Gå til innhold

-Rocky

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -Rocky

  1. :!: for en gammel tråd.

     

    Hest er nok en ekstremsport. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger min ridetur har endt i grusen !!

     

    På hvilken måte er det IKKE en ekstremsport?

    Jobber du med temming og innridning av unghester, skal jeg love deg du blir gul og blå.

    Et spark fra en hest er nok til å ta livet av et menneske. Tryner hesten med deg oppå, kan du også risikere å dø (ikke lenge siden ei jente fra Norge døde under sprangridning).

     

    eh, javel? det er ikke en ekstremsport fordi vi rir ikke rundt i trafikken i full galopp uten hjelm eller sal eller hodelag eller noe og hopper 50 meter høye hindere, og vi prøver ikke å gjøre det mest ekstreme som det går an med hesten og tester både våre egne og hestens grenser til det ytterste! jeg har faktisk hørt om rytter-dødsfall kun, hmm, 0 ganger!! ja da folk skader seg med hest men det gjør de også i fotball. men i fotball skjer det mye oftere. dette er min mening, alle har lov til å si imot, men dette er altså min STERKE mening :p

    SÅ er fotball også en ekstremsport liksom? og vollyball og tennis og badminton og håndball og basketball osv osv? lufting av hunden er det en ekstremsport? sitte på et fly likeså godt, det kan jo styrte når som helst. og plutselig kan jo russland angripe norge og et fly kommer over huset mitt og slipper en bombe akkurat her. så hva i verden er egentlig ekstremt? alt kan jo være farlig. that's life, alt kan skje. så får du selv velge om du vil godta det... eller sitte inne med en pute over hodet resten av livet ditt! nå gidder jeg ikke å diskutere mer... jeg hater egentlig å diskutere for folk e så j**** sta!!! :ermm:

    jeg liker ikke stae folk ,så hade :hrm::mad:

  2. hest er ivertfall ekstremt dumt

     

    haha, den der var litt tidi :p

    selv om jeg er uenig :p

     

    Hvis du synes det, så synes jeg synd på deg. Det sier meg at du er en person som ikke er villig til å prøve nye ting og prøve å like dem.

    Hvis du ikke liker hester så kan du jo helle skrive det. Det der var veldig uhøflig mot hestefolk. Det er ikke noe gøy å få høre sånne ting hele tiden selv om du holder på med hest, tenk om du var fotballfan og hele tiden fikk høre 50 ganger pr dag at "fotball er så dumt, å herregud liker du fotball? da må du jo være helt skrudd i hode, nei deg gidder jeg ikke å omgås med!" osv... hadde du likt det? tror ikke d nei!!

    tenk før du snakker, eller i dette tilfellet; tenk før du skriver!

    herregud, jeg skjønner bare ikke at voksne mennesker kan være så teite som det enkelte av dere er... tenk å skrive noe så frekt. vi hestefolk går ikke rundt og plager fotballfans med hvor teit fotball er hele tiden 10767635 ganger om dagen! så slutt å plage oss!!! :mad:

  3. Hesten er det DYRET som dreper flest mennesker i norge hvert år. (Kanskje etter vepsen?)

     

    For det første: vepsen er et insekt, ikke et dyr....

    For det andre: Tror ikke det du :) du kan ikke bare skrive at det ER det og bruke det som fakta... du kan skrive at DU MENER at det er det.. Uansett; hvis du ikke kan så mye om hester, hvordan kan du da VITE med SIKKERHET at hesten dreper flest mennesker i norge hvert år?? jeg tror ikke du er helt sikker på hva du snakker om her..

  4. Herregud, det er så trist hvordan noen mennesker ser på hester. Og da mener jeg ikke fysisk ser på, men billedlig. Hester er mer enn pålegg på brødskiva og en dum ting som skvetter når du blåser i ei fløyte.

    Har dere noengang prøvd å sette dere inn i andres situasjon? Pørvd å forstå hva hestefolk tenker? Har dere i det hele tatt lurt på hvorfor hestene skvetter når du plutselig blåser høyt i en fløyte?

    Fy f***, blir så sint når folk oppfører seg slik!!!!!!!!!

     

    Hvis dere er litt interessert i å vite hva som ligger bak disse "problemene" du eventuelt skulle hatt med at hester eksisterer, så kan dere spørre meg eller andre hestefolk eller gå til psykolog! Seriøst, hvis du er redd for hester etter en hendelse i barndommen din, så burde du gå til psykolog, det funker faktisk.

×
×
  • Opprett ny...