Gå til innhold

monkeybiz

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av monkeybiz

  1. Har ett Razer Ornata tastatur og er kjempefornøyd.

    Den klikkelyden som kommer fra det er helt forferdelig, men tok meg ca 10minutter å fjerne alle de små metall bitene under hver tast som står for lyden.

    Etter jeg fjernet det så ble det mitt nye favoritt tastatur, eneste jeg har å utsette på det er vel at tastene blir litt fort slitt slik at de blir glatte, men det er mer kjipt enn ett irritasjonsmoment.

     

    Savner å se butikker som er dyktige på gaming, føler både nettbutikker og fysiske butikker bare tar inn alt mulig søppel istedenfor å ha en kvalitetsavdeling som gjør både research og tester ting selv. Gjør ting vanskelig når man skal kjøpe med så mye utvalg, heldigvis syntes jeg halve morroa er å gjøre min egen research :D

  2.  

    Fortell meg hvilke andre ting du ikke kjøper også pga for mye embalasje, halv fulle potetgull poser er jo ett eksempel, de mega posene også er de så vidt halvfulle.

    Potetgull posene er full av luft for å beskytte potetgullet, ikke for å lure forbrukere

    Posene har også luft i seg fordi du enkelt kan sjekke om de er tette eller ikke. Det vil også variere med potetene hvor mye en pose blir fyllt, f.eks kan en pose 200gr med si 60% fyllingsgrad (40% luft i snitt) bli overfyllt selv om innholdet bare veier 195gr ?

  3. :p Har spillt med gamle og nye venner kjempe lenge, har fortsatt 7 closed beta key's lol2k Får nok ikke bruk for de noe mer nei :p

     

    Er ett gøy spill, men du blir lei deg om du ikke har noen og skrive med eller snakke med over VT etc. Halve morroa er og kødde, men har potensialet til og bli ett clan spill, for de litt mer avslappa clanene.

     

    Sjekk ut UAEF sine turneringer under Event på forumet, meg og en til er lederen, og full pakke av nettside, servere etc er underveis, vi regner med det vil ta ett par mnd-er før alt er oppe og går 100%

    Men sånn smått skal vi klare oss til den tid kommer når nettsiden etc er ferdigt ;)

  4. Von Lime, trykk på den store PLAY knappen ;) anbefaler att du bruker Firefox, da IE er verdens dårligste browser til alt.

     

    Er ganske sjokkert over att DICE går med på og starte opp fra Closed Beta til Open Beta, men EA er jo noen tullinger grådigere folk kan man aldrig finne.

    Syntes også att ideen med P4F (Play 4 Free) er bra men lite aktuelt med tanke på att folk som elsker og hacke/cheate nå har mulighet til og ikke sløse 1 krone for og kunne ødlegge spill gleden for så mange andre.

     

    Og forresten, pass dere For MonkeybizNOR, en av de skummleste Commandos på slagmarken, ser du han, løp eller prøv og ta han :p

  5. Helt enig, de må vise hva du får. Men det er vel common sense att PS3 som har Blu Ray av god kvalitet koster en del mer en andre, visst du skal ha samme kvalitet som det er i en PS3 må du nok legge til en del ekstra på Xbox osv, men, Xbox har levd mye lengre enn PS3.

     

    Og ja, PS3 gjorde store feil i begynelsen når de promoterte maskinen, litt dyr, pc-en min med bedre specs kosta mindre :p

  6. Kan jeg spørre hva dere mener med nyhetsak?

    Mener dere bare en nyhet om ett nytt spill, som jeg trekker ut ifra andre tester. Nytt spill som jeg selv har testet og gir vurdering på? eller rett og slett bare ett inblikk i et spill som kommer om ett år til?

     

    Åssen blir det visst jeg skriver om ett spill som fortsatt ikke er åpent, asså ett spill som er i i closed beta med NDA hengende over seg. Selfølgeligt skal ikke denne brytes.

    Bare lurer på om det er greit av dere att jeg skriver om spill jeg selv sitter på insiden av selv om det er closed beta ;)

×
×
  • Opprett ny...