Gå til innhold

liahagan

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av liahagan

  1. Det finnes en nettaide med lignende funksjon: moreflicks.com. Her er nok ikke selve letingen og søkingen like intuitiv som i filmgrail, men hvis du først finner en film (eller tv-serie) du vil streame, vil du få en grei oversikt over leverandører.

     

    Merk at den er mest nyttig for folk med en vpn-tjeneste, da den baserer seg stort sett på amerikanske tjenester. Det beste er at man får opp hvilke netflix-regioner som har filmen/serien, slik at man har hele verdens netflix-utvalg. Fungerer ypperlig i samarbeid med unblock us siden man med den kan bytte netflix-regioner lett som en plett. For eksempel fant jeg ut med moreflicks at Fargo-serien kom ut episode for episode etter som sesongen gikk på den nederlandske netflix.

    • Liker 1
  2. Om de skal lage musikken til spillet selv, så hopper jeg pent over for denne gang, til tross for at jeg var stor fan av Amplitude.

     

    Det er verdt å nevne at de allerede har sikra seg samarbeid med en god del flinke artister som

    Anamanaguchi (Scott Pilgrim vs. the World)

    C418 (Minecraft)

    Danny Baranowsky (Super Meat Boy, Canabalt)

    Freezepop (FreQuency, Amplitude)

    Jim Guthrie (Superbrothers: Sword & Sworcery EP)

    Kasson Crooker (FreQuency, Amplitude, Symbion Project)

     

    Så selv om det ikke blir kjente sanger tror jeg vi kan forvente ganske høy kvalitet og underholdningsfaktor :)

  3. Nexus 4: Clean android, først i køen for oppdateringer, ikke ekte 4G(men H+ gir mer enn nok), kameraet litt labert i dårlig lys. Galaxy S3/S4: Ikke clean android(touchwiz og bloatware), kan kjøpes med ekte 4G(LTE), bedre kamera og fancy funksjoner(som palm-swipe og øyeovervåkning)

     

    elementene du nevner får meg til å helle mot Nexusen (bortsett fra kameraet da, men det er ikke så viktig). Fancy funksjoner er ikke viktig. Så er det noen andre spesielle grunner for å ikke velge Nexus 4?

  4. Vær hilset!

     

    Jeg er i den fasen at jeg er lei av Windows Phones utrolig dårlig støtte av så og si alt, og den dårlige kvaliteten på de fleste appene tar snart livet av meg. Så da har jeg begynt å kikke på Android-telefoner iom at iOS er uaktuelt. Så de telefonene øynene mine har falt på er LG Nexus 4 og Samsung Galaxy SIII som ligger i den pris- og nivåklassen jeg kunne tenkt meg. Men siden jeg er nybegynner i Android-miljøet lurte jeg litt på om ikke dere eksperter kunne hjelpe meg med å velge én. Kom gjerne med andre forslag også :)

  5. på min kjære HTC Radar som kjører Windows Phone 7.5 kom ingen ringere enn PC-sida opp. Bravo
    Hei,Skalerer ikke nettsiden ift. skjermen din? Har du mulighet til å legge ut et screenshot? :-)Mvh,Mads

     

    Jeg får opp sida man vanligvis får opp når man bruker en bærbar eller stasjonær PC, langt i fra den sida som vises på bildet i artikkelen. Da regner jeg med at det verken har blitt skalert eller oppdaget at jeg bruker en mobil. Screenshot funker ikke i WP :-(

    • Liker 1
  6. Jeg fikk noen problemer med å koble til 1. juledag. Det virket ellers, men den ville ikke koble seg til på Mario Kart. Fikk en feilmelding, men etter noen ganger så gikk det, har vært online siden.

     

    Vil tro det er noe sånt som skjer deg også, siden du også kommer på nettet med 3DS ellers.

     

    vel nå har jeg prøvd flere ganger daglig siden den 25. og fortsatt den samma meldinga. Jeg får kontakte Nintendo og sjekke om de har en løsning

  7. Nå har jeg prøvd siden 1. juledag å få kobla Mario Kart 7 på 3DS online, men til ingen nytte. Hver bidige gang får jeg opp "Error Code: 006-0612". 3DS-en kobler seg enkelt og greit til nettet ellers. Den surfer, oppdaterer og handler knirkefritt, men spille vil den altså ikke.

     

    Jeg har googlet en del om emnet og finner flere tips, spesielt ett, som handler om no DMZ. Jeg har noe teknisk intelligens så jeg burde klare å følge tips til punkt å prikke, men problemet med dette DMZ-tipset er at jeg ikke finner noe DMZ-innstillinger på ruternettsida, og ingen har lagt ut en "how-to" som passer til min ruter.

     

    Jeg har en THOMSON TG789vn som vi fikk fra NextGenTel i forbindelse med fibernett. Har sjekket, og den har nyeste oppdatering, det samme med 3DS-en.

     

    Har noen andre dette problemet? Har noen løst det? HJEEELP!

  8. Har noen her erfaring med HTC Radar? Tenkte å kjøpe den til mamma til jul :)

     

    Sitter her og skriver dette på en HTC Radar nå og skrivinga går som bare det. Når det kommer til selve telefonen har den prestert veldig bra. Det eneste jeg har merka av tregheter var når jeg lasta ned en 100-sangs spilleliste fra spotify. Ellers en tipp-topp telefon. Kan være litt tung for noen, men det er deilig å ikke holde i ei fjær. Kamera presterer bra under de fleste forhold. Alt i alt er jeg veldig fornøyd!

  9. kjøpte akkurat en HTC Radar fra dustinhome, og den funker stort sett knirkefritt. MEN! av en eller annen grunn så har jeg roamingsymbolet (trekant) oppi toppen av skjermen hele tida. det går aldri bort. får tak i mobilnett ved å skru på roaming, men det det burde da være dekning noen steder.. noen som kan forklare? har tele2 sheriff, så tror kanskje det har noe med dem å gjøre. får heller ikke sendt/mottatt mms med mindre jeg aktiverer roaming.

×
×
  • Opprett ny...