Gå til innhold

AMDGF

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AMDGF

  1. hei

     

    eg lurer på følgende.

     

    Eg har en HP Pavilion xz5100 ~(noe i den dur) (somm nå har en Pentiom 4 på 3Ghz :p)

    ((møkka Cellerion på 256 cach og 2.8Ghz >.<))

     

    som bruker 18.5V 6.5A 130W leveranse fra lader/batterieliminator <- er nå gått fyken.

    (ja vi elsker kjøteren som tygde ledningen på den.)

     

    eg ser di har på C Olson. en lader som kan levere 18V 6A 130W

     

    vil dette fungere eller går dette fyken?

     

    altid lur på kor mye du kan avike på sånne ladere/batterieliminatorer. kor mande Volt Og Amper kan du egentlig ta med en klype salt uten att det blir problemer? ..

     

    hilsen en -lurende luring-

  2. Grunnet at win 32-bit ikke gir mere støtte en MAX 3,5gb. eller 3gb. (kan vere heldig og få utnyttet 4gb. men i disse tilfellen har eg set en nedgang i ytelsen på pcen.) har noe med utrekningen av minne og gjøre. 32bit system kom i Win 98 SE vil eg tro. eg det er jaggu på tide og hoppe et steg videre. når Win98 var på markede eller XP's sin start vag 3.5gb utenkelig. eller MEget Høye verdier.

     

    X64-bit we love!! støtter oppimot 200gb med ramm. i win7. og vil tro de får støtte for mere om de klarer det. men i sånne tilfeller der du har mere en 8gb, legger du ikke mye merke på till eller fra på mengden. men men.. håpper dette blir enorm suksess. har ikke prøvd win 7 full enda. men eg gleder meg som en snørrunge slevende forran hjuletre med pakker og gotteri.

     

    håper MS har forstått etter hvert at man ikke behøver og lage systemmenne så Overkill krevende. jo mindre OS krever og jo mere stabilt det er. des flere folk vill like og bruke det. som win98. supert og Exstrem Sykt bra system krav. (- blue screen)

     

    og lage et system som suporter De Laveste systemkravenne og tilpasser seg milijøet. som gjir max ytelse er en Fantastisk ting og få til. det er ikke helt konge for Hardwarelevrandørenne men for forbrukerenne er dette vell lykke og masse hygge. grunnet at folk kan dra fram familiens klenodie og pusse støv av den. for og plugge den i veggen og kunne bruke den til noe vetigt.

     

    Eg har igjen og oppleve at man kan dra fram 486 DX 33 MHz prosessor med den tidens ramm.

     

    eg vil tro det slik at det har ikke mye med hardwaren og gjøre. så lenge programereren har i bakhode at dette skal sel den minste transistor bombe kjøre. MS har nå vist at det er ikke lenger Hardware som avgjør om maskinen går bra eller dårlig. det er faktisk koden som kjøres på maskinen som avgjør om systemet er bra eller ikke. Og Dette mener eg må Tenkes på sel ka program som lages.

     

    eg vil like og tro at World of warcraft, faktisk kan kjøres på Pentium 1 basert maskin. Men dette til tross for at koden MÅ omskrives og settes i mente at det er dette systemet som skal kjøre det. og eg vil og tro at all 3D som vi kjenner i dag kan altids formuleres betre så mindre hardware kan takle det.

     

    men men.. skriver mye her..

  3. oki..

     

    vist denne verdien ikke betyr så mye for en all ower bruk korfor er den da så mye dyrere og få taki og korfor søker folk for og hente ut disse ekstra mhz enne?..

     

    men vist dette ikke har mye og si.. har ECC, EPP. registrert eller unbuffred noe og si om rammens efektivitet??

  4. ja. men nå var det ikke akkurat overclock eg siktet på. men takk for info.

     

    det som eg lurte på som sikkert var dårlig skrevet er følgende.

     

    Har det noe for seg og oppgradere fra PC2-6400 til PC2-8000/8500?? på det systemet som eg har.

     

    og ka er forsjellen i praksis på ECC - EPP - Registrert - unbuffred ?

     

    Takk for all info.

  5. hei

     

    eg har lite granne Små problemer med og forstå Rammen sin innstilling på dual og det der med Mhz. det som eg lurer på er om det har noe for seg og invistere i ram brikker som denne :

    2X Kingston HyperX DDR2-1066 2GB (2x1024)

     

    har det noe for seg og det er registrert eller noen av de andre spesifikasjonenne?..

     

    er Ganske så fersk i faget når det gjelder ram timing og spesifikasjoner innen det. har altid gått for det som passer til billig penge bare det er likt.

     

    noen her som kan hjelpe meg med dette?, det hadde vert fint.

     

    på forhånd takk.

     

    har følgende spesifikasjoner:

     

    AMD Phenom II X940

    Asus M3N78 hovedkort. (ikke noe fancy-ett eller annet etter navnet.)

    2X Corsair TWIN2X-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5 (mener det var denne)

    Nvidia GeForce 9800 GTX/GTX+

    Sata/ata hardisker.

    Noctua NH-U9B sikelig svering til prosessoren.

  6. Dette er litt off, ut fra det som artikelen forteller.

    men når det gjelder Core i7. noen her som har noen erfaringer om denne?. og som har prøvd ut maskin med AMD phanom II X940?

     

    tenker på bruken (og ikke spesifikasjonen). med nettleser, spille litt og gjøre noen ting. noen som har merket forskjell på de forskjellige prosessorene?. nå kjører Core i7 på DDR3 og AMD X940 på DDR2. men legger man merke til at maskinen lystrer bettre på det ene eller det andre. .. eller er det bare noen få FPS som bygger oppimellom?.. dette forteller ikke de Hardware testene som mange og flere har gjort.

     

    for min del. så er det knas at teknologien utvikler seg gradvis med stø kurs. men er vi ikke komet så pass langt at software "saboterer" litt av kraften på disse lekker biskene. og er nå X86 systemet like bra som når det først kom? eller kan "NY" arkitektur/struktur få mindre bra prosessorer til og yte bettre?.

     

    mange spørsmål her. men vil tro det er mange som lurer på det samme. Tall sier sitt, men erfaring mellom forsjellenne sier noe annet, ved og merke at testeren er "Nøytral" i forhold til leverandør. for da slepper vi disse hoppe i grava med døds grep på leverandørmerke kommentarene.

  7. ja.. SSD enhetene kommer rullende og vi nærmer oss steg for steg til et løselig marked. :)

     

    gleder meg til dette blir en Absolutt standard.

     

    men for min del har eg ikke sett noe stor forskjell på ata kabel disker og Sata. eneste har vært overføringshastigheten på kopiering mellom diskene. men ikke noe merkbart på spill eller tyngre applikasjoner..

     

    Offtop: det må være litt borte bom for disse penne damene som viser frem disse tingene.. heseblesende data elskere vill lett overse skjønnheten bak bilde med sånne lekker teknologi i fronten.. eller er det bare min oppfatning av en syk verdenen.. jaja.

×
×
  • Opprett ny...