl. Hvordan det blir på non xl modellen vet jeg ikke helt, men syntes ikke det er så veldig galt egentlig. Android p beta har vært veldig bra batterimessig, håper det vedvarer også ved release.

     

    Og kameraet er jo forøvrig helt fantastisk. Det samme er stock Android, spørs om jeg orker å gå tilbake til noe annet.

     

    Hvis du er opptatt av oppdateringer og ren Android så ta en titt på Nokia 7 plus. Er ikke så veldig langt opp i pris fra pixelen.

  9. Det var litt i overkant stor skjerm. Men det kommer vel en  Pro modell med litt mer anvendelig størrelse også. Huawei har fått på plass alt utenom stabilisering av 4k, får de det til så kan det være første gangen på veldig lenge at jeg faktisk forhåndsbestiller en mobil.

  10. Noen andre som kjører Android p nå som de har sluppet dp2?

     

    Lurer på om notification led funker for dere på Gmail. Jeg kan ikke se muligheten for å skru det på for Gmail verken i Android system menyen eller i appen. På stock sms appen fungerer det fint.

×
×
  • Opprett ny...