Gå til innhold

Chacarron

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chacarron

  1. Bioguard flekkfjerner funker kjempebra.

    Bare spray en god dæsj på flekken, la det virke i rundt 2-3 minutter, og bruk deretter en klut med litt varmt vann til å beiarbeide flekken med. Etter et minutt eller noe kan du tørke opp resten med en tørr svamp eller klut.

     

    Flaska koster ca. 80 kroner, kjøpes på matbutikken, og kan brukes på alt som tåler vann.

    Lykke til. :)

     

    Edit: Oida, ser det svaret kom litt sent. Jaja, da vet du i hvertfall om det til en annen gang.

  2. Jeg har tenkt til å starte på Psykologi-linjen, og jeg har hørt at det kanskje ikke er så mye obligatorisk aktivitet (har Ex.Phil fra før bl.a.).

     

    Jeg er akkurat ferdig med mitt første år med psykologi på HiL, og det er absolutt ingen obligatorisk undervisning der. Jeg hadde som regel forelesninger på to-fire klokketimer tre ganger i uken, pluss såkalte "seminarer" som foregår én gang i uken i visse perioder.

    Her får man informasjon og tips om ulike oppgaver man skal skrive, og i tillegg gir og får man tilbakemelding på oppgaver man selv har skrevet av seminarleder og andre studenter.

    Den viktigste seminarinformasjonen blir lagt ut på Fronter, og det samme gjelder forelesningspowerpointene.

    Hvis du er flink til å studere på egenhånd, samt å holde deg oppdatert på informasjon som blir lagt ut på Fronter, så trenger du egentlig ikke å pendle særlig i det hele tatt, om du ikke ønsker det. Dog, ved å pendle blir det vanskeligere å være med på fadderopplegg og bli kjent med andre studenter, men det er kanskje ikke hensikten om du vil være mest mulig i Oslo likevel?

     

    Jeg ønsker deg uansett lykke til. :)

  3. Om det er slik du ser på det…

     

    Blå ball med blad på toppen som høyrest ut som mikke mus med kols

    Edderkopp med smilefjes på ryggen

    Saud som veks når den får elektrisk sjokk

    Rosa ball som er dum som eit brød og synger i ein tusj

    Dinosaur med planter på ryggen

    Fugl med selleri

    Gul gris som har meksikansk aksent og utviklar seg til ei stor nase med kvite nakkehår

    Egg som blir til ei plante

    Ball som spyr ut røyk

    Diplodocus med bananar i håret og blad på ryggen

    Og Kricketune, som rett og slett er messed up.

     

    Eg vil påstå at ein stein med hender er like tøff som alle dei andre :tease:

     

    Med andre ord:

    det har ikke gått sååå mye nedover med designene deres over generasjonene. Jeg mener, det finnes faktisk en del pokemon fra de tidligste generasjonene med ganske sugent design.

    Og btw, hvem er den gule grisen med meksikansk aksent? :p

  4. Nei, ikke jeg heller. Men før eller senere vil DS'en bli utdatert, og 3DS'en vil ta over. Og den skal visstnok få så mange muligheter at Nintendo forhåpentligvis begynner å tenke mer utenfor boksen når det gjelder Pokémon. ;)

    Men, jeg frykter egentlig at de vil følge det samme oppsettet for alltid, med mindre salgstallene plutselig stuper. Noe som antakeligvis ikke vil skje med det første.

  5. Meh, det har ikke gått sååå mye nedover med designene deres over generasjonene. Jeg mener, det finnes faktisk en del pokemon fra de tidligste generasjonene med ganske sugent design. Se bare på Geodude, Voltorb, Diglett, osv.

     

    Men når det er sagt, så tror jeg ikke at jeg kommer til å kjøpe verken Black eller White når den tid kommer. I den senere tiden har jeg lastet ned spill, så om jeg finner en nedlastbar ROM som funker, så laster jeg det ned. Det fant jeg ikke med HG/SS, så det kjøpte jeg. Men jeg gidder ikke å betale blodpris for et spill hvor den eneste forskjellen fra de andre spillene er nye pokemon og litt mer 3D. Nintendo trenger å tenke nytt om de vil ha meg tilbake som betalende kunde.

     

    Kanskje de finner på noe awesome med den 3DS'en de driver og mekker.

  6. Her er et bilde av starterne vi kan velge mellom i 5. generasjon:

     

     

     

    pokemon-BW-starters--300x172.jpg

     

    De japanske navnene deres er Tsutaja, Pokabu, og Mijumaru.

     

    Ut i fra bildet er det ganske tydelig at de følger den tradisjonelle formelen med gress, ild og vann, men jeg tipper de får en ekstra type når de utvikler seg. Når det gjelder designet deres ble jeg positivt overrasket over gresstarteren og ildstarteren. Vannstarteren er derimot, etter min mening, den styggeste av alle seriens startere. Den bør skifte utseende ganske drastisk når den utvikler seg, ellers er det uaktuelt å velge den, uansett hvor bra den er. :p

    ... Egentlig appelerte den ildgrisen ganske mye til meg. Men vi får se.

     

     

  7. og du over her et eller annet sted som spurte om vi visste det var fire/water/grass eller ikke..

     

    I alle seriene har det vært fire/water/grass, så hva er da sjansen for at de bytter nå? :p

     

    Jada, jeg vet det. Men serien skriker etter en revolusjon, og derfor vil jeg bare innbille meg selv så lenge som mulig at vi faktisk får noe nytt denne gangen. Du vet, evig optimist. :whistle:

  8. Hvordan vet dere at starterne blir gress/ild/vann i denne generasjonen også? Jeg har en anelse om at det blir det jeg også, men ettersom jeg bare har sett silhuettene tar jeg i hvert fall ikke sorgen på forskudd enda.

     

    En ting jeg håper på angående denne generasjonen, er at designet på pokemonene generelt blir bedre. Selv om det tok seg kraftig opp fra generasjon 3 til generasjon 4, kan det fortsatt bli bedre. For eksempel virker det som de har begynt å gå litt tom for inspirasjon fra japansk mytologi (ta f. eks. Claydol og Mawile - wtf?), så hvorfor ikke hente litt ideer fra andre mytologier? Den norrøne, greske, egyptiske, osv, har mye å tilby de også.

     

    Problemet med HM'er slik jeg ser det, er at det ikke er så givende å gi pokemonene sine elendige angrep som f. eks. defog for å kunne komme seg videre i spillet.

  9. Okey, er forsåvidt enig i at det er viktigere å fokusere på mennesker.

     

    Verken mennesker eller dyr skal utsettes for unødvendig lidelse, så det optimale må jo være å bry seg om alle levende skapninger. Vi eier da ikke kun en begrenset mengde medlidenhet.

     

    Personen som har gjort denne handlingen nå har gjort noe helt forkastelig, og jeg håper og håper på at han blir straffet. Hardt.

  10. Isj, nå må jeg si jeg er lei av Global Terminal. For all del, det å kunne bytte pokemon mot tilfeldige folk fra hele verden er en fin mulighet. Men, når nesten alle krever en Mew, Lugia eller noe annet legendarisk mot hva enn det måtte være, da har det bare blitt fail. Det er jo splitter pine umulig å bytte til seg en enkel Remoraid, jo. :grumpy:

×
×
  • Opprett ny...