Gå til innhold

perry99

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av perry99

  1. Vet dere snakket om spill pre 2001, men har dere vært borte i Black & White? (2001). Det hadde jeg ihvertfall mye morro med (samt mange av andre spill som nevnes C&C, Heroes 3 AOE2). Settlers er vel også en spillserie som kanskje burde ha vært nevnt!

    For øvrig synes jeg denne episoden ble litt rotete og enkelte virket litt dårlig forberedt til tross for spennende tema. Ellers er jeg stor fan!

  2. Hei! Jeg rundet Banjo-Kazooie på Nintendo 64 for mange år siden, men fant ut først for noen måneder siden at det fantes en oppfølger (Banjo Tooie). Etter å ha søkt litt rundt på internett, fant jeg spillet på blant annet finn.no og på ebay. Prisen varierte fra rundt 200 - 600 kroner, og jeg lurer på hvor mye jeg bør betale for dette spillet (med tanke på om det er bra kvalitet, dvs. ingen hakking eller skurring)? 500 kroner er også for mye, hvis det viser seg at avsenderen sender et annet spill i stedet for Banjo Tooie...

    Er det ingen butikker som har spillet, feks. Game, Elkjøp, GameStop (dvs at de kjøper opp gamle spill og deretter selger det til kundene)? Og hvorfor er Banjo Tooie mye dyrere enn Banjo Kazooie, som er det første spillet i serien?

     

     

    Har et Banjoo Tooie-spill som jeg sikkert kan selge deg. Kommer hjem fra England på onsdag og kan sjekke ut om det fungerer som det skal (hadde ihvertfall ikke noe problemer med det da jeg spilte det back in the day). Er du interessert?

     

    PS: Multiplayern er inspirert av Goldeneye 007, superawesome å spille 4-player

  3. Når dere snakker så mye om Rare, så nevnes ikke Donkey Kong 64?Det er jo ett av de beste spillene til N64! Masse humor, bra gameplay, kule levels og som alltid i kjent Rare-stil.... FAENTASTISK MUSIKK!Brukte ufattelig mange timer på dette, flest av de på den j'%"l@ automaten i Frantic Factory for å få tak i den Nintendomynten.

     

    Er ganske sikker på at jeg brukte mer tid på det minigamet enn resten av spillet tilsammen, måtte gi opp til slutt! Var også et annet minigame som involverte et romskip som var noe enklere!

×
×
  • Opprett ny...