Gå til innhold

HannaGulbrandsen

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HannaGulbrandsen

  1. 16 minutes ago, OddZen said:

    Jeg fikk tak i et https://www.komplett.no/product/1171562/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/gigabyte-geforce-rtx-3080-vision-oc

    Alle de andre jeg har i bestilling er ubekreftet dato så da ble det den.

    Jeg har ikke behov for den fancy hvite/silver looken, siden jeg har lukket kabinett, så jeg kan godt bytte mot f.eks. TUF eller MSI Gaming X Trio etc, mot mellomlegget som kortene ble kjøpt for. I tilfelle noen vil ha dette som passer inn i hvite builds vil jeg tro.

    GIGABYTE-GeForce-RTX-3080-10GB-VISION-OC-5.thumb.jpg.4a645f0c53f3e9cb262c80bb30e2fa9e.jpg

     

    Det er det første kortet som jeg har villet ha mer enn FE av den grunn! Hvite builds <3 :)
    Kan jeg spørre om når du fikk ordrebekreftele av Komplett?

  2. Blir det ikke litt feil å si at LoL er mindre utfordrende? Spiller du ranked, og vanskelighetsgraden er lav, blir du flyttet oppover i ranking, og det blir vanskeligere neste gang. Jeg betviler at de som omtaler spillet som "lett" ligger over 1500 elo. Derifra og opp skal jeg love deg at småfeil slår deg i fleisen.

     

    Det største irritasjonsmomentet for meg er at én spiller er nok til å ødelegge hele morroa for laget. Blir ikke da HoN enda mer enevrerende, om det er enda mer utilgivelig med like mange sutrende og udugelige tullinger?

     

    Sist men ikke minst har LoL blitt mye mer krevende med tanke på utilgivelighet, overlevelse, regen osv. etter pre-season 3 patchen som kom for en knapp uke siden. Spillet er ganske godt finpusset over hele fjøla. Er du HoN-spiller som fant LoL for lett, kan jeg anbefale et nytt forsøk.

     

    Spiller selv på EU West, og hadde satt pris på noen spill med noen med litt erfaring. Legg til Vantalim, om du tenker det samme!

  3. De har vel fremdeles ikke puttet inn noe annet enn et middels greit grafikkort. "Verdens første virkelige gaming pc" er fremdeles en tittel de må jobbe hardere for. Spytt inn en 675M eller en 580M blir saken en annen, men da snakker vi også en helt annen prisklasse.

     

    Det er synd, for jeg absolutt elsker designet på den, men vil heller gå for en maskin som kan tilby meg mer.

  4. Takk for svar Thomit! Jeg skal gjøre litt research av random read/write :)

     

    Årsaken til ønsket om hybrid grunner i at det ikke tilbys noen annen rask 750GB disk med 17-tommeren, hvilket jeg finner litt pussig. Jeg har ikke noen umiddelbar interesse av en hybrid, men vil jo gjerne ikke gå på en smell fordi de ikke kan settes i raid som tenkt.

  5. Heihopp.

     

    Er i skrivende stund i ferd med å sette sammen en P170E, men blir ikke klok på mSATA-diskene. Intel-disken ligger langt under i både lese- og skrivehastighet, men koster fortsatt 200 kroner mer. Hva er årsaken til dette?

     

    Har heller ingen peil på hybriddisker (selv om dette sikkert ikke er plassen for den diskusjonen, men nå freser jeg på). Tenkte jeg skulle sette 2x 750GB 7500RPM-disker i raid, og sette en mSATA SSD til å håndtere system. Kan jeg sette to hybrider i raid 1 på samme måte?

     

    På forhånd takk.

  6. Satt litt på spissen, men om internett som vi kjenner det i dag går til helvette, og det ikke kommer noen god erstatning så vet jeg ikke om jeg har så veldig lyst til og leve på denne kloden lenger. Da kommer jeg i en posisjon der 70% av all fritiden min (internett) må byttes ut med noe annet, og det vet jeg ikke helt om jeg er klar for. :cry:
    Like greitt om nettet går ned. Da kan vi slå av maskinen, gå utenfor døra, og gjøre noe nevenyttig for en gangs skyld. F.eks gå og snakke med andre mennesker istedenfor å chatte.

     

    Ja, hvorfor kan ikke folk i burma bare bruke brevduer til å spre problemene, eller bare holde kjeft og gå på kino med vennene sine istedenfor? Og kan ikke småbedriftene som lever av å ha butikken sin på nett bare kjøpe seg et lokale hvor de kan få ekte kunder istedenfor? Kan vi ikke også gå tilbake til å hugge mer skog for å bare bruke papir fremfor mail? Det gikk jo litt sent, men det hadde da sjarm? Ikke trenger vi annet enn VG for å få med oss hva som skjer i verden heller, for de driver jo objektiv journalistikk.

     

    ...

    Det ville ikke vært noen som turte å si imot Putin uten internett. Egypt ville antagelig brutt ut i blodig revulusjon også. Disse eksemplene er temmelig mange. Det kommer kanskje som et sjokk for mange, men det er andre ting på nett enn Facebook.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...