Gå til innhold

Wutwut

Medlemmer
  • Innlegg

    1 222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wutwut

  1. Det e i hovedsak 2 grunna til at eg ikke recorde live, å det e pga av fps tap og at eg spille stretched :p Har noen demoer fra ESEA med voicechat som jeg har tenkte å redigere til en gang. Takk for god tilbakemelding. 

     

    Kan forsåvidt ta opp voicechatt live på smurfen min, da e ikke fps så viktig. Ska pinade gjøre det en dag.

     

    Bruke Sony movie studio 13 platinium til å redigere videoer med. Funke helt greit og man kan lage greenscreen effekter i det. Når eg får god råd så oppgradere eg til Sony Vegas. Annen programvare er: Gimp for å lage noen effekter(gratisprogram som etterligner photoshop), audacity for å lage egne lydeeffekter og shadowplay til å ta opp gameplay. 

    Yeah, det krever en del å recorde live. Selv kjører jeg cs i 1280x1024 res i Fullscreen og med mye lave settings fordi jeg vil at spille skal runne smooth (bortsett fra shadow quality). Recorder med OBS og bruker 'Record Game'/'Spillopptak'. Føler selv hvertfall at OBS ikke krever så mye av PCn, men det krever jo alikevel litt, men bare et tips, hvis det ikke er det du bruker til recording allerede :)

     

    Og evt, kan du jo bare recorde voicechat, og legge det oppå gameplayet etterpå, om det gjør at det krever mindre.

     

    Selv bruker jeg Sony Vegas og liker det veldig godt, men det koster jo ganske mye penger (men så finnes det jo andre måter å anskaffe det på og da *winkwink* :D), men det er jo opptil alle og enhver. Har ikke så mye kunnskap med Sony movie studio, så det kan jeg ikke uttale meg noe særlig om. Dog kan jeg si at Sony Vegas er et veldig bra verktøy, noe mer avansert enn mange andre editors, men bare å bruke litt tid på å sette seg inn i ting, så fungerer det veldig godt  :new_woot: 

  2. Helt ok video det der! Men hvis du vil ha noe konstruktiv kritikk, så skal du få det, siden videoen ikke er noe spesielt fokus på å være redigert som en fragmovie, så blir det noe kjedelig å bare se klipp etter klipp med litt musikk i bakgrunnen.

     

    Hvis du vil prøve å fokusere på å lage morsomme csgo videoer som skal være entertaining å se på, vil jeg anbefale deg å ha med voice reactions i videoene, og så redigere med musikk og alt mulig annet ellers i tillegg. Da vil det være ganske mye mer entertaining å høre på:

     

    Record live gameplay, og ha med voicechat, alle reaksjoner du kommer med, eventuelt kompiser/teammates også!

     

    Btw, hva har du brukt til å redigere filmen med?

     

     

    Lager selv noe videoer i ny og ne, og har drevet med litt redigering, så hvis du vil ha noe mer tips, bare å spørre. Kan ikke kjempeavanserte greier, men kan litt.

     

     

    Her er siste videoen jeg lagde som et eksempel (nå er mine videoer på norsk dog): https://www.youtube.com/watch?v=tLZoJTMCVso

     

  3. Hei, har en oppgave på skolen som jeg holder på med, og den handler om internett og sosiale medier og bruken vår av det. Tenkte å gjøre litt research og lurte på om noen ville ta noen sekunder for å bare svare på en rask undersøkelse?

     

     

    Her er link til den: https://docs.google.com/forms/d/14nH69nqBJiV0FjqQiGvSnC0_A-XtGLNw5PW6UqMonx4/viewform#responses

     

    Den er på engelsk, er en "global" undersøkelse :)

     

     

     

    Takker på forhånd:)

  4. Sånn, da ble jeg ferdig med det nye oppsettet mitt. Glemte såklart å ta før-bilde, men det var hvertfall veldig kaotisk her før jeg fikk satt opp slik det er nå.

     

    Endte da opp med de linnmon-bordplatene fra Ikea, og satte bare svarte ben på alle (droppet å feste bordplatene sammen).

     

     

     

    Det er fortsatt litt kabelrot som jeg prøver å finne bedre løsning på, men ble mye ryddere og bedre her nå enn det var før.

     

     

     

    post-195262-0-72498800-1447355574_thumb.jpg post-195262-0-10309900-1447355617_thumb.jpg

     

    post-195262-0-91746800-1447355654_thumb.jpg post-195262-0-44331600-1447355673_thumb.jpg

     

    post-195262-0-85511700-1447355716_thumb.jpg post-195262-0-57218600-1447355739_thumb.jpg

    • Liker 4
  5. Da var det på tide med en liten oppgradering av bula, og da i hovedsak en ganske stor hjørnepult som jeg kan ha plass til både PC saker, og litt andre ting.

     

     

    Tenkte jeg da skulle spørre her for tips, siden jeg vet at mange her antagelig allerede har laget noe lignende tidligere, og uansett greit å høre hva andre tenker.

     

    Tenkte å lage noe som vi ligne litt på det her:

     

     

    qBLsWPw.jpg

     

     

     

    Så tenkte å handle litt fra IKEA, en LINNMON hjørnebordplate http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/60251335/

    Og 2 andre LINNMON bordplater: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/00251343/

    Og til bein tenkte jeg ADILS justerbare ben: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/70217973/

     

     

    For det første så vet jeg ikke helt om jeg burde ha svarte ben, antar at det vil se best ut?

     

    Og er det noen som har satt sammen en slik pult før og har noen tips til hvordan man skal gjøre det? F.eks under pulten, hvordan skal jeg feste de sammen i hverandre? Burde jeg bruke planker mellom bordplatene eller burde jeg bruke noe sånn som det her istedenfor?

     

    Tips tas hvertfall godt imot, så skal jeg få lagt ut bilde av hvordan det blir når jeg blir ferdig :w00t:

×
×
  • Opprett ny...