Gå til innhold

Andiman

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andiman

  1. Etter forslaget skal domstolene kunne pålegge internettleverandører å utlevere informasjon om abonnenter til rettighetshavere, for eksempel musikk- og filmbransjen

     

    Jaha, og kriteriet som setter for å få utlevert denne informasjonen blir så:

     

    Som eksempel synes de at identiteten til en mistenkt pirat skal utleveres «hvis overtredelsen er av et visst omfang»

     

    Så hvis jeg har forstått rett skal rettighetshaverne kunne kreve informasjon om abonnentene utlevert, ved overtredelser av et "visst" omfang. Det skjønnsbaserte ordet "visst" er ikke noe sterkt kriterium og terskelen for at krav om informasjonsutlevering blir etterkommet blir i verste fall lav. Dessuten vil et slikt svakt kriterium også kunne endres over tid, slik at det etterhvert utvikler seg til å bli en "praksis" for domstolene å gi slik informasjon uten noen betydelig vurdering om grunnlaget.

     

    Nå svartmaler jeg riktignok saken litt, men for at denne muligheten (om dette blir vedtatt) ikke skal rokke ved integriteten til ethvert individ, burde jo enhver virkning av loven vurderes.

    • Liker 2
  2. Personlig synes jeg GT5 har tilfredsstilt samtlige krav jeg har hatt til spillet og jeg må si at artikkelforfatteren får frem mange av de negative sidene spillet har.

     

    For min del er den nye B-spec modusen genial på en måte, men når man får tilgang til 24 timers løp på Nürburgring og Sarthe synes jeg det å måtte kjøre selv i 24 timer rett og slett blir for vanvittig.

     

    Annet enn det synes jeg spillet burde vært mer tilrettelagt for nybegynnere og folk som ikke er så kjent som GT-fans, men for min egen del har jeg aldri spilt så mange timer i strekk som foregående helg :)

  3. Nå sitter sikkert toppsjefene i AMD/ATI og storkoser seg over at de fremdeles holder nVIDIA i sjakk :p Forøvrig et godt kort, endog altfor varmt og sannsynligvis overpriset til tusen.

     

    Tror kanskje nVIDIA har satset litt for mye på å innføre masse revolusjonerende teknologi med dette kortet, men vi får vente å se om teknologien noengang slår igjennom :)

  4. Har også denne kjøleren sammen med en Intel i5 750 prosessor, Antec Ninde Hundred Two kabinett og et Asus P7P55 Pro hovedkort. Kan som flere tidligere har nevnt at denne kjøleren holder i lange baner for normalt og varierende bruk. Er langt i fra den beste kjøleren på markedet, men holder prosessoren godt under 60 grader under kontinuerlig tungt bruk.

     

    Noe som irriterte meg spesielt ved monteringen var festeanordningen til vifta, da den var veldig upraktisk, så festet vifta på en litt annen måte, men sitter like godt.

     

    Men alt i alt en god prosessor til en relativt god pris :new_woot:

  5. Må si at jeg er veldig stor fan av BF:BC, og har sikkert spilt flere hundre timer av det(BF2 også), og nei vil ikke si det er like mye taktisk spill som BF2 e.l. men det er vanvittig hvor moro det er å spille det online.

     

    Og jeg vil påpeke for de som kritiserer BF:BC for å kun være lagd for konsoll; konsollversjonen er i midlertid veldig god og må si den er hakket bedre enn BF2, samtidig vil neste versjon være tilpasset både konsoller og PC, men jeg vil tro konsollversjonen vil være bedre, siden BF:BC opprinnelig ble lagd for konsoll, mens BF3 egentlig vil være den skikkelige PC-versjonen. :)

  6. Har en Yamaha 75 hk CETOL to-taktsmotor, '05 modell.

     

    Hørte av forhandleren jeg kjøpte den av at blokka og motoren i seg selv er nærmest identisk med Yamaha's 90 hk.

     

    Dette betyr jo at det er mulig å oppgradere/trimme motoren fra 75 hk til 90 hk...

     

    Derfor lurer jeg på om noen kan gi meg noen opplysninger om hva, hvordan og eventuelt hvem jeg kan spørre for mer info om dette? :)

×
×
  • Opprett ny...