Gå til innhold

Kenzz

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kenzz

  1. Hei! Jeg har noen gamle Fuji HI-8 P5-90 kassetter fra 90-tallet jeg ønsker å få avspilt da disse har tilhørt min far og en del også er tatt opp av meg selv.

     

    Kameraet er ikke å oppdrive lenger, men ønsker fremdeles å få spilt av og over disse på hdd eller dvd. Kan noen hjelpe meg med løsning på dette?

     

    Er eneste løsningen evt. å få tak i lignende gammelt kamera som kan spille av de samme kassettene?

  2. Hei! Mine foreldre har ikke hatt det beste forholdet opp igjennom årene, og min far har også hatt sine problemer opp igjennom årene.

     

    Kort fortalt så har jeg nå i en alder av 21 plutselig begynt å få noen utbetalinger fra NAV på rundt 3000,-

     

    Det viser seg at dette er penger som min mor skulle hatt i barnebidrag i 2006-2007, men som jeg nå får utbetalt siden jeg er over 18 og min far har kvittet seg med gjeld.

     

    Det som nå er saken er at min mor har åpnet posten min (noe hun aldri har gjort før) og sett at jeg har fått denne utbetalingen. Hun kommer så for å diskutere dette med meg og sier ting som at dette er penger hun egentlig skulle hatt nå osv, men dette kommer også godt med da jeg de siste årene har vært lærling og ikke tjener vanlig lønn.

     

    Har hun egentlig rett på pengene?

  3. Hei. Har nylig byttet bosted og kommet så langt at jeg skal få satt opp ny router. Problemet er følgende:

     

    Jeg finner ikke et vanlig uttak slik jeg har vært vandt med tidligere. Canal Digital som skal levere nett hos meg sier det sitter i veggen på samme sted som tv-uttaket. Kan dette stemme? Legger ved bilde av eneste boksen jeg kan finne i huset.. Er ingen ekspert på dette.

    post-194481-0-62861100-1405684800_thumb.png

  4. Samtidig så trekker jo ikke anlegget 40Ah HELE denne timen, så i praksis vil det jo vare lenger. (Ref. regnestykket lenger opp).

     

    Optima-batterier, da? De er ganske solide og leverer _mye_ strøm. Her, feks: http://altitec.no/optima-gul-start-og-forbruksbatteri-55ah-12v.html

    Takk for godt forslag! Disse var noe dyre syntes jeg. Er det ikke bedre med noe i denne duren og dobbelt så mange ah istedet? http://www.bema.no/?ItemID=1710

  5. Hei. Vi er en liten gjeng som har begynt å sette sammen et mindre anlegg som skal brukes i sommer. Dette består av en kasse med et par 6X9 høyttalere og en 12" subwoofer.

     

    Spørsmålet vi har er hva slags batterier vi bør bruke på dette da vi ikke har tilgang til lading under spilling. Vi har selvfølgelig mulighet til å lade batteriene til tider, men ønsker jo selvfølgelig å ha mest mulig strøm lagret slik at vi får lengst mulig spilletid før vi må bytte.

     

    Er det noen som kan anbefale noen batterier? Regner med det er amperetimer vi skal se på blant annet.. Her trenger vi litt hjelp! :-)

  6. Vi er en familie på 2 godt vokse og 3 "barn". Altså, vi unge driver med både streaming på Netflix, nedlasting av filmer og det går jo også i en god del online spill både på Ipad og PC.

     

    Det å bruke opp 100gb på 30 dager går fortere enn man tror. Og den begrensningen gjelder både inn og ut trafikken sammenlagt.

     

    Kjøp to abonnement og skift over til simkort nr. 2 når kvoten er brukt opp? Uansett: 5 stk på et mobilt bredbånd = ikke bra. ' Når det gjelder fiber, ville jeg nok uansett gravd. Det gjorde vi, og investeringen var god :)

     

    Hvor mye måtte dere grave? Vårt hus er på en måte bygget bak et annet hus mot veien. Så vi må jo grave rundt hele tomta der om vi ikke blir enige.

    Også lurer jeg litt på hva som måtte til, og om det ble store kostnader?

  7. Hei! Her i huset jeg bor, så er det slik at vi ikke har tilgang til fiber.

    Og med dagens nettkrav, så var det på tide å oppgradere nettet.

    Den eneste muligheten vi hadde uten å grave, var å kjøpe Mobilt hjemmebredbånd. Det beste tilbudet var hos Netcom, der det var inkludert 100gb i måneden.

     

    Så dukker problemet opp. Vi er en familie på fem, der alle har smarttelefoner og flere av oss streamer film/musikk og spiller online. Det viser seg at 100gb kun holder i litt over to uker ved forsiktig bruk, og så reduseres hastigheten.

     

    Så mitt store spørsmål er som følger:

    Er det noen som har kommet over noen bedre tilbud enn dette, eller eventuellt har en annen løsning som er billigere enn å grave ned kabel inn til huset?

     

    Og nei, det å kjøpe flere rutere for å få mere data er egentlig ikke en løsning.

     

    Takker for gode svar!

     

    Vennlig hilsen KenMH

  8. Det kan være du er heldig, men mest sannsynlig så er jordbanene brent. Hvis dette skal fikses skikkelig, så må noen med de rette kunnskapene finne bruddet i spilleren og lodde det sammen. Den enkle måten er å jorde hetta på signalkabelen :)

     

    Supert! Har hatt ny spiller i bakhodet, så kan vell bare gå til innkjøp av det nå da? :)

    Det med å jorde hetta går jo midlertidig, men det tar ikke skade?

  9. Forsterkeren din har for dårlig jording, så den henter jord gjennom signalkabelen. Dette har gjort at jordingen i rca utgangene dine på spilleren, har tatt kvelden. Du får jorde forsterkeren skikkelig, og få fikset spilleren din, så blir det bra ;)

     

    Høres veldig realistisk ut.. Så selvom jeg jorder forsterker godt nok nå, så vil det ikke bli bedre? Og hvordan skal jeg få "fikset" spilleren da? :)

  10. Heisann! Kjøpte meg en BMW 3-Serie for en stund tilbake, og satte opp anlegg. Har hatt nesten akkurat samme bilen før, og har tidligere lært de klassiske nybegynnerfeilene.

     

    Så kom dynamostøyet igjen. Lette lenge, men fant ikke kilden før i dag.

     

    Det jeg lurer på er hva som har skjedd her..

    Støyet slutter nemlig når jeg jorder "hetta" på signalkablene til kabinettet på spilleren inne i bilen. Da slutter støyet tvert.

     

    Takker for gode svar på forhånd! :)

  11. Hei! Her om dagen satt jeg og lette etter nye Mmorpg spill som jeg kunne prøve ut. Da kom jeg over dette:

    http://archeage-online.com/

     

    Er det noen her som vet noe, eller har prøvd spillet?

    Finner ikke så alt for mye informasjon om det fra norske nettsteder, men vil tro at noen har vært innom det.

     

    Lurer egentlig bare på om det er like bra som det ser ut til å være på gameplay

    videoer, og om det fortsatt finnes players der! :)

  12. Hei. Jeg holder på å ta båtførerbeviset, men er ofte ute med kompiser som har båt. Spørsmålet mitt er om de som har beviset må føre båten hele tiden, eller kan en av oss uten beviset ta over så lenge de med beviset er ombord?

     

    Grunnen til at jeg spør om det er at jeg har hørt så mye delte meninger. Noen sier at man faktisk kan føre båten uten beviset, så lenge en ombord har det.

  13. Du har antakelig bare et alternativ, og det er å skaffe en ekstra linje inn. Det vil nok koste litt, men vil neppe kreve mer graving i hvert fall, og blir naturligvis dobbelt så dyrt hver måned i månedskostnader. Men da har du i hvert fall mulighet til å kjøre en form for lastbalansering mellom linjene, og kan evt. sørge for at en type trafikk alltid går på den ene linjen, mens andre typer kan bruke begge ved behov...

    Hører interessant ut, men vil det hjelpe stort? Det begynner å bli et must å få gjort noe.

×
×
  • Opprett ny...