Gå til innhold

Basmira

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Basmira

  1. Jeg synes det er flott at flere foreldre kommer seg på Facebook, det er jo noe alle kan gjøre hvis de har lyst.

    Mine foreldre har ikke profil på Facebook, men den ene bestemoren min og et knippe onkler/tanter har det, og det er bare gøy!

     

    Hvis det er bilder eller informasjon om deg som det er for flaut å vise/fortelle om til mamma og pappa, da er det i hvert fall dumskap å ha det liggende fremme for halve verden å se på Facebook. Har du først lagt det ut på nettet, er det umulig å fjerne helt. Åpenhet og ærlighet er det beste!

  2. De fleste strekkmerker vil aldri forsvinne helt, uansett hvilke kremer eller behandling du bruker på dem. Men med tiden vil de blekne og bli mindre synlige.

     

    Jeg er gravid og har prøvd å forebygge strekkmerker med Shea Body Butter fra Body Shop. Selv om huden føles mer elastisk, fikk jeg strekkmerker likevel. Kremer med kakaosmør i skal visst også hjelpe med å forebygge strekkmerker.

  3. Trådstarter, er du barnets mor eller far?

     

    Jeg synes du skal forklare datteren din at alle får hår i armhulene og i skrittet, det er bare slik at noen får det tidlig og andre får det sent. Dersom hun begynner å barbere vekk hårene, blir de bare mørkere og kraftigere for hver gang de kommer tilbake. Personlig synes jeg et barn skal slippe å føle at hun er nødt til å fjerne hårveksten. Det er bedre å forklare henne at de andre jentene i klassen også vil få kjønnshår ganske snart.

     

    Jeg vil foreslå at du skaffer henne et par bøker om puberteten. Selv hadde jeg ei svensk bok som het "Kropp og topp", og den tok for seg både de fysiske og psykiske sidene ved puberteten. Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...