Gå til innhold

automani

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av automani

  1. Hei!

     

    Jeg har en trimmet motor som er på rundt 300-350 hk, den kjøres ikke bare på bane, så litt cruising blir det.

    Lurer da på om bensinen som returnerer til tanken er fare for å bli for varm. Har to bensin pumper, kan jo selvsagt koble ut ene, men har da ikke det som trengst ved gasspådrag=) Tenkte da på et kjøle element som på diesel biler med bla. comonrail. Hvilke synspunkter har dere på det?

  2. Kutte kontaken er det siste du bør gjøre, da kan alt bli verre. Saken har altid to sider, og de to blir sjelden satt sammen for å finne en løsning. Snakk med de, samme hvor vanskelig det er! Du bør også sette deg i deres sted, hva har jeg gjort for å gjøre det verre? Kutter du kontaken, får du aldri samme relasjon til de som før, samme hvor dårlig den er. De støtter nok opp for deg, selv om du føler de ikke gjør det. Som du sier, dette er stort! og kan ikke forklares/beskrives i en enkel tråd.

     

    Hilsen en som snakker av erfaring.

  3. Nå har jeg fått svar på 3 forskjellige forumer, og alle svarene sier det samme. Så da får jeg prøve bensinfilteret da.

     

    Hvor får jeg det billigst, og er det samme hva jeg kjøper? Ser de har ett til 400 på mekonomen.

     

    Er det vanskelig å bytte?

     

     

    Etter min mening er det vel det samme hvor du kjøper dette fra, men synes det er greit å bruke orginale deler for å være helt sikkert på å møte bilens krav til deler. Hvis jeg ikke husker feil er det lett å skifte dette, skru løs rørene på hver side, og skru løs filteret, pass på å bruke nye kobberskiver/ evt annen tetning. Har det foresten ordnet seg? litt artig å høre om det var feilen eller ikke=)

  4. Har ikke lest alle komentarene. Trodde ifølge opptaket at det var en dieselmotor:P Kan nok gi litt feil bilde hvis verkstedene sier at det ikke er noe særlig med tikking... ut ifra opptaket kan det høres ut som register reimen er feil innstilt. Litt vanskelig å si med et sånt opptak=)

  5. Høres ut til at frihjulet ditt ikke er helt i orden, kan i tillegg være at innslaget går tregt tilbake. til dette finnes det som oftes ikke noen bytte deler. Råder deg til å kjøpe en brukt starter/bytte starter og bytte selv (hvis det er mulig på din bil, kommer vel litt an på hvor trangt det er).

×
×
  • Opprett ny...