Gå til innhold

nobilian

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nobilian

  1. Flott! Kjekt og vite.

     

    Det sier jo litt om hvor heit man er hvis noen gidder å betale deg 2 mill for litt hanky panky.

     

    Hadde hengt opp plakat på veggen jeg.

     

    ***

     

    Ikke sant. Det er noe å skryte av å være luksusprostituert..

    Jeg hadde lett sagt ja for to mill. om hun ikke var helt heslig, mann hadde vært uaktuelt. Men å flashe det etterpå? Nope.

  2. Jeg vurderer silikon, men det virker som veldig mange gutter synes det er ekkelt?

     

    Jeg er en jente som alltid har hatt små pupper, bruker 70A/70B, og jeg har alltid hatt veldig lyst på store. Jeg synes det er finest. Og jeg merker jo at det er det de fleste gutter også liker. Jeg er fornøyd med nesten alt på kroppen min, bortsett fra størrelsen på puppene.

     

    Vet det er litt whinete innlegg, men jeg ser aldri ut til å klare å bli kvitt mitt store kompleks. Men samtidig føler jeg ikke at det er så typisk meg å ta silikon, og jeg ville nok vært litt flau over at jeg har gjort det.

     

    Så dette spørsmålet er kanskje mest til de som er imot silikon: Hva synes dere er best? En jente med dårlig selvtillit angående puppene sine, eller ei som har tatt silikon og da vil ha mer selvtillit?

     

    (et spørsmål til: når jeg har vært med gutter har de ikke gitt puppene mine noe særlig oppmerksomhet. Hvorfor ikke? Jeg gjør det gjerne ganske klart at jeg liker det veldig godt, men så føler jeg at de ikke vil fordi de er for små :/ Kan dette stemme?)

     

    ***

     

    Er mot silikon, er generelt mot fiksing på kropp annet enn trening og lignende.

    Folk som fikser på kroppen sin har oftest dårlig selvtillit, og da blir en slik fiksejobb stående som et monument over den dårlige selvtilliten. Siden dårlig selvtillit omtrent er det minst sexy som finnes, ville jeg ha styrt unna slike. På den andre siden er det ikke sikkert noen går glipp av noe bare fordi jeg velger noe annet. :p

  3. kilde: http://www.spiegel.de/international/zeitge...,627363,00.html

     

    Oppdragelsen som to kvinner gir sine barn er så meget bedre enn den som en mann og en kvinne gir. Det har ikke bare den siste undersøkelsen i Danmark vist oss, det har flere undersøkelser før den også vist.

     

    Jeg siterer fra en avhandling om gutter som vokser opp med lesbiske foreldre:[...]

    kilde: http://www.villagevoice.com/2002-08-06/new...rs-making-men/3

     

    Og når jeg alikevel er i farten...

     

    Lesbians are better parents says study [...]

     

    kilde: http://www.globalgayz.com/country/Australi...orts-2#article5

     

     

    Study gives thumbs up to lesbian moms[...]

     

    kilde: http://mcv.e-p.net.au/news/study-gives-thu...-moms-4747.html

     

     

    Lesbians `are better parents'[...]

     

     

    kilde: http://209.85.129.132/search?q=cache:QlHS_...=clnk&gl=no

     

     

    Det viser seg altså at barn av to kvinner får en bedre oppdragelse og bedre forutsetninger, nettopp fordi de ikke lærer seg å bli verdsatt for HVA de presterer men for HVEM de er. De lærer seg at de er verdifulle, uansett. Ikke heller får de med seg en masse fordommer i bagasjen, noe som helt klart er en fordel for de barna.

     

    Jeg tror så absolutt flere av dere ville hatt bedre forutsetninger om dere hadde vokst opp med to mammaer. ;)

     

    ***

     

    (Har fjernet mange sitater her, men de ligger i linkene.)

    Materialet du fremlegger er jo fullkomment irrelevant for problemstillingen i denne tråden.

    Rapporter om lesbiske foreldre er uten interesse fordi de ikke sier noe om oppdragerevnen til kvinner, men til lesbiske par.

    Jeg bestrider ikke at lesbiske kan være gode foreldre, tross alt er et barn av slike alltid ønsket.

    DET er poenget her, ikke at foreldrene er kvinner. To menn som valgte å få barn ville ende med eksakt samme resultat, eller for den del et heterofilt par som prøverørsbefrukes eller som adopterer. At barnet er ønsket er nevnt som svært vesentlig i dine egne linker, lurer på hvorfor det ikke kom med i sitatene..

     

    Langt de fleste kvinner er ikke lesbiske, og de ville heller ikke bli det på flekken om alle menn forsvant. Derfor er det interessant å se på hvordan alenemoren oppdrar barn, ikke på hvordan lesbiske gjør det.

  4. For å bringe denne debatten inn på sporet igjen...

    Nymph og Ankh har helt klart et poeng. Hvis alle menn skulle forsvinne i morgen så ville kvinnen klare seg fint. Hun ville bruke litt mindre makeup og ville ikke føle noen trang til å bruke fine klær, men ellers ville hun klare seg fint. Sannsynligvis ville hun også finne en løsning på hvordan man bringer to egg sammen for å skape nye mennesker. Før den tid ville der være mer enn nok med nedfrosne spermier til at kvinnen ville kunne føre menneskligheten videre.

     

    Hvis kvinnen derimot forsvant ville alle menn bli rådeløse. De ville sannsynligvis også slå ihjel hverandre etter hvert, for å oppnå meningsløs makt.

     

    Samfunn hvor kvinner regjerer og har allt ansvar finnes allerede. Og de er rene utopier mot hva vi er vant med her i vesten.

    Jeg siterer fra en artikkel i Der Spiegel:

     

    SPIEGEL ONLINE: What astonished you the most?

     

    Coler: That there is no violence in a matriarchal society. I know that quickly slips into idealization -- every human society has its problems. But it simply doesn't make sense to the Mosuo women to solve conflicts with violence. Because they are in charge, nobody fights. They don't know feelings of guilt or vengeance -- it is simply shameful to fight. They are ashamed if they do and it even can threaten their social standing.

     

    SPIEGEL ONLINE: And when there's no solution to a problem?

     

    Coler: Either way, there won't be an altercation. The women decide what happens. Some of them do it more strictly and others in a friendlier way. They are strong women who give clear orders. When a man hasn't finished a task he's been given, he is expected to admit it. He is not scolded or punished, but instead he is treated like a little boy who was not up to the task.

     

    kilde: http://www.spiegel.de/international/zeitge...,627363,00.html

     

    Kvinnen klarer fint å styre uten menn og uten å bruke vold. I et samfunn hvor kvinner har makten og ansvaret viser det seg altså at både vold så vel som kriminalitet og overgrep er mer eller mindre fraværende.

    Dette, misstenker jeg, har med måten som kvinner bringer opp barna på. Oppdragelsen som to kvinner gir sine barn er så meget bedre enn den som en mann og en kvinne gir. Det har ikke bare den siste undersøkelsen i Danmark vist oss, det har flere undersøkelser før den også vist.

     

    Huff, så mye svada..

     

    Kvinnen hadde nok ikke greid seg så godt de første dagene, vil jeg tro, dødstallene ville vært høye. Hjulene skal fortsatt snurre, og det er nok mer komplekst enn sminke og klær.

     

    Mosou-samfunnet har en del sider du ikke har brydd deg om å ta med, bant annet kan en kvinne bestemme at en mann skal komme til henne om kvelden og deretter ha seg hjem om morgenen. Tviler på at mosuoene ville blitt brukt som eksempel på et velfungerende samfunn om det var kvinnen som ble beordret..

     

    Deretter, disse andre linkene du kommer med kunne jo like gjerne vært forutintatt.com, nullvitenskapeligtyngde.org og ikketaossalvorlig.net. Skjønner ikke hvorfor du saboterer deg selv med å sitere folk som har en agenda når de "forsker".

  5. Hei, jeg tar denne som gjestebruker siden en del på forumet kjenner meg og jeg vil helst være anonym :)

     

    Ok her er saken:

    I natt så ble jomfrudommen til meg og dama mi fjerna, og vi gjorde det uten kondom. Jeg var så forsiktig jeg kunne og passet på å ikke sprute inni henne, så når jeg kom så spruta jeg heller på et gammelt dynetrekk og tørka den fri for sperm. Dermed så putta jeg den inn igjen, og nå er dama mi litt redd for at hu kanskje kan bli gravid men det er vel ikke noe fare så lenge jeg ikke spruter inni henne og tissen var fri for sæd?

     

    Har fått ei datter på samme måte, men så har jeg frøpikk også da.

    Ville definitivt gått for angrepille og sørga for å være bedre forberedt neste gang.

  6. Faren din er rasist uten sidenstykke og du er svak, enklere blir det ikke. Jeg respekterer min far, men er også glad i han. Hadde han slengt opp noe slik hadde han fått høre det, ut av respekt. Nei, herregud. At vi skal bo i Norge og tro at "50% av de som er i fengsel er utlendinger" og at "de kidnapper barnet med seg" er noe av det dummeste jeg har hørt. Les deg heller litt opp og prøv å gjøre deg egne meninger i stedet for å trippe etter faren din, som tydeligvis ikke er mye å samle på.

     

    Femti prosent er kanskje litt drøyt, men en tredjedel er ikke så ille heller. Og da snakker vi om muslimer.

     

    "De norske fengslene huser en stor andel muslimer. I overkant av en tredjedel av de innsatte er muslimer."

     

    Akseptabel kilde?

×
×
  • Opprett ny...