Gå til innhold

BjeornBrown

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BjeornBrown

  1. Hva er det som blir reklamert for i disse addsa på google og facebook? Som jeg forstår det er det hovedsakelig nye ico's som blir reklamert for. Hva er 99% av alle ico's og forøverig 99% av alle coins på coinmarketcap lista? Det er hakka møkk, som aldri kommer til og bli noe mer en hakka møkk... Sånn sett så er dette en smart avgjørelse av google.

    Når det kommer til Bitcoin må det mer til en hype for og gå mainstream, "hypen" hadde vi i december 2017.. Segwit og lihtning og forhåpentligvis noen større aktører som aksepterer Bitcoin som betaling er neste steg.. Tror jeg.

    • Liker 1
  2. Hei, jeg har 3 skjermer i 2 x 980TI SLI oppsett. Dette har fungert helt fint fram til igår når jeg gjorde en formatering av disken å installerte Windows på nytt. Alle nyeste windows drivere og Nvidia drivere har blitt installert.

     

    Problemet er nå at alle skjermene har en 3mm glippe fra selve bildet til skjermkanten, på venstre side og toppen.

    Helt identisk på alle 3 skjermene, dette er i alle modes. Skrivebord, fullscreen og youtube. Det er akuratt som at skjermbildet har fått en ny 3mm ramme langs venstre side og langs hele toppen.

     

    Har gått igjennom hele NVIDIA kontrollpanel og windows 10 skjerminstillinger, samt slettet nvidia driver og installert dem på nytt.

     

    Noen som har en ide? Jeg vil ha bildet til å fylle hele skjermen og det er så merkelig at det er helt identisk på alle skjermene.

     

    Hvis noen kan løse dette så må det være noen her inne, ellers må jeg bare reformatere pcen en gang til?

  3. Hva noe er verdt (for deg), vet du best selv :)

     

    Personlig synes jeg OLED er 10/10.

     

    Verdt hver eneste krone, spesielt med tilbud som forhåpentligvis dukker opp nå på fredag :)

     

    - B

    Ja du har nok rett, når du først skal ha en ny tv så skal det være litt extra flott :) Men kunne du funnet en med 100hz og dolby vison? På power.no sine sider så ser jeg ikke det

  4.  

     

     

     

    Det var ikke det du hevdet, du hevdet at de med vilje endrer redaksjonelt innhold for å fremme sine annonsører, en ganske annen påstand.

     

    AtW

     

     

    Pfft, man trenger ikke "endre" noe som helst. Man kan bare skrive anmeldelser basert på subjektiv synsing som "tilfeldigvis" kommer samsung til gode. Dette står jeg forøvrig ved, tek.no mottar penger fra samsung underforstått i bytte mot gode anmeldelser. Samsung bruker mer penger enn noe annet tekselskap på markedsføring, og selvfølgelig havner noe av dette i lomma på "upartiske" anmeldere. Sjekk anmeldelsen av spillskjermer på forsiden f'eks.

     

    Dette er ikke engang ulovlig i Norge, og det er utbredt kultur for å gjøre slikt. 

    Så det du sier nå er at tek.no favoriserer samsung i testene sine? Akuratt som at de får et par ekstra poeng fordi samsung betaler penger til tek.no?

     

    Nå må du være spesifikk her syns jeg og legge ved noen beviser. Hvis ikke, holder du pisspreiket for deg selv..

  5. Hei, jeg kjøpte nylig 

    Acer 27" Skjerm Predator XB271HUbmiprz 

    og jeg skjønner hva du mener, noen ganger i spill ser jeg et lite glimt av en grønn strek over skjermen. Et lite flash liksom. Må man sende inn skjermen til rep da, også vente 3 uker til den kommer tilbake, også er ikke feilen fikset, dette må gjøres 3 ganger før man har krav på ny skjerm?

    Veldig synd at disse skjermene har et slikt problem, de er jo helt perfekte ellers.

     

    Men jeg har et annet problem også, etter jeg installerte den nye skjermen min, og kjører et hvilketsom helst spill i Fullscreen, så lagger alt annet på skjerm nummer 2 (uansett hvor lav kvalitet jeg velger på streamingen), det er akkurat som jeg skulle hatt 1 Mbit's linje. Så fort jeg alt'tabber ut av fullscreen på 27tommern så går det helt smooth på skjerm nr 2.

     

    Jeg har tidligere brukt en 24tommer med fullscreen og kjørt streaming på skjerm nr2 uten problemer.'

    Så enten så er mine 980ti x 2 ikke kraftig nok for og dra min nye 27tommer, som ikke kan stemme, eller så er det bare noe forbanna driver dritt som ikke fungerer.. Det er alltid ett eller annet sånn dritt som ikke funker med windows, helvette.. Så må jeg inn på forumer og lese og skrive og sjekke..

     

    Men uansett så må jeg vel da sende inn denne skjermen da, så jeg kan egentlig bare gå over til den gamle skjermen min.. Ting burde funke altså, plugge i ledningene og bare funke.

  6. Seinheister 380hd pro var siste jeg brukte, beyerdynamic (gråe puter inni) disse blir brukt i praktisk arbeid ja. Kan hende det går ann og bytte deler, men vil ha noe som holder litt bedere :p de må tåle en smell samt tåle regn, bruker hodetelefoner isteden for hørselværn rett og slett.

     

    Jeg har sjekket en god del hodetelefoner nå i det siste og virker som nesten alt blir lagd for innendørsbruk, kanskje jeg bare akseptere øreplugger? Vet det er noen hørselvern med blåtann, men de jeg har prøvd så langt er veldig dårlig lyd

  7. Heisann.  Jeg er på utkikk etter trådløse hodetelefoner som skal brukes til arbeid. Jeg har brukt "mid-range" headset fra seinheister og beyerdynamic tildigere. Er fornøyd med lydkvaliteten de ga, men kablene ryker i koblingen og foringene smuldrer opp etter en liten stund.

     

    Så jeg tror eneste mulighet er og gå for trådløst og noe som tåler litt hardt bruk samt lett regnvær og gjærne litt støydemping :). Øreplugger liker jeg ikke. Men som sagt, disse headsettene jeg har brukt tidligere fungerte veldig fint i en kort periode, hvis bare polstringen og kabelfeste hadde vært litt bedere hadde det vært midt i blinken.

     

    Takker for alle tips, god musikk på jobb er viktig :)

  8. Hei, har to spørsmål angående fiber, finner ikke så mye info om fibernett på google :wee: . Jeg har nylig bestilt bredbånd fra Get.no, det heter: S 35 / 10 Mbps og det er fiber.

     

    Er ikke selve poenget med fiber at det skal være like mye ned som opp?

    Og kan det hende at jeg får så dårlig upload fordi jeg sitter på trådløst?

     

     

    post-194258-0-73970400-1492204682_thumb.png

     

    Som dere ser på bildet, så har jeg også prøvd 4 andre speedtester, de gir alle ca det samme resultatet. 30-35 mbps ned og 1,5 til 2,5 opp.

     

    Superdupert hvis noen kan gi meg litt info om dette  :)

     

     

    Hei, kjapt spørsmål her. Jeg har nylig bestilt 

  9. Helt utrolige saker. Prøvdekjørte denne her om dagen, utrolig morro å fly over hodet på folk og filme reaksjoner ? Denne activ modusen funker desverre bare til lett jogging, når jeg løp fort eller tok bråe vendinger misten den fokus og stoppet opp.

    Jeg kom til og tenke på hvor mange bruksområder disse dronene kan få med tiden. Hva med og henge hundebåndet på dronen og lufte hunden fra soffaen? (Må ha en liten hund)

  10. Hei, jeg ville også bygge drømmepcen for en liten stund siden. Havna på rundt 35k for innmaten + kabinettet. Jeg gikk for en rask klokkbar prossesor, raskeste ram brikkene og 2 x 980TI grafikkort. Ca fire måneder senere kjøpte en kamerat av meg en pc i deler med det nye 1080 grafikkortet til rundt 17k som presterer ca like bra, kanskje litt bedere i noen tilfeller.. Jeg kjøpte katta i sekken for å si det mildt. Så tenk nøye over dette, det er midt råd.

    Pcen min funker fint, men sykt irriterende og betale nesten dobbelt så mye som han kameraten min gjorde..

  11. Hei, glemte helt jeg startet denne posten, skulle vært noen melding på tek.no slik at jeg så når noen svarte.

     

    Jeg har oppdaget problemet på to forskjellige stasjonære og en bærebar. Jeg har prøvd bak og forran usb porter, men har rett og slett bare gitt opp razer nå, byttet til en logitc g5 mus så lenge, fram til jeg finner en ny mus som kan erstatte Razor Taipan, jeg likte den veldig godt!

    For ta en tur til elkjop og prøve litt muser :)

  12. Hei dette er min Razer mus nr 2 dette skjer med..

    Jeg starter opp pcen og musepekeren vil så vidt bevege seg, den bare hakker bortover, styrken på laggen er varierende men starter kraftig og blir mindere og mindere. Etter ca 6 minutter er musen klar til bruk.

    Det føles ut som om musen rett og slett må varmes opp.

    Jeg har skrevet mail til razor, og de ga meg en 2 sider lang sjekkliste som ikke fikset problemet, i neste mail jeg fikk snakket de om noe kalibrering av musen i et razer synaps program. Dette programmet vil jeg ikke ha på min pc.

     

    Har noen erfart dette eller har noen forslag?

  13. Dette er noe av det værste jeg hørt!! Uansett hvor mye eller hvor lite disse kortene har blitt tukklet med er det helt uhørt for meg.

    Jeg leser så mye tester her på tek.no og jeg forventer at det de tester er det jeg kjøper! I helvette nå ble jeg forbanna..

    Disse to produsentene kjøper jeg rett og slett ikke produkter av lenger.

     

    ps. meget bra dere la merke til dette, håper dere finner en måte og dobbeltsjekke framtidige tester på også.

  14. Halo. For ca 3 måneder siden kjøpte jeg ny pc. 2x980ti gigabyte G1. Men så leser jeg dette innlegget idag, og lurer på om jeg rett og slett har kjøpt katta i sekken.

    Som jeg forstår det kan vi forvente kort som er opptil 4 ganger så kraftige.

    Er det kanskje lurt og prøve og få solgt pcen jeg nylig kjøpte? Alle deler ble kjøpt nytt.

    Eller har prisen på delene gått ned såpass mye at det ikke lønner seg?

     

    There are two really significant things about this release.

     

    HBM2 is going to make an enormous jump in memory bandwidth and latency. A 8800 Ultra had 100GB/s, a 980ti has 336GB/s and the coming pascal is going to be over 1000GB/s. Its a 3x increase in a single generation of cards. Its the difference between 256 bits and 1024 bits, again an enormous increase in bandwidth. Combine that with the fact its now on die and the latency will also drop considerably reducing the impact of going out to memory. This is a big jump and some of the techniques that will really benefit from it are things like antialiasing.

     

    The second significant thing is the silicon process. We have been stuck on 28nm silicon process for a while. The Titan/980ti max out the die size and while they have tweaked the design a lot its much easier to just add transistors and get more logic. GPU compute scales very well with more transistors. This is a double jump, 20nm never happened but 16nm (or 20nm + finFET) is going to bring potentially 4x as many transistors where as normally between generations we see just 2x.

     

    Then there is a myrid of smaller improvements like universal memory that will make certain algorithms much easier to share between the CPU and GPU so we can now do particular visual effects that would otherwise not perform well as they need a high performance on branch computation device (a CPU).

     

    That increase in memory bandwidth, reduction in latency and silicon process change those are the significant things threatening to introduce up to a 4x overall increase in performance generation to generation.

     

    Okey.

×
×
  • Opprett ny...