Gå til innhold

paradox

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av paradox

  1. Jeg begynte å drikke kaffe litt smått i ungdomskole alderen, stort sett på fjelltur fra svartkjel. Det er ingenting som slår en god bål-kaffe! :thumbup: Når jeg var yngre smakte det først ikke så godt, men nå er kaffe en nødvendighet som smaker himmelsk!

     

    Etterhvert så drakk jeg det oftere uten å ha noen spesiell mening med det, på videregående var kaffe en fin måte å våkne til imellom noen av timene. Ble også etterhvert noe endel kompiser og jeg samlet oss om i kantina på skolen når vi hadde fritime/friminutt ol.

     

    Når jeg begynte som lærling ble det ganske fort en regel å trakte meg kaffe for å ha med på jobb om morgenen. (Jobber som elektriker-lærling, så det er ofte veldig dårlig med ferdig kaffe rundt omkring der jeg er, bare bensinstasjonene) Det går med nesten en termos kaffe hver dag, og det har det gjort i 1,5år nå. Kaffe er for meg ganske enkelt noe jeg MÅ ha! ;) En dag er ufullstendig uten i det minste et par kopper kaffe.

     

    Og bare så det er sagt, pulverkaffe er ikke kaffe!

    Det er en erstatning til bruk ved unntakstilstand, f.eks i en krigssituasjon/naturkatastrofe o.l. God kaffe lages på en god trakter som renses jevnlig, eller en presskanne. Kan også lages med omtanke på kjel. Den skal også drikkes kølsvart og bar for min del, at noen vil ha en liten skvett melk i er en ærlig sak. Men noe annet oppi er ikke akseptabelt. En liten sukkerbit eller noe søtt _ved_siden av kaffen er bare bra, i noen tilfeller nødvendig for humøret.

     

    For de spesielt intereserte kan kaffe.no inneholde mye nyttig.

  2. Jeg mener jeg fram til forumet via overklokking.no og delvis hw.no i ca. 2002. Hadde nettopp kjøpt min første pc og blitt hekta. Prøvde så godt jeg kunne å sette meg inn i saker og ting. Og etterhvert så fant jeg gode gamle "Søppel", der leste jeg en god del når jeg kjedet meg husker jeg. men skrev aldri noe særlig.. Har vel egentlig aldri levert fra meg så mange innlegg her.

     

    Etter at jeg begynte på videregående dabbet hele data-interessen av. Så fant jeg tilfeldigvis fram til forumet idag av alle ting, veldig kult å se at alt eksisterer enda!! :D

     

    Dette er første gangen jeg har logget inn siden 2004 faktisk.. :hmm:

  3. Hos meg er det slik at om noen skriver noe til meg og jeg ikke sjekker det ut med en gang, så skjules det på den måten at det kommer fram som en vanlig "chatte-rute" når jeg trykker på nicket til den som sendte meldingen.

     

    Jeg har ikke funnet noen måte å gjøre om dette på, det er mulig det er det? Men om det ikke var akkurat det som var problemet ditt, så kansje en re-installasjon er tingen?

  4. Hmm, jeg mener å huske at jeg hadde det problemet for lenge siden. Jeg kan bare ikke huske hvordan jeg fikset det. Prøv å trykk på Verktøy øverst på oppgavelinjen -> Alternativer for Internett -> Programmer -> "Tilbakestill Web-innstillinger"

     

    Vet ikke om det hjelper, men du kan prøve det! Ellers så kan du jo ta til fornuften å laste ned Opera isteden.. ;)

  5. Den "Viggo Mortensen versjonen" er egentlig en mini-serie på 4 deler

    Hmm, jeg viste ikke engang at det fantes en mini-serie. Jeg har bare sett den som en hel film. Så jeg vil tro at den miniserien er filmen som er kuttet opp i fire deler, for å så sendes som en serie..

     

    Hvor har du sett den?

  6. paradox: Jeg bestilte meg region 2-eksemplaret for noen dager siden, skal poste all informasjon her når jeg får den. Region 1 ventes mottatt tidlig februar, da postes ny og relevant informasjon om den.

    Kjempebra!

     

    Jeg har ikke akkurat så mye penger å rutte med for tiden, men det blir nok en stk dvd på meg ja. Om en av de har mer/bedre ekstramateriale, så går jeg nok for den. Så jeg takker for all mulig informasjon..:)

  7. Jeg sitter på en Tiscali 704/128kbs i Steinkjer, og den oppfører seg akkurat som normalt. Har ikke hatt noen problemer med Tiscali siden ifjor for nesten et år siden. Da de hadde store problemer overalt i landet (Det virket iallefall sånn).

     

    Jeg håper det er et problem de ordner snart, og at det ikke er noe som kommer til å spre seg over hele landet igjen.. :no:

  8. Originalen er fra 1971. De filmene jeg linket til er selvfølgelig denne. Nyinnspillingen er fra 1997, og handlingen er vel ikke helt identisk. 

    Har forøvrig ikke sett den nye filmen, så jeg skal ikke uttale meg så mye om den.

     

    Er det noen som vet hvor jeg får tak i den da?

    Jeg lette også etter den nye filmen for en stund siden, men som du ser på denne linken, virker det som den ikke har kommet ut på verken vhs eller dvd, pga lave seertall. :( Om du virkelig vil se denne filmen, så sendes den nå og da på Tv2. Du kan sikkert sende Tv2 en mail å spørre når de sender den neste gang...;)

     

    Kowalski: Vet du når/om orginalen kommer ut som region2 med ekstramateriell?

    Den må isåfall kjøpes...:)

  9. Kva du har på di maskin er ikkje så nøye. Dersom du ikkje har åpna

    nokon av desse vedlegga, så har ikkje DU virus.

     

    Men om du har brukt denne addressa for å sende mail til nokon, eller at

    nokon har sendt mail til deg på denne, så kan virus finne denne addressa

    i sjølve mailen. Ingen treng å ha den i si addressebok.

     

    Bent

     

    Ok, så det betyr at i teorien er det eneste jeg kan gjøre å vente til det gir seg. Bare håper det skjer om ikke så alt for lenge...:(

  10. Dersom nokon som har sendt mail til deg eller som du har sendt mail til

    med denne addressa får f.eks Soibig.F så vil di addresse kunne verte

    spredd med viruset til andre, og brukt som tilsynelatende avsender.

    Mange vert på denne måten beskylda for å ha sendt virus utan å ha gjort det.

     

     

    Det som er rart, er at jeg formaterte for noen uker siden. Og har ingen mail-addresser liggende lagret i Outlook. Har alle de jeg har brukt hittil i hodet. :-?

  11. Sikker på at det er spam (noen som skal selge ettellerannet) og ikke mail som er forårsaket av Sobig.F viruset? Er det vedlegg på mailene? Som heter noe sånt som "your_details.pif"?

     

    Er nok Sobig viruset som forårsaker det ja, som jeg skrev i innlegget..:)

     

    Glemte å nevne at alle varierer mellom 3-4 "Navn" og alle har noe lignende som "your_details.pif" som et vedlegg.

  12. Iløpet av de siste to dagene har jeg mottatt ENORMT mye spam på mail-adressen min, som også er den jeg har hos internettleverandøren slik at jeg ikke har spredd rundt meg med den. Den har jeg klart å holde spam-fri i ca. et halvt år nå, og trodde det skulle fortsette slik. Men slik gikk det ikke...

     

    Igår åpnet jeg uvitende om hva som ventet meg Outlook Express, som jeg forøvrig også hadde sjekket noen timer før uten en eneste mail. Det var 139(!) nye uleste mailer i innboxen, jeg sjekket om noen faktisk var en vanlig mail. Men neida, hver eneste en var spam. Så jeg ble irritert og fyrte opp Norton Antivirus og oppdaterte og scannet maskina, det også uten resultat. Så neste gang jeg skulle sjekke mailen brukte jeg mailwasher til å sjekke med, og fikk et sted imellom 150 - 200 mailer. Det var noen timer senere, jeg slettet og "bouncet" alle sammen. Og når jeg kom hjem fra skolen idag rakk jeg ikke å sjekke, så jeg sjekket nå for ti minutter siden. Og da hadde jeg 350 nye mailer som ventet på meg... :o

     

    Jeg regner med at det er det såkalte Sobig viruset som sender spam, men SÅ mye? Jeg har heller ikke registrert mailen min på noen som helst suspekt side idet siste, så jeg kan ikke skjønne annet en at det er dette viruset som herjer.

     

    Noen som har vært ute for en lignende mengde spam?

    Er det noen som har råd/tips til hva jeg kan gjøre?

     

    På forhånd takk, :)

    paradox

  13. Jeg har et problem med å se filmer på pc'en min, når jeg prøver å spille av en film i Mediaplayer 9.0 får jeg på endel filmer denne beskjeden : ClassFactory cannot supply requested class

     

    Jeg søkte meg i forumet fram til at jeg kunne rette opp dette ved å kjøre filen igjennom AVI FIXED. Det virket fint.

     

    Link: http://www.divx-digest.com/software/avifix.html

     

    Men jeg har også noen filmer som ligger på cd'er, de kan jeg jo ikke "redigere" på denne måten.

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre!? :-?

    Eller evt. hva som forårsaker dette, har jo funket fint for ikke så lenge siden...

  14. Har sett de, men blir skuffet når det blir 24 kr ekstra i pant...

     

    Altså 125 kr...

     

    Igår kjøpte jeg en 24pk med cola bokser til 79kr +pant. Det var på Rimi!

    Dvs totalt 103 kr, og om jeg panter boksene blir det straks ganske billig. :smile:

×
×
  • Opprett ny...