Gå til innhold

smurf12345

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av smurf12345

  1. Takk for svar. Får håpe det kommer som en oppdatering. Jeg venter i spenning på min surface bestilt fra Tyskland, men av en eller annen grunn så er den sendt til paris. Bestilte fra microsoftstore.de, den ble deretter sendt fra Nederland med FedEx, og har nå havnet i Paris. Er redd den er blitt sendt feil.

  2. Jeg er bare et tastetrykk unna å bestille denne fra tyskland, men ønsker å få svar på følgende spørsmål

     

    1. Dette er et qwertz tastatur. Så vidt jeg forstår så har da z og y byttet plass i forhold til et norsk tastatur. Men hva med æøå?

     

    2. Kan man få norsk on-screen tastatur?

     

    3. Kan man bytte til norsk tastatur, slik at når man trykker på Z tasten så skriver man allikevel Y slik som forventet? Dvs. at om man skriver touch uten å se på tastaturet så vil man ikke merke forskjell?

     

    4. Hvorfor bestille fra tyskland, og ikke england? Er tastaturet i england kanskje mer ulikt det norske?

     

    5. Hva med laderen? Passer den i norske stikk-kontakter?

     

    Mvh

    Roger

  3. Hei, jeg skal ha meg en stor dobbel garasje med loft. Jeg har fått en pris på 400000 kr fra en lokal snekker. Dette inkluderer alt utenom elektrisk. Høres dette ut til å være en riktig pris? Se beskrivelse av garasjen under:

     

    Den skal være 6,2x8,0 meter. 45 graders takvinkel. En 5 meter bred stål garasjeport (full isolert) med port åpner. Isolert bod forran bilene innerst i garasjen. Trapp opp til loftet på baksiden av garasjen. Egen dør utenfra og inn i boden. 2 vinduer på ene langsiden. 1 vindu på loftet i front, og 1 dør med vindu på loftet. Garasjen vil ikke være isolert, men være klar for det med asfalt plater under kledning.

  4. Nå har jeg prøvd med 2 vanlige Visa kort fra Haugesund sparebank, og et visa kreditt kort fra Santander bank (Gebyrfri visa), men jeg får det ikke til. Får bare beskjed om at kortet ikke er gyldig. Jeg har prøvd med både UK og US konto. Jeg har brukt følgende oppskrift:

     

    1. For å legge inn ny Livekonto må du resete telefonen.

    Settings-About-Reset your phone

    2. Start telefonen på nytt, den vil spørre deg om å logge på. Velg Not now.

    3. Sett opp et trådløst nettverk eller innstillinger for Edge/3G/Hsdpa.

    4. Gå til Marketplace og last ned en gratis app.

    5. Den vil spørre om konto, velg Create One.

    6. Velg brukernavn/passord og benytt en epostadresse som ikke er brukt før.

    7. Velg United Kingdom og din bursdag.

    8. Start telefonen på nytt.

    9. Gå til Marketplace og last ned en app, du vil få en feilmelding.

    10. Gå til Xbox.com på pc og logg inn med den nye kontoen. Fyll inn

    navnet ditt, bursdag om United Kingdom om det ikke er satt.

    11. Prøv å last ned en gratis app på telefonen, dette bør fungere.

    12. Last ned Zune på din pc. Sett Locale under Regionale innstillinger

    til Storbritannia og start Zune. Logg på med din nye konto.

    13. Når dette er gjort går du inn i kontoinnstillingene og fyller ut

    din adresse og by. Telefon: 151485745, Postal Code: M1 1AA

    14. Prøv nå å legg inn ditt VISA kort med navn fra kortet og rett

    adresse. Postal code og telefon som over.

    15. Kjøp en app eller to :)

     

    Noen forslag til hva jeg kan gjøre annerledes for å få dette til å fungere?

  5. Får man norsk ordbok på wp7 i dag? Jeg mener jeg har lest at wp7 har norsk ordbok, selv om operativsystemet er på engelsk, og man mangler norsk tastatur. Men en kompis som har fått seg en HTC Trophy sier han ikke får noen forslag på norske ord når han skriver. Noen som har en wp7 telefon som kan kommentere dette?

     

    Og en ting til. Er det dumt å vente på Samsung Omnia 7? Venter jeg forgjeves? At den ikke kommer til norge mener jeg?

  6. Hei! Har akkurat fått min nye HTC Hero. Er ganske noob på denne telefonen, så jeg lurer på hvordan man kan være på internett uten å måtte være det på mobile-nettet. har wifi tilkoblet, men den tapper penger fordet?

     

    Hold nede (legg på/avslutt knappen) i noen sekunder. I menyen som kommer opp kan du skru av og på "Mobile Network". Det finnes også en egen widget for å skru dette av og på.

     

    Går det ikke lenger ann å laste ned android programmer fra juosta.com? Jeg finner ingen android programmer der.

  7. Jeg synker telefonene mot Exchange. Her er det mulig å velge hvor ofte en skal synke. En kan velge å synke etter faste tidsinterval (default 15 min), eller en kan velge "As Items Arrives". Spørsmålet er om "As items arrives" vil bruke mer strøm eller mer datatrafikk en om en velger å synkronisere f.eks. hvert 15. minutt?

  8. Noen som gidder å peke meg i riktig retning ift. å få enabled paid apps på market? Prøvde market enabler og manuelt gjennom adb shell

    endre props

    rm -r market cache

    taskill

    , men no go.

     

     

    Så vi i Norge har ikke muligheten til å se paid apps altså? Det forklarer jo problemet mitt.

     

    Det har vi desverre ikke nei, og det er skikkelig irriterende. Htc support kan ikke svare på når det vil bli tilgjengelig fordi det er google som styrer dette. Utrorlig at ikke Htc er mer involvert i dette da jeg tror at Android market er det som i stor grad vil avgjøre om Android blir en stor suksess eller ikke.

     

    Meld deg inn i facebook gruppen Please let Norwegians download paid-apps in android market: http://www.facebook.com/home.php#/group.ph...9359&ref=mf

  9. Lydløs ved å snu telefonen? I flere tester har de sagt at det er mulig å snu telefonen til lydløs... Fungerer dette i praksis? Hvor skrur man denne funksjonen på?

     

    Lyden blir slått av dersom du snur den mens den ringer.

    Snur du den når det ikke ringer så blir ikke lyden slått av. Dette er altså bare en rask og grei måte å få skrudd av lyden på, om du f.eks. sitter i et møte og har glemt å skru av lyden på forhånd.

     

    Nå har også jeg hatt problemer med at 2 sms'r ikke har kommet frem:(

  10. Jeg har problemer med å installere htc sync programmet på pc'n. Har prøvd på to forskjellige pc'r. Den ene kjører Vista og den andre kjører Win 7 RTM. I begge tilfellene får jeg en feilmelding under installasjon, men programmet blir allikvel installert. Når jeg velger htc sync på telefonenen står den lenge å leter etter htc sync programmet på pc'n, men gir etter en stund melding om at den kan ikke finne dette programmet på pc'n. Noen andre som har dette problemet? Noen som har fått det til å funke på Vista eller Win 7?

     

    Jeg hadde samme problemet. Viste seg at den installerte driverfilene i c:\program files, men senere leter etter de samme filene i c:\programfiler (eller omvendt) Kopier mappen c:\program...\htc\htc drivers sånn at den ligger i både c:\program files og i c:\programfiler, så tror jeg det skal funke :)

     

    Lykke til!

    (Psst, det finnes en søkefunksjon...)

     

    Takk! Det hjalp. Jeg ser nå at jeg burde ha funnet svaret på dette ved å søke, men jeg prøvde faktisk å søke også, men må ha skrevet htc sync feil, eller i ett ord... Beklager.

  11. Jeg har problemer med å installere htc sync programmet på pc'n. Har prøvd på to forskjellige pc'r. Den ene kjører Vista og den andre kjører Win 7 RTM. I begge tilfellene får jeg en feilmelding under installasjon, men programmet blir allikvel installert. Når jeg velger htc sync på telefonenen står den lenge å leter etter htc sync programmet på pc'n, men gir etter en stund melding om at den kan ikke finne dette programmet på pc'n. Noen andre som har dette problemet? Noen som har fått det til å funke på Vista eller Win 7?

  12. Mener å ha lest at Hero er raskere enn Iphone (ikke 3GS). Har nå fått min telefon og synes den er veldig treig og lagger noe sinnsykt, spesielt når jeg surfer. Prøv VG.NO og scroll på siden, helt håpløst. På min IPHONE går dette utmerket. Er det noe jeg kan ha oversett siden den lagger så mye?

    Min er kjapp og lagger ikke i dethele tatt. Surfing på VG og andre sider fungerer utmerket. Har du gjort noen spesielle instillinger?

     

    Surfet endel på omnia HD i går og foretrekker klart min Hero. Zoom ut/inn er jo genialt bra.

     

    Tok tiden nå, og på min telefon tok det 51 sekund å laste www.vg.no (da var den 100% ferdig lastet). Dette er altfor treeeeegt.... Hvor lang tid tar dette hos dere? Dette går vel heller ikke fortere med raskere minnekort?

×
×
  • Opprett ny...