Gå til innhold

supremacyyy

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av supremacyyy

  1. 1;

     

    Canon 550D

    Canon 50mm f/1.8

    ISO 800

    1/60 sec.

    http://i.imgur.com/VkEr3.jpg

     

    2;

     

    Canon 550D

    Canon 50mm f/1.8

    ISO 100

    1/60 sec.

    http://i.imgur.com/w4kKw.jpg

     

    Alle tilbakemeldinger mottas med takk! Tar mye bilder og er veldig interessert i fotografi, men deler sjelden på forum og får derfor ikke mye tilbakemeldinger fra folk med god peiling. Men disse to portrettene ble jeg ganske fornøyd med :) Hva liker du / liker du ikke?

     

    erlendz

  2. Hei :) Har kommet over en gammel HP Pavilion ze2000 som jeg vil formatere og installere nytt OS på. Hvor mye er det realistisk kan jeg selge denne for? Spør bare så jeg har en viss anelse om jeg skal gidde å ta meg bryet og gjøre jobben :p

     

    Speccs:

     

    CPU: 1.5GHz Pentium M 715

    GPU: Intel 855GM

    HDD: 60Gb

    RAM: 512Mb

    15" skjerm

     

    Ellers er laptopen i fin stand.

     

    Takk for svar,

    mvh erlendz :)

  3. Heihei, skal snart oppgradere PCen med nytt HK, ny prosessor og nye minnebrikker. :) Jeg skal ikke ha det heftigste der ute, og med et forsåvidt stramt budsjett har jeg bestemt at jeg må iallefall ha en quadcore CPU. Men prisforskjellene mellom enkelte Intel og AMD firekjernede CPUer er så heftig store. På komplett.no ligger Intel i5-2500K Quad 3.3GHz til 1700 kr, mens AMD FX-4100 Quad 3.6GHz kan du få for under tusenlappen! Hvorfor er det så stor prisforskjell mellom disse?

     

    erlendz

  4. http://www.vg.no/nyh...?artid=10065472

     

    Les og... Le? Skal dette tas seriøst? Discuss...

     

    Kommentatoren påstår bla. at Anders Behring Breivik har brukt Call of Duty til "millitær trening". Kort oppsummert, kan man aime på Call of Duty, kan man aime IRL. Kan skjønne at denne fella er lett å gå i hvis man er som kommentatoren her; noob. En som aldri har rørt dataspill i hele sitt liv. Kunnskapsnivået rundt emnet er på bånn, allikevel får ho uttrykke seg i norges mest leste avis.

    • Liker 3
  5. Presterte å selge Super Nintendoen min på fylla på slutten av 90-tallet. Kan ikke huske det, men ble meg fortalt av min far noen år senere når jeg gikk for å hente den fra heimen. Stort sjokk. Burde alene være grunn nok til å bli avholdsmann. For en idiotisk handling.

     

    Haha! :D den følelsen ass, når man finner ut at man har solgt SNESen sin i beruset tilstand på nittitallet!

  6. Hei! :)

     

    Noen som husker et gaaaammelt spill som heter Whitworths Planet Earth? Det er et slags "lærespill", der man reiser rundt på forskjellige steder på kloden og lærer om planeten vår. Figuren som snakker minner om Arnold fra tegneserien Hey Arnold, bare litt mer nerdete. Det er et fantastisk spill, og det hadde vært utrolig gøy å prøvd det igjen! :) Det er nesten håpløst å finne no informasjon om det på internett. Det eneste jeg har funnet ut om det er at det kjøres fra en "interaktiv CD", og at det ikke installeres i vanlig forstand slik spill gjør idag. Noen som har denne CDen, og kan laste den opp noe sted?

     

    Mvh erlendz :)

  7. Jeg laget en tråd tidligere hvor jeg lurte på om noen husket dette norske 2D point and click-spillet fra slutten av 90-tallet hvor man skulle styre en vikinglandsby? Man skulle ta riktige valg angående alle mulige ting i byen, bla. slakting av dyr (og mennesker), høsting og pløying. Man måtte hele tiden ta korrekte valg for å opprettholde fred og friske folk på gården!

     

    Etter mye trolling på teh_internetz fant jeg til min store lykke dette genialet spillet, som forøvrig var en del av en lærespillpakke fra IBM i 1998. :)

     

    http://www.filefactory.com/file/af296b2/n/vikingbyen2.rar

  8. Vil si meg enig i svært mange av disse nominasjonene, selvom jeg svært gjerne ville sett Battlefield 1942 litt lenger opp enn 44. plass! Finnes det egentlig et bedre 2. verdenskrig spill? Når det er sagt var jeg veldig spent på, som nevnt over, Heroes of Might and Magic 3 - men etter en rask wikisjekk, skjønner jeg hvorfor ikke spillet ligger på denne lisa over hva vi gamers har gjort det siste tiåret, Heroes kom nemlig i februar '99.

×
×
  • Opprett ny...