Gå til innhold

Tottoro

Medlemmer
  • Innlegg

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tottoro

  1.  

    Jeez, folk syter sånn. Eldre spill er jo bare en bonus vi får. Både Microsoft og Sony har betalingstjenester. Hvorfor skal Nintendo gi noe gratis? Og hvis man syns det er så forferdelig å betale for dette, kan man fint la være. Folk kjøper seg kanskje sikkert i snitt to spill i måneden, så klager man får en «symbolsk» sum for skylagring og noen spill attåt.

     

    Men sånn er det vel med oss mennesker. Må alltid klage. Aldri er noe bra nok. Får omtrent alle spillfigurer det er mulig å få i Smash, så klarer man pokker meg å klage og lage tullete opprop for Waluigi...

     

    Standard nintendobab. Støtter antikonsumer-praktiser fordi o store nintendo kan jo aldri gjøre noe galt.

     

    Hvis jeg kjøper et spill til 500 kr så burde det kunne forventes å spille det på min 3000 kr switch uten noe bullshit. Men fanboys kan ikke vente med å gi enda mer penger til korporasjonen, så akk nei.

    Jaha, så du bare antar jeg er en ‘fanboy’? Det er da vel ikke poenget i saken heller. Det er jo helt greit hvis du ikke vil benytte deg sv abonnenttjenester. Det er helt valgfritt. Du går glipp av noen goder, men ikke nødvendige for å kunne spille spill.

     

    Men dette er jo ikke unikt for Nintendo. Microsoft og Sony har hatt det hele veien. Nintendo har latt os ha det gratis over et år. Nå vil de ha en liten sum for å drive servere. Får jo ikke noe mer hos Sony for eksempel. Du får skylagring og et månedens spill billigere.

     

    Men igjen. Helt valgfritt om du vil ha dette. Du får ikke spille online på Nintendo eksklusive spill. Men det er det. All tredjepart er fremdeles gratis å spille online.

     

    Holde deg til steam da. Der er alt gratis.

  2. Jeez, folk syter sånn. Eldre spill er jo bare en bonus vi får. Både Microsoft og Sony har betalingstjenester. Hvorfor skal Nintendo gi noe gratis? Og hvis man syns det er så forferdelig å betale for dette, kan man fint la være. Folk kjøper seg kanskje sikkert i snitt to spill i måneden, så klager man får en «symbolsk» sum for skylagring og noen spill attåt.

     

    Men sånn er det vel med oss mennesker. Må alltid klage. Aldri er noe bra nok. Får omtrent alle spillfigurer det er mulig å få i Smash, så klarer man pokker meg å klage og lage tullete opprop for Waluigi...

  3. Det her beviser hvor useriøst anmeldelsene til IGN virkelig er da, når anmelderne selv ikke gidder å gjøre opp sine egne meninger om spill.................

     

     

    Haha what?

    IGN har etter min mening anmeldere/journalister på et veldig høyt nivå. De valgte å ansette en YouTuber uten faglig utdannelse. Viste seg kanskje ikke være er heldig valg. Han har ikke utmerket seg noe særlig positivt på NVC heller. Men å kalle skribentene til IGN useriøse later til å ha lite innsikt og er i seg selv en useriøst anklage.

    • Liker 2
  4. Ikke helt enig med karakteren. Tror 7/10 passer bedre. Det er fantastisk når man spiller med andre, men kan fort bli kjedelige saker når man spiller alene. Kampanjen er rimelig labre greier uten mål og mening, men vi må gjennom den for å åpne nye baner osv. Det er heller ikke noe særlig innhold her. Bare en kort kampanje, tre (3!) turneringer og multiplayer.

     

    Dette kombinert med rimelig stiv pris gjør at jeg anbefaler folk å tenke nøye gjennom hva de egentlig vil ha ut av dette spillet. Vil du betale full pris for minimalt innhold er dette trygt anbefalt, men igjen, vær obs på hvor lite du faktisk får.

     

    Enig. Er et spill med skinn uten bein. SP er en enste lang tutorial. Og helt urimelig til tider. MP mangler mye. Nå tenker jeg på ranking og hvor god spiller du møter. MP lokalt mangler cup-mulighet.

    I det hele tatt er det veldig tynt.

  5.  

    Hadde planer om å kjøpe ps4 i år, men dropper av prinsipp. Holde meg til PC og Nintendo.

     

    Skal man være prinsippfast er det vel flere grunner til å styre unna Nintendo også. Men ellers enig :-)

    Tja, eldre Nintendo er jeg enig. Men de har forandret litt stil i det siste. Åpnet ip for andre å tolke. Se Mario + Rabbids. Ubisoft har fått ganske frie tøyler.

    • Liker 1
  6. Nå er det første gang på mange år jeg virkelig er blitt interessert i en konsoll fra Nintendo og deres spill. Meddette leser jeg også følgelig flere artikler som omhandler Nintendospill.

    Veldig mye positivt, men...

    Det som slår meg er hvor "trendy" det er å rakke ned på Nintendo med usaklige kommentarer som ikke gir mening. Bare for å rakke ned. Skjønner ikke helt greia. Hvorfor er det så viktig for folk å hate Nintendo og det de gjør?

    Folk som tydeligvis ikke har spilt Super Mario Odyssey, poengterer ting som ikke henger på greip, har tydeligvis ikke spilt spillet, men føler seg tvunget til å kommentere med noe negativt.

    Nå skal jeg bevege meg på dypt vann og tro at det er mange av disse som har kjøpt seg PS4 eller Xbox One X, som ikke har fått spillene de har ønsket seg. Er vel ikke bredt utvalg av "morsomme" titler å spille, jeg solgte i alle fall min PS4 for noen måneder siden. Jeg får NESTEN akkurat samme spill på PC, altså PS4 var overfødig for min del.

    Det virker i det hele tatt at de som rakker ned på Nintendo er "redde" for at de skal lykkes, og man faktisk har det GØY når en spiller. Det er lenge siden jeg har hatt nettopp det. Gøy. PC-spill er veldig ofte for min del - "dette har jeg spilt før", jeg følger bare en interaktiv film, hvor det er lite og kjedelig gameplay.

    Nettopp dette er det Nintendo har gjort noe med for min del. De har latt meg SPILLE igjen. Ja, man kan nok si at SMO er enkelt å komme seg til mål i. Men er så mye mer enn det. Finne alle måner (exploration) er for min del gøy.

    • Liker 3
  7.  

     

    Er ikke dette et dynasty warriors reskin? Hadde håpet på et mer tradisjonelt fire emblem-spill.

     

    Ja, er et Dynasty Warriors-lignende spill, men vil ikke si det er "reskin". Er vel rettere å si det er i samme sjanger. :) Et "vanlig" Fire Emblem til Switch er for lengst bekreftet, men kommer tidligst neste år.

     

    On-topic har jeg tatt første Mid-Boss, og så langt storkoser jeg meg. Eneste jeg savner er muligheten for å spille gamle brett om igjen, samt muligheten for litt healing nå og da. Dette ordner seg straks man får et skilltree, men det er irriterende i starten. Men selve spillet lover absolutt bra, og er ganske krevende. Vil ikke si direkte vanskelig, men ikke ren plankekjøring, akkurat. Liker det. :)

    Kan spille foregående brett når du har gjennomført første verden.

  8.  

     

    ...

     

    For meg kommer spillelysten i bolker. Ofte liker jeg bedre å lese om spill og kjøpe dem mer enn å faktisk spille dem. I perioder hvor jeg har lite tid til å spille tenker jeg mye på å spille, og når jeg faktisk får mulighet til å spille føler jeg ofte at jeg blir fort lei.

     

    Det hender det kommer noen skikkelig gode titler som jeg pløyer gjennom på ganske kort tid, men etter det har skjedd hender det ofte at jeg føler meg tom igjen.

    Kjenner meg veldig igjen i dette.

    Enig i det..

    Men blir ofte sittende å spille Borderlands 2 og pre sequal mens jeg ser youtube vidoer.

    Ellers spiller jeg Black Ops 1 med clanmedlemmer, men det er kun mellom kl 22-24 sidende fleste bor i England.

    Jeg savner dagene med Cod 4 og 5, har aldri likt battlefield serien bortsett fra BC2 Vietnam.

    For meg ble spilling skikkelig gøy igjen etter et kjøp av PS4. Spiller jeg på PC, ender det ofte med alt+TAB og lese på nettet eller chate på facebook.

     

    Det som funker for meg, er lineære spill som Uncharted. Spill som er lagt opp til å spilles som en historie A-B er perfekt. Med familie og barn,har jeg et strengt tidsbudsjett. I tillegg må jeg avse en del tid til å lese bøker også :)

     

    Så igjen. PS4 + et lineært spill = gull. (For meg)

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...