Gå til innhold

Ingaren

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ingaren

  1. Sovna skrev (12 minutter siden):

    I oktober er det en konsert med tyske Nils Frahm. Har vært på konsert med han før på sentrum scene. Men nå har han blitt virkelig stor. Han er alene på scenen med varierte tangentinstrumenter og effekter, ofte av eldre analog årgang.

    Han har komposisjoner med klaver i en stillferdig, atmosfærisk og mollstemte tonearter. Jeg liker spesielt disse komposisjonene. Men han har også musikk for tøffere puls. Elektronika med kule synth-riff, effekter i loops, og musikken er hele tiden i utvikling med endringer i lykdkarakterer og flere tilførsler av toner og rytmikk..

    Mistenker at det blir 98% sistnevnte kategori av hans musikk hvis det kun blir ståplasser. Og da veit jeg ikke om jeg gidder. Liker "sitte-musikken" hans klart best.. Derfor hadde jeg håpet at spektrum har anordninger/sitteplasser for slik type musikk. Ingen må stå i operaen for å si det sånn..

    Oslo Spektrum har oppsett for både stående og sittende arrangementer/konserter: https://oslospektrum.no/360-tour/#single/0

    Konserten du ønsker å se har kun sitteplasser: https://www.eventim.no/event/nils-frahm-music-for-oslo-oslo-spektrum-18557109/?affiliate=OS7 

    Dette er gjerne noe du kan se om du sjekker tilgjengelige billetter. Den øverste linken er kjekk for å velge plasser, forresten. : )

  2. Jeg har nylig arvet styreledervervet i et selskap fra ett nært familiemedlem, som jeg har møtt en gang i året siden min egen fødsel. Dessverre skulle selskapet vært avviklet allerede i fjor, noe som ikke ble utført. Har nødvendig dokumentasjon for å utføre dette. Samtidig står jeg overfor en pågående tvangsmulkt som må håndteres(60000,-nok). Selskapet har aldri hatt verken verdier eller omsettning. Jeg trenger råd om hvordan jeg best kan håndtere denne situasjonen og sikre at mine ansvar som styreleder ivaretas på en korrekt måte?

  3. Atter en kjøp PC til XX XXX tråd... Hadde gått for Black Refinery om jeg skulle bygd til meg selv, men denne er til et familiemedlem som ikke kan bygge eller reparere en PC på egenhånd. Krav: Den må være ferdig montert, ha trådløst nettverk og holde budsjett. 

     

    Skjerm:

    https://www.komplett.no/product/898769/gaming/gamingskjermer/asus-27-led-g-sync-rog-swift-pg278qr

    eller

    https://www.komplett.no/product/954922/gaming/gamingskjermer/hp-omen-27-led-g-sync-z4d33aa

     

    PC:

    https://www.komplett.no/product/11445/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-premium/komplett-gamer-premium-a180?offerId=KOMPLETT-310-11445

     

    med følgende komponenter

     

    Svive Luna X750 W Midi Tower

    Corsair Vengeance 750M, 750W PSU 

    AMD Ryzen 7 2700X Processor

    CM Masterliquid ML240L Komplett Edition

    ASUS GeForce RTX 2080 DUAL EVO ASUS ROG STRIX

    B450-E GAMING, Socket-AM4 WiFi

    Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 16GB 3200MHz, CL16

    Kingston A1000 960GB M.2 SSD

    Seagate Barracuda 2TB 3.5'' HDD 7200rpm

     

    Hvorfor koster det så mye å bytte ram? 3200MHz koster 120kr mer enn 2666MHz i nettbutikk, men 484kr i selve pakken. Kan jeg bruke "prisløftet" på komponentene i pakke? Er delvis åpen for å montere selv og. Takker på forhånd for hjelpen  :)  

  4. Har behov for en racket som skal brukes av folk uten erfaring. Racketen skal lånes ut til venner, så jeg kan ikke teste hva som passer best i butikk. De fleste racketene som blir anbefalt i tester er ikke å oppdrive i Norge, så jeg er litt rådvill. Dette gjelder spesielt Head liquidmetal og ti s6. Vet at en racket for begynnere bør ha større trefflate og være litt lett, men det er mange uegnede racketer som oppfyller disse kriteriene. Grepstørrelse 3 regner jeg som allsidig for utlån, samtidig er budsjettet på rundt 1000,-. Hva er ditt forslag? : ) Takker på forhånd for hjelpen.  

  5. Hold dere fast, her kommer et spørsmål: trener dere sammen med noen eller alene? Selv har jeg alltid trent alene, men det blir litt kjedelig i lengden. Har overbevist andre om å trene med meg, men de er av typen som er veldig hypp første uka, så dabber det litt av i den andre før de er helt borte den tredje.

     

    Noen burde starte et "matching-nettsted" a'la de der kjærlighetsgreiene, men for treningsbuddies :p

     

    Noe sånt, eller? http://www.sportdate.no/ :p

     

    Trener alene i Telemark, men det er bare å bli med hvis dere klarer å holde følge. Gjelder forsåvidt kun kondisjon...

  6. http://www.newsweb.n...essageId=303691

     

    Vet ikke helt hva jeg skal si, litt synd at de ansatte gjør noe sånt, men dette har vel lite betydning.

     

    At en CEO i et selskap først sier opp jobben fordi han ikke vil sitte med ansvaret med TSW og samtidig selger alle aksjene han har i selskapet har nok mer enn lite betydning. Slike signaler ble nok ikke godt mottatt av andre aksjonærer. Håper han aldri får jobb som CEO igjen. Kanskje til og med Funcom i senere tid kan gå til sak mot han? Om de mener de kan dokumentere tap p.g.a. hans oppførsel.

     

    Sier meg enig i det du skriver om Aas, men han solgte langt i fra alt. Sitter også med ferske (overprisede) lister som bekrefter dette.

     

    "Trond Arne Aas’ investeringsselskap Arminius hadde 1,2 millioner aksjer ifølge siste børsmelding i juni, men basert på aksjonærlisten 20. juli er posten redusert til 850.000 aksjer."

     

    http://www.hegnar.no/bors/article700652.ece

  7. Bah. Gjengen jeg skulle spille med har starta på en server som er full. Irriterende. Har jo en annen char også (Huldra), men hadde lyst til å spille med folka som er på Grim. :p

    Du kan spille med folk som er på andre dimensjoner, er bare å få en invite så blir du flyttet over (så lenge du er i gruppen).

    Ah, stilig.

     

    Trodde de fleste her visste om slikt, men her er ihvertfall litt info vedrørende server-teknologien. Får nesten prøve spillet selv snart.. Kjøpte pre med GM og hele greia. Dog gidder jeg ikke laste ned 30+ GB med mobilt bredbånd fra Ice.

     

    "Hi guys!

     

    It's time for another blog post, where I'd like to focus on some of the awesome things you might not know about The Secret World. This post is the first one in a series of three, and today I'll talk about what it actually means for you, as a player, that The Secret World is based on a single server technology. The next posts will be about GUI modding (yeah, that's right!) and the last one about the mind blowing rendering features we've put into the game.

     

    So what does it mean that The Secret World is based on a single server. It boils down to that there are no boundaries between you and anyone else playing the game. You can play with anyone you want! Before we go deeper into details, I'd like to clarify a couple of definitions to make explaining this a bit easier.

     

    The Secret World exists on one server, and on that server there are multiple dimensions.

     

    One server, many dimensions. That’s important to remember."

     

    http://www.thesecret...he_secret_world

  8. Noen som vet om det er mulig å kjøpe grand master pakken etter relase? Synes det er litt mye penger å investere før man har fått prøvd spillet.

     

    Ja, det skal være mulig å kjøpe/oppgradere pakken etter relase. Satser på å gjøre det samme om spillet faller i smak.

     

    "Originally Posted by Tarib

    The Grand Master Pack will stay available also after launch of the game for those who decide to go lifetime later on."

     

    "Originally Posted by Tarib

    You will be able to upgrade from a Master Pack to a Grand Master Pack to the price of roughly the difference between the two."

     

    Pre-Order FAQ

    http://www.darkdemon...ead.php?t=26097

  9. Deres nye spill lanseres neste måned, secret world. Kommer til å bli en flopp.

     

    Folk kjøper vel nå, i håp om å tjene noe de neste 30 dagene, siden Funcom nå vil drive en sterk reklame-kampanje?

     

    Tror du må røyke litt mindre. Spillet kommer ikke før i april, mao. ikke neste måned. Hvorfor blir det en flopp, forresten?

  10. Har tenkt til å prøve meg på gearing. Men det står ikke no om at man må betale noe av avkastningen til Nordnet for å geare. Hvordan tjener de penger på dette?

     

    Gearing (belåning) vil si at du låner penger for å ev. kjøpe flere aksjer. De tjener penger på at du betaler rente. Men det betales ikke rente når de kun står på kontoen. Dette gjelder i hvert fall de fleste stedene. Åltsa, renteutgiftene kommer som regel først etter at du har kjøpt. Det står forsåvidt en god del om dette på Nordnet...

     

    Nordnet hjelp: gearing/belåning

    Aksjekreditt

  11. Hva har skjedd med Reina?

     

    Fra VG Live

     

    "Mål Manchester City: AGÜERO. Kuyt mister ballen. David Silva tar over og triller videre på en-touch til Agüero, som banker til fra 17 meter. Ballen kommer nesten rett på Reina, som likevel klarer å slippe den under seg. Ikke overbevisende av den spanske målvakten."

  12. Hva er det du ler av?

     

    Min erfaring med behandling av pene sko er begrenset, men jeg kan foreta en ukvalifisert gjetning; Impregnering og skokrem er ikke det samme.

     

    Jeg lurer også på følgende, hva mener du med matt skinn? Semsket skinn, eller alt annet enn lakksko?

     

    Impregnering og skokrem er ikke det samme, nei. Men de fleste skokremer inneholder voks som impregnerer skoen.

     

    Impregnering er jo å gjøre skoene vannavstøtende..(?)

     

    Riktig! Skoen blir vannavstøtende, ikke vanntett.

  13. Fytti grisen som Funcom går - ganske happy jeg kjøpte meg inn i går ja.

    Er det kanskje fordi de nettopp har lansert det nye spillet "The Secret World"?

     

    The Secret World har launch i april 2012, så det er neppe grunnen. Tipper det er hype grunnet medieomtalen de nylig har fått.

     

    Edit: leif

  14. Du kan ta en titt på Comply å se om det er "tuppper" til dine nåværende propper. De ekspanderer/tilpasser seg ørekanalene dine. Bestill i første omgang en pakke med forskjellige størrelser for å finne hvilken som passer best, så kan du i ettertid kjøpe en større pakke med riktig størrelse. Selv under intervalltrening så har de aldri falt ut av mine "dumbo ører". De går under toll og moms-grensa, forresten.

  15. Ang. animasjonene så har Martin Bruusgaard bekreftet at dette er noe som kommer til å bli jobbet med i mot slutten av utviklingen. Funcom har sogar utlyst ekstra stillinger som fokuserer på arbeid med animasjoner.

     

    De skal vokse en god del, ja. Funcom to add 112 jobs in city

     

     

    Gammelt intervju, men dette blir moro for en "tall-nerd"!

     

    "C: So, in terms of time to solve one of the puzzles, can you give us an example of one that is maybe very complex and how long it took for someone to crack it?"

     

    "Well, there is one that we have in Egypt which has a lot of heavy math in it, or sort of triangulation and stuff like that and ties into sort of Pythagorean math. Which is...it's going to take players a long time to figure out that that sort of relates to coordinates on the map. I think we've seen that some players really like Investigation missions and spend a lot of time on them, and find them infinitely fascinating. While, other players are like, "Where are my kill goals, where are my easy goals? I want to be told exactly what to do", and that's fine because we have missions that support all kinds of different players. Investigation missions are not for everyone and that's the kind of feedback we get, the same as action missions might be too boring for players who like the more involved missions. So, we're seeing a good mix but I think in general, people really like the idea of the Investigation missions and the ones we have so far seem to be working quite well."

     

    Her: Exclusive Secret World Interview with Ragnar Tornquist of Funcom

  16. "Trippelsjanse for Henderson! Kommer på kontring, alene med keeper, men setter ballen midt på Begovic! Returen forsøker han å løfte over keeper, men den stopper Begovic med armen! Nok en retur når Henderson, men den setter han i kroppen på en Stoke-forsvarer. Returen derfra sender han til Suarez, som prøver seg to ganger - forsvaret blokkerer den ene og Begovic den andre! For en mulighet! FEM forsøk!!"

     

    Å herre h=)#%T"¤!

×
×
  • Opprett ny...