Gå til innhold

DarthSmeg

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DarthSmeg

  1. Hei dere,

     

    Kona har (fremdeles) en SG2, som hun i utgangspunktet er happy med. Eneste problemet er at ting lastes forferdelig tregt på WLAN (både hjemme og andre steder). På mobildata går det raskt og fint, men det koster jo selvsagt $$$.

     

    Enkle grep som restarting og slikt virker ikke, så her må kraftigere skyts til.

     

    Hva anbefaler dere rundt programvare for denne gamle telefonen? Vil det være fordeler ved å roote den, og kjøre noe custom programvare? Siste versjon av OSet her ser ut til å være 4.1.2, som er installert her. Er det noe å vinne på å nedgradere til tidligere versjoner?

     

    Tips? (utover å kjøpe en nyere tlf)

  2. Jeg har i dag et gammelt HD7700 kort jeg arvet av en kompis for et drøyt år siden. Det har gjort nytten sin og jeg har kost meg gjennom Skyrim og andre spill med akseptabel ytelse.

     

    Jeg har ikke de høyeste kravene til grafikkytelse, da spillingen skjer via en prosjektor som uansett ikke har høyere oppløsning enn "FullHD".

     

    Det jeg lurer på er hva som finnes av skjermkort om dagen til en rimelig penge (rundt tusenlappen, maks 2) og som vil gi meg en vesentlig forbedret ytelse.

     

    Maskina er en i5-2500K @3.3GHz, med 8GB Ram.

     

    Tips til røverkjøp? Anbefalinger?

  3. Kode hjulene snakker en annen protokoll, og brukes med RFXCOM som X10 enheter.

     

    På config sia for RFXCOM går du inn på X10 siden, og aktiverer X10 støtten for en valgt bokstavserie av huskoder. Du kan velge å re-dirigere ved behov, slik at dersom kodehjulet står på B3, så kan Homeseer likevel oppfatte dette som F6, dersom du allerede har brukt eller reservert B3 til noe annet.

  4. Har bygget meg en PC som skal brukes som multimediaspiller, samt spillmaskin. Jeg er ingen hardcore-gamer, men liker spill som Skyrim, Deus Ex og Space Marine for å nevne noen relativt nye eksempler.

     

    Maskina er en i5 2500K sak, og jeg vil ikke kjøre oppløsninger høyere enn 1920x1080.

     

    Så titter jeg litt på salgslista på komplett, og tenker OMFG. Her finnes skjermkort fra 200,- til 5000,-

     

    Jeg antar at mine behov dekkes av et nogenlunde rimelig kort, men hva "gjør" alle de forskjellige modellene? Hva bør jeg evt styre unna? Hva gir mest for pengene?

  5. Hei,

     

    Jeg skal sette sammen en media++ box, som skal fungere som mediaserver og avspiller, kjøre husautomatisering og web-server programmer samt kjøre en del spill. Jeg trenger ingen ninja-PC men liker å spille spill som f.eks Skyrim, Deus Ex osv.

     

    Har satt opp et forslag her, og ønsker innspill på om dette er nogenlunde fornuftige valg til mitt bruk. Har ikke valgt noe skjermkort da jeg er helt på villspor i jungelen av GPUer og lurer på om det integrerte kortet kanskje duger?

     

    Dersom jeg setter i et annet kort, vil dette bruke egen HDMI port, eller hovedkortets? Ser at HK har en funksjon for å switche mellom integrert og tilleggs GPU avhengig av behov, og lurer litt på hvordan det funker i praksis.

  6. VR som er så kult?

     

    Vel vel, events er kult nok det. Tror jeg må titte litt på script etterhvert. Skal gi deg tilbakemelding etterhvert som jeg får brukt pluginen din, men det virker svært lovende. Driver å titter på libspotify doken, men blir ikke helt klok på det. Går det f.eks an å shufle en playlist før/under avspilling?

     

    Ellers er det visst salg i dag, og jeg slo til og oppgraderte fra Basic til Pro for $250.

     

    Aktuelle koder for andre interesserte er CD11-200

    Save $200 on HSPRO Software (full or upgrade version!)HSPRO is our most popular home automation software and includes all HomeSeer brand plug-ins, our HSTouch interface design system, HSSentry™ and advanced Z-Wave features. Access your home with iPhone®, iPad®, iPod Touch, and now Android!

    Note: full version is $399.95; upgrade from HS2 is $249.95! coupon CD11-200

  7. Men nå har jeg altså kjøpt meg en sånn matrix switch, da.

     

    En slik en: DreamScreen Ultramatrix

     

    Og jeg vil helst ikke bytte den ut.

     

    PCen derimot, er snart moden for utskifting. Jeg har nå kastet bort masse timer på å nerde med EDIDer, og har ikke kommet så langt.

    Det snåle er at via moninfo kan jeg lese real-time EDID, og det ser ut som prosjektoren min sier "hei" til skjermkortet. Det fungerer uten switchen (også via forsterker), men ikke via switchen.

     

    Blir så gærn i hue av dette. Det funker jo utmerket med xboxen, WDTVen, TVboxen, DVDspillern.... men ikke PCen :(

  8. *Sukk*. Da begynner jeg å gå tom for idéer... :(

    Jeg har testet flere WinXP-versjoner, og har ikke hatt noen problemer i det hele tatt. Det har, frem til nå, vært OSet som alltid har fungert. Jeg kjører selv HomeSeer på XP i VMware og det fungerer alltid. cry.gif

     

    Eneste jeg nå kan tenke meg at du må sette VMware-lydkortet som default i Windows, da libspotify visstnok (og iallflal bass.net) må ha et lydkort.

     

     

     

    Har testet på en ny virtuell XP maskin, og får samme greia. Skal teste på win 7 før jeg gir helt opp. I mellomtiden får jeg versjon 0.1 til å funke, men den gjør bare litt av det jeg vil gjøre. Har du lyst å dele kildekode med meg, så kan jeg evt. se om jeg klarer å nerde videre på denne?

  9. Har tidligere erfart at HDMI utgangen på skjermkortet har en lei tendens til å deaktiveres hvis forsterker/prosjektor som er tilkoblet blir skrudd av. Har nå koblet til en HDMI matrix switcher mellom PC og forsterker og får ikkeno bilde i det hele tatt.

     

    Maskina er gammel og klar for skraphaugen (har et Radeon x 1250 kort), og i fb med bygging av ny maskin lurte jeg på om det var enkelte skjermkort som var bedre (eller verre) enn andre når det kommer til .... kreative oppsett med masse komponenter.

     

    Noen som lar meg "låse" output til å ikke auto-detecte skjerm, men alltid sende et signal på et bestemt format?

  10. Reset:

    11.08.2011 11:03:21 - ShortSpot - e.Data is Nothing.

     

    Reset All:

     

    11.08.2011 11:04:04 - SpotSeer Error - ERROR in Connection_Close 1: Object reference not set to an instance of an object.

    11.08.2011 11:04:04 - SpotSeer Error - ERROR in Connection_Close 2: Object reference not set to an instance of an object.

    11.08.2011 11:04:04 - SpotSeer Error - ERROR in Connection_Close 3: Object reference not set to an instance of an object.

     

    Open Connection:

     

    11.08.2011 11:04:35 - SpotSeer Error - Error detected, message: 11.08.2011 11:04:35 - ERROR in LogIn: libspotify error: API_INITIALIZATION_FAILED

    11.08.2011 11:04:35 - ShortSpot - e.Data is Nothing.

     

    Close Connection:

    Skjer ikkeno

     

    Jeg får opprettet filer i spotify-temp mappa, så skrivetilgang er på plass.

  11. Hei Moskus,

     

    Jeg forsøker å få Spotify pluginen din til å funke, men uten hell :(

     

     

    08.08.2011 14:16:32 - SpotSeer Error - Error detected, message: 08.08.2011 14:16:32 - ERROR in LogIn: libspotify error: API_INITIALIZATION_FAILED

     

    Kjører virtuell XP, og ser ikke ut til å klare å fjerne den lysegrå haken i Read Only i properties fanen for spotify-temp mappa.

     

    Tips?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...