Gå til innhold

vonAnka

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vonAnka

  1. Så dette er hva jeg har ventet på? Én fattig ny hastighet, som attpåtil er blodpriset i forhold til konkurrentene? Det er verdt å merke seg at dette nye abonnementet kun vil bli tilgjengelig i Oslo og Romerike «i første omgang». Direkte oversatt fra Getsk betyr vel dette av resten av landet må vente i minst 1 år til. Håpløst!

     

    Som om ikke det var nok viser Get en stor, fet langfinger til sine eksisterende kunder ved å tilby halv pris ut året til nye kunder. Trofaste kunder «belønnes» med å måtte betale 1497,- MER ut året (XL). Er dette god kundebehandling?

     

    Det blir ikke noe «Xtreme 50» på meg, først og fremst som følge av at jeg bor utenfor dekningsområdet (Østfold). Jeg har et halvt år igjen av bindingstiden min, og det begynner å friste noe alvorlig å gå over til DSL ved nyttår. Kan ikke si annet enn at jeg føler meg snytt.

     

    Men de leverte i hvert fall hva de lovte med tanke på 50mbit. Et handikappet, blodpriset og lite tilgjengelig tilbud, men nå er det i hvert fall der. Men det blir vel neppe noen bestselger.

×
×
  • Opprett ny...