Gå til innhold

Frigd

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frigd

  1. I Norge får ikke pub og restauranter og andre steder med alkohol servering får ha øl brikker eller andre serverings produkter som viser produsenten øl eller sprit type.

     

    Men døds bra at et norsk selskap hjelper amerikanere med å lage smarte øl brikker, lurer på når vi får smarte øl brikker på puber og restauranter i norge, det blir vel etter min død.

     

    MN

  2. Er dette Nyheter som dere virkelig vil at folk skal betale for å lese, på tide dere skjerpe dere kraftigt.

     

    Disse PC-lydene vil du aldri glemme

    Husker du lyden av Windows 95 som startet opp?

    EKSTRA ANDERS BRATTENSBORG SMEDSRUD ? 12. aug. 2013 10:00

    Ja jeg og flere husker det sikkert, men det finnes vel noen som ikke husker det, de som aldrig hadde Win95.

     

    Har vurdert betale for Ekstra, men nå det er så mye agurk/Itavisen nyheter da er det bare å glemme det

    Mvh MN

    • Liker 6
  3. Herregud for noen surpomper.....Greit det ligger under ekstra, men hva så?Synes selv dette var bare gøy. Litt humor innimellom skader ingen.
    Alt du trenger å vite om Hardware Ekstra
    Hva slags innhold vil være på Hardware Ekstra?På Ekstra vil vi ha fokus på saker som du kan lære av,
    Du syns ikke denne testen kræsjer med fokuset på ekstra?Du syns det er greit at de som ikke betaler for ekstra skal enten måtte gå glipp av dette eller bruke opp sin ukentlige Ekstra-artikkel på denne "testen"?Dette er en prinsippsak, og du mener det er teit å stå for prinsipper?

    Det må jp vere mangen hjerne døde idoter vist de synest dette er en morsom ting å lese, der vel bare og sette en kopp kaffe eller te på cd/bd osv holderen vist du vil teste ut dette, lav niva spør du meg. men nå ha ikke jeg rett i alt.

     

    MVH MN

     

     

  4. Bitcoins er kult, men jeg har ikke prøvd det. Jeg har ingen peiling på bitcoins, men kunne tenkt meg å teste det. Hvordan går jeg frem?
    Sjekk denne guiden om bitcoins som vi skrev for en måneds tid siden.

     

    Tjente dere penger på dette siden siden dere publiserte dette, for folk flest så vil dem ikke tjene en krone på dette, det kom jo tydeligt fram i artikelen.

    MVH MN

  5. Når kommer de betalings nyetene for oss for oss som ikke bruker adblock, etter dere klaget over folk sin brukte adblock startet dere exstra og tar betalt, men dete meste dere servere sultene lesere er jo bare gammelet møk som folk vet om, engang i tiden var hardware for folk med interesen, for dette, nå severeer dere mer eller mindre itavisens møkk, vil dere virkeligt å ha denne polisyen, svner den tiden hardware.no og overclocking,no var fri basert, å to egene sider.

     

    Hadde hardware.no hatt muligheten til å latt oss brukere fått tilgang til extra ve å dele vår datakrft til enten folding, seti osv, hadde det vert flott, dele kraft lese ting, selv om meste parten som henger her er ganske godt skolert innen data relaterte ting.

     

    Mvh Magnus Nygård

    • Liker 3
  6. Det tenkte eg ikke på. Godt poeng. Det er forskjell på trykkfeil og feilinformasjon. :)

    Jepp...

     

    Det som er litt morsomt er at man kaller det trykkfeil når det i virkelighete kanskje ALDRI har skjedd en trykkfeil.

     

    Feilen skjer jo før ting blir trykket :)

     

    Litt offtopic

     

    Ja det er morsomt, at man sier TRYKKFEIL, når det er samme som skrivefeil. Skrivefeil kan starte hos annosøren, når de lager utkaste til anonnsen, skrivefeilen kan også komme når utkaste har blitt redigert i grafiske avdelingen til trykkeriet, før trykkplatene er laget, det har aldrig hendt at trykkplatene eller trykkpressen har trykket feil tekst, Feil informasjon kan være fordet at trykkeriet har fått et første utkast av anonnsen istedte for at de fikk siste redigerte utkast.

     

    Derfor skal du ta forbehold til henhold av såkalt trykkfeil i anonnsen, annosøren fraskriver seg ansvar for skrivefeilen i annonsen, trykkeriet fraskriver seg også ansvar på dette.

     

    Så aldrig skyld på trykkplatene eller trykkpressen, skyld på korektorgrafen vist du finner en skrivefeil(trykkfeil) :)

     

    Trykkpressen

  7. Da går du over alle kabler og tester med bare en minnebrikke i ulike slotter.

     

    Du har vel husket distansestykker mellom kabinett og hovedkort!

     

    distansestykker har jeg på hk og festa de slik som står på hk.

     

    skal gå over kabler og prøve med en og en ramb.

     

    Alle kabler ser ut til å sitte riktig. prøvde å flytte på en og en rambrikke, men ingen respons, glemte og skrive at alle delere er nye.

     

    Nå starten den opp, men er usikker på vilken ledning jeg skal bruke til grafikk kortet, da den som folger med ikke passer til strømforsyningen

     

    Fant ut vilken ledning som går fra strømforsyning til grafikk kort, men når får jeg ingen bilde, bruker et panasonic tv, med hdmi.

  8. Hei, jeg trenger hjelp til å sette sammen en selvbygd PC,Nå er det lenge siden jeg bygget en pc, og mye forandret siden den gang, Jeg har lest manualene, men like vel så står jeg fast, er ikke helt sikker på vilken kabler jeg skal bruke fra strømforsyningen til HK, slik at den starter opp. Jeg har følgende oppsett.

     

    Cpu: I7

    HK: Asus rampage II gen

    Strømf: Ocz Modxstream-pro 700W

    Kabinett: Coolmaster Hraf 932

    GrafikkK: Asus Engts250 1G

    Minne: Kingstone 6GB 1333Mhz DD3

     

    Takker for svar på forhånd

     

    Mvh Frigd

×
×
  • Opprett ny...