Gå til innhold

diddi

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av diddi

  1. Har sett på beta forumene at det var store problemer med serverne igår, fikk inn nesten 5 timer uavbrutt gameplay igår. Så er godt fornøyd, ser fram til neste test-vindu! :)

     

    må egentlig bare ha litt tålmodighet :) må bare regne med litt problemer når det er beta^^

    har du forresten sett forskjellen på alpha og beta på youtube?^^

     

    Har ikke det, har du en link tilgjengelig kanskje? xD

  2. Er såpass fornøyd med alt det nye som skjer med FFXI, at jeg blir trist på tanken av å forlate det. Men ser fram til å gå over til FFXIV selv, utifra hva jeg har sett sålangt blir det et fantastisk godt MMO.

     

    Et lite problem jeg har er at jeg antageligvis må gå til innkjøp av et nytt grafikkort :)

     

    awesomefell.jpg

     

    Bilde av en av karakterene jeg lagde imellom serverproblemene igår!

  3. Har problemer med å finne Collector's Edition selv. Kan ikke bestille via Amazon, siden de ikke har EU versjon såvidt jeg vet. Venter til Gamezone får inn CE tenker jeg.

     

    Er også med på beta testinga, er jo enkelte problemer her og der. Men er meget sikker på at spillet er klart for utgivelse 22 September.

     

    Har enda ikke fått testa jeg pga. at serverne er nede. Men er jo bare å være tålmodig med beta-tester. Gleder meg til de skal kjøre beta-serverne 24/7. :)

     

    Ser fram til det selv, men er ikke noen hast, er jo tross alt over 2 måneder til release!

  4. Har problemer med å finne Collector's Edition selv. Kan ikke bestille via Amazon, siden de ikke har EU versjon såvidt jeg vet. Venter til Gamezone får inn CE tenker jeg.

     

    Er også med på beta testinga, er jo enkelte problemer her og der. Men er meget sikker på at spillet er klart for utgivelse 22 September.

×
×
  • Opprett ny...