Gå til innhold

sje

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sje

  1. Hvorfor i alle DAGER har ikke jeg mulighet til å innstille tven min som dere? Jeg har ingen mulighet å stille på disse forskjellige fargene osv som dere har gjort. Jeg har Dynamic, Normal, Cinema, True Cinema, ikke custom slik at jeg kan endre det. Når jeg velger True cinema og går inn på Avansert innstillinger har jeg ikke de samme valgene som dere.Hva skjer med det?!?!
    Du må bare aktivere den delen for avanserte innstillinger. Ligger der i menyene en plass.
    Takk for respons! Jeg kan love deg, jeg har flydd inn og ut av den menyen i 2 timer, valgt forskjellige moduser, men ingenting har hjulpet. Er som at jeg har en forenklet ST50 enn hva hardware.no testet. Jeg vil VELDIG gjerne ha den samme muligheten. Jeg har gått igjennom manualer etter knapp for "Skjult meny" eller noe lignende, men ingen lykke har kommet min vei. Jeg kan laste opp bilder når jeg kommer hjem fra jobb, så kan jeg vise hva som er mulighetene mine.

     

    Jeg slet med det samme problemet, kunne ikke finne menyen for avanserte innstillinger. Men det er rett og slett gjort en oversettingsfeil i den norske menyen. Velg oppsett i hovedmenyen, og velg deretter "Gå frem". Da kan du aktivere de avanserte bildeinnstillingene. Det står faktisk en hjelpetekst lengre nede på skjermen, men denne la ikke jeg merke til da jeg drev og lette første gangen. Men etter en tur innom den engelsek menyen fant jeg den. Der er nok også årsaken til feilen. Valget heter "Advance", her har de glemt bokstaven d til slutt i ordet. Så har oversetteren bare oversatt dette uten å tenke til norsk, og dermed ble det til "Gå frem" i stedet for "Avansert" (Advanced) som det skulle ha vært. Ser ut til at det er gjort riktig i den svenske menyen, men feil i den danske.

     

    Takk!!! Fy flate det var et HELT annet bilde jeg fikk! Nydelig fornøyd!

  2. Hvorfor i alle DAGER har ikke jeg mulighet til å innstille tven min som dere? Jeg har ingen mulighet å stille på disse forskjellige fargene osv som dere har gjort. Jeg har Dynamic, Normal, Cinema, True Cinema, ikke custom slik at jeg kan endre det. Når jeg velger True cinema og går inn på Avansert innstillinger har jeg ikke de samme valgene som dere.

     

    Hva skjer med det?!?!

     

    Du må bare aktivere den delen for avanserte innstillinger. Ligger der i menyene en plass.

     

    Takk for respons! Jeg kan love deg, jeg har flydd inn og ut av den menyen i 2 timer, valgt forskjellige moduser, men ingenting har hjulpet. Er som at jeg har en forenklet ST50 enn hva hardware.no testet. Jeg vil VELDIG gjerne ha den samme muligheten.

     

    Jeg har gått igjennom manualer etter knapp for "Skjult meny" eller noe lignende, men ingen lykke har kommet min vei. Jeg kan laste opp bilder når jeg kommer hjem fra jobb, så kan jeg vise hva som er mulighetene mine.

  3. Hvorfor i alle DAGER har ikke jeg mulighet til å innstille tven min som dere? Jeg har ingen mulighet å stille på disse forskjellige fargene osv som dere har gjort. Jeg har Dynamic, Normal, Cinema, True Cinema, ikke custom slik at jeg kan endre det. Når jeg velger True cinema og går inn på Avansert innstillinger har jeg ikke de samme valgene som dere.

     

    Hva skjer med det?!?!

  4. TESO's største problem her, er at de skal bruke HeroEngine. Spillet vil selge respektabelt bra, pga Skyrim satt sine spor. Men Folket vil slite med den dårlige optimaliserte HeroEngine. Jeg er allerede skeptisk!

    Jeg klarer ikke få en positiv tanke til dette spillet så lenge de bruker den spill motoren. (Jeg gidder ikke gi dere en Wall of Text som forklarer hvorfor jeg missliker HeroEngine, gjør research så finner dere ut av hvorfor jeg er så negativ til det hele)

  5. Hei, har du prøvd DCP Latency Checker ?

    Det er et DCP Latency verktøy jeg brukte med mitt Corsair HS1 USB headsett som hadde akkurat det samme problem som ditt. Og det var Kabinettet mitt som var problemet.

    Tok jeg maskinen i en pappeske ble knitringen borte. Jeg kjøpte et nytt kabinett og det hjalp for meg. Min overall DCP er MYE lavere enn det gamle kabinettet nå.

    Jeg hadde Software basert 7.1 Dolby, valgte jeg det med det gamle kabinettet spiste knitringen opp lyden etterhvert, hadde jeg ikke på noe som helst virtuell lyd så hadde jeg fortsatt knitring men det tok lenge tid før lyden ble spist opp.

     

    Test DCP Latency

    Test maskinen i en pappeske eller helt åpent uten noe annet strømførende enn kablene du putter i maskinen.

    Test DCP Latency igjen.

  6. Hei alle, Jeg har et HD4870X2 kjørende på W7 RC og jeg prøver å kjøre DVI-HDMI over til min nye Forsterker TX-SR507 og så opp i TVet (TH-42PX80)

     

    Jeg prøvde

    DVI-D (DVI Digital) Singel Link

    DVI-D (DVI Digital) Dual Link

     

    Den som fungerte sån halvveis var Dual link, fikk lyd og bildet, MEN med en gang jeg dro et vindu over til TV så klikka bildet og bled masse røde og grønne streker i bildet, bildet blir presset ned til venstre hjørnet pluss at lyden begynte å sprake og jeg måtte skru av TV for å få lyd uten spraking. Jeg Får et par feilmeldinger fra CCC panelet at det ikek svarer osv.

     

    Den eneste jeg ikke har prøvd nå er

    DVI-I (DVI Digital & Analog) Dual Link

     

    Testa en Bærbar Toshiba A300D21W med HDMI kontakt, den fungerte med en gang, Lyd og bilde å hele pakka, ingen spraking, Den bruker ATI HD3650 kort.

     

    Noen som har fått 4870X2 til å gå over HDMI?

  7. Jeg prøvde

    DVI-D (DVI Digital) Singel Link

    DVI-D (DVI Digital) Dual Link

     

    Den som fungerte sån halvveis var Dual link, fikk lyd da, fikk bilde, MEN med en gang jeg dro noe over til TV så klikka bildet og bled masse røde og grønne streker pluss at lyden begynte å sprake og jeg måtte skru av TV for å få lyd uten spraking...

     

    Den eneste jeg ikke har prøvd nå er

    DVI-I (DVI Digital & Analog) Dual Link

     

    Testa en Bærbar Toshiba A300D21W med HDMI kontakt, den fungerte med en gang, Lyd og bilde å hele pakka, ingen spraking.

     

    Dette begynner å ta knekken på meg

  8. mener å huske at du må ha en ATI DVI->HDMI dongle ja.

     

    Ja den er jo egentlig tenkt fram til.. Men man kan ikke bruke hvem som helts DVI-HDMI Dongle

     

    Jeg fant ut at HDMI kablen har 19pin, min DVI>HDMI hadde 25pin, jeg TRUR det kan være noe med det, jeg har en DVI>HDMI Dongle med 25pin hjemme som jeg prøvde meg på, skal se om jeg får den med 19pin til å fungere nå når jeg kommer hjem, fant en på jobben.

     

    Greia er at det var forskjellig fra ATI HD2900 serien (25pin) til HD3000 serien (19pin). HD4000 serien bruker den samme donglen til HD3000 gjør og den jeg har er faktisk til en HD3000 skjermkort og har 19pin.

     

    ATI Catalust control center sa at jeg hadde en feil type HDMI dongle så jeg fikk ikke lyd, den er grei, pluss at bildet ble helt defust kan OGSÅ ha noe med at det var en 25pin dongle.

     

    Så utifra hele dette greiene:

    ATI HD2000 Series 25pin revA DVI>HDMI Dongle

    ATI HD3000 Series 19pin RevB?? DVI>HDMI Dongle

    ATI HD4000 Series 19pin RevB?? DVI>HDMI Dongle

     

    RevA står faktisk på HD2000 HDMI dongla mi vis noen lurte.

     

    Oppdaterer senere når jeg har prøvd.

  9. Hei, jeg har kjøpt meg en ny forsterker en TX-SR507 og har lyst il å eliminere min analoge minijack til Phono og VGA kabel over gulvet fra PC'en min. Kjøpte en 5meter HDMI kabel og prøvde å bruke den HDMI>DVI Donglen som fulgte med mitt tidligere skjermkort HD2900. Det er en ATI HDMI>DVI Dognle revA. Men når jeg kobler til HDMI til Skjermkortet får jeg opp en melding fra ATI Catalyst Control Center at Din HDMI Dongle ikke klarer å håndtere lyd venmligst koble til Analog lyd kabel... Det som også skjer er at når jeg skal få PC singalet opp mot TV så er bildet helt ute av ramma, som om bildet er forskyvet mot ned til venstre hjørnet å der det er en sort ramme der bildet egentlig skulle vært er det mange grønne streker, bildet flickrer litt så skrur jeg av pga jeg ikke tørr å "se hva som skjer om 15sec"

     

    Noen idé? Er det en annen HDMI>DVi Dongle jeg må bruke, er "RevA" riktig type? MÅÅÅÅ Jeg absolutt kjøpe en ATI HDMI>DVI Dongle, må det være singel link eller Duel link DVI kontakt for at jeg skal få det til å funke?

     

    Noen innspill?

  10. jeg måtte bare registrere meg for å dele litt med dere.

     

    Jeg kjøpte med en ny reciver fordi jeg hadde en gammel Sony reciever 5.1 som jeg kjøpte for 8 år siden, utgangs releene klikka så jeg måtte ha ny, uansett, siden jeg jobber der jeg jobber med HIFI og data fikk jeg Personal kjøpt direkte fra onkyo så jeg falt lekkert på en TX-SR507, jeg kjøpte med HAMA HDMI kabler Uten gullbelagte kontakter, jeg kjøpte HAMA Høytaller kabler til 6kr meteren. Fra forsterkeren til TV bruker jeg en Belkin HDMI kabel til 500kr UTEN gullbelagte kontakter, å jeg er DRIT fornøyd, systemet gir meg en god dypde og klarhet i i lyden. Sitter å spiller inFamous å elsker å høre alle de lyddetaljene spillet gir meg. Høytallerne mine har fått et helt nytt liv med DTS HD og Dolby Digital HD og jeg ELSKER resultatet. Det eneste jeg stussa på var at det var tragisk lyd på Discovery HD og vOOm HD, disse bruker da 5.1 Dolby i noen av sendingene sine. jeg kjører HDMI fra mine Sagem Dekoder. Stiller jeg inn Reciever min på TV Logic så blir lyden NESTEN helt klar, men HUSK det er signaler fra Canal digital så det er ingen Pure audio der for å si det sån.

     

    Uansett med det jeg har nå har jeg en klarhet og et godt lydbilde kontra hva jeg hadde tidligere og jeg har brukt kabler til sammlet verdi av 500kr (pga personalkjøp i butikken der jeg jobber, egentlig kommer det på rundt 1200kr)

     

    La meg si det sån, hadde jeg hatt MASSE penger å bruke hadde jeg nok ikke kjøpt med blakk på kabler for å få fjernet støy i lyden jeg ikke merker!

×
×
  • Opprett ny...