Gå til innhold

paholmquist

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av paholmquist

  1. Noen som har bra tips til sleeves som dekker både for og baksiden på TF700? Har sett litt rundt, man har ikke funnet noen jeg syntes ser bra ut og samtidig sender til Norge.

     

    Har sett at de har noen sleeves til TF700 på ps.no, men syntes det er en stiv pris når du må betale 350,- pluss frakt slik at det totalt passerer 500,-.

     

    Link til sleeve jeg har sett på på.no

     

    http://ps.no/ArtDtl.aspx?i=298993&model=&salg=

  2. Spørsmål til dere som har kjøpt ASUS Transformer Pad Infinity TF700T WFi, uten tastatur. Hva var med i pakka. Er sync/ladekabelen (usb-40 pin) med ?? Får litt ulent svar fra nettbutikken

     

    Arne M

     

    Kjøpte meg TF700 i forrige uke og sync/ladekabel følger med i esken...For øvrig så vil jeg si at jeg er veldig fornøyd med modellen og at jeg ikke har hatt noen problemer i det hele tatt. Det første jeg gjorde var å laste ned chrome og jeg har ikke engang forsøkt å surfe på internett med default stock browser.

  3. Teste litt filming. Ser meget bra ut. Bra lyd også. Men jeg ville helst hatt et kamera uten filmulighet :D .Er jo 1920 oppløsning og hurtigknapp for å starte. Behøver ikke å gå gjennom noen menyer for å starte. Eneste jeg til nå ser kunne vært bedre er bruken av fronthjul og "bakhjul". Kunne vært fler muligheter her. savner de innstillingene jeg har på 50D

    Supert, takk for svar....

     

    Du gjør det vanskelig for meg å kjøpe noe annet enn dette kameraet nå ;) Ideelt sett hadde jeg ønsket et litt mindre kamera, men da blir det selvsagt at man må gi avkall på et eller annet. Syntes G12 er en perfekt størrelse, men der har du ikke samme kvalitet på video og slikt.

  4. Hentet mitt G1X i går. Testet det litt inne mot et stillben jeg har brukt før med andre kameraer. Har fra før S90 og 50D. Dette fyller gapet mellom disse. Har tenkt å bruke det til ferier hvor jeg ikke trenger fler objektiver i utganngspunktet. Bruker i dag da 15-85 objektivet. G1X er mye mindre enn 50D med 15-85. Har testet litt på lystyrken og funnet at det ikke er stor forskjell mellom G1X og 50D.

    Blir fint å ha med på rundtur i USA i april. Litt sol i dagene som kommer så får jeg teste det ute også. Valgte å kjøpe dette da jeg ikken ønsker et kamera med andre objektiver som 4/3. Droppet Fujifilm (X10/x100) på grunn av all dårlig kritikk fra Fujifilm eiere. Nå har de fått ny FW som vistnok ikke virker.

    Har du testet å filme med kameraet også,er spent på kvaliteten på filmklippene. Det kan jo ikke erstatte et videokamera, men til litt småfilming på ferier o.l i dagslys så vil jeg tro det fungerer helt greit så man slipper å ta med videokamera også.

     

    Si gjerne ifra når du har fått teste lit tmer i.l.a de nærmeste dagene, er spent på hva slags tilbakemeldinger du kommer med.

  5. Nå befinner G1X seg i en egen klasse med nøyaktig et valg; seg selv. Det er det eneste kompaktkamera med zoom-objektiv og en såpass stor sensor. Det nærmeste du vil finne er vel Ricoh GXR med A16 24-85mm modulen.

     

    Jeg er usikker på om jeg ville kjøpt G1X i USA, pga. mye dårligere forbrukerrettigheter. Er usikker på om du får noe internasjonal garanti i det hele tatt; det er ikke alt som har 1 år. Og skal du sende det til USA for reparasjon, så går vinninga fort opp i spinninga. Har ikke sjekket prisen, så jeg vet ikke om du faktisk sparer så mange penger heller.

     

    Når det gjelder G1X til ditt bruk, så ser det greit ut. Med et forbehold - continuous shooting. Det er det vel ingen kompaktkameraer som egentlig er så veldig god på? Hva har du tenkt å bruke det til.

    Takk for svar...

     

    Er ikke et "must" med continous shooting, men en grei funksjon som jeg har brukt en del på speilrefleks når man f.eks tar bilder på lekeplassen (sklier/husker) eller andre steder hvor man ikke alltid klarer å få et bra bilde på første forsøk. Er klar over at det kan være en risiko vedrørende kjøp i USA, men sjekker opp garantien siden man kan få kjøpt f.eks worlwide garanti for en ekstra kostnad samt at jeg har god erfaring med dette fra tidligere (bank i bordet).

  6. Hei

     

    Jeg har ikke fotografering som noen kjempestor lidenskap, men syntes det er more å knipse bilder av familien da jeg har en liten datter samtidig som en til er på vei, så det sier seg selv at det blir tatt en del bilder for tiden (og de neste årene).

     

    Per dags dato har jeg et EOS400D kamera (med litt forskjellige objektiver) som i utgangspunktet er mer enn nok i forhold til hva jeg bruker kameraet til, men jeg er på utkikk etter noe mindre (ikke speilrefleks) slik at det er enklere å ta det med seg på ferier og andre turer.

     

    Dette er hva som er viktigst med et nytt kamera

     

    • Mindre enn speilreflekskamera (slippe å ta med seg flere objektiver)
    • Har grei kvalitet på videofilming (slik at jeg kan legge igjen videokamera til enkel filming på feriene o.s.v)
    • Continous shooting (mer enn 2/3 bilder per sekund)

     

    Andre ting som batterikapasitet og pris er også viktig, men kommer ikke så langt opp på listen da jeg har planer om å kjøpe det i USA (kjøper ikke kamera som er dyrere enn G1x).

     

    Er Canon G1x er greit kamera å kjøpe utifra mine kriterier, eller er jeg helt på tur? Jeg liker Canon kameraene og har sett på powershot G12 og S100, men er svak for G1x siden den kommer best ut i forhold til mine kriterier (mulig det er feil å sammenlikne S100 med G1x, men jeg gjorde det alikevel.)

     

    Hva er deres pros/cons ved å kjøpe dette kameraet og/eller anbefaler dere evt kamera fra en annen produsent?

     

    På forhånd takk

  7. Er det samme firmware/software versjon på TP enten man kjøper den i USA eller i Norge? Det jeg egentlig er ute etter er å finne ut om man får norsk tegnsetting på tastaturet (Æ,Ø og Å på det virtuelle tastaturet, og ikke det som følger med om man kjøper docking) dersom man kjøper den i USA, eller om man må installere ny firmware eller noe annet før dette vil fungere.

     

    Er det også korrekt at man får kun kjøpt tablet m/docking dersom man bestiller på komplett? Jeg har ikke noe behov for docking, og ønsker kun selve nettbrettet.

     

    Du vil nok ikke få æ/ø/å på det originale skjermtastaturet, men det er jo bare å installere et tredjeparts tastatur som jeg har gjort :)

     

    Og såvidt jeg forstår er det slik at vi kun får versjonen med dock, i alle fall i starten.

     

    Takker...

     

    Var ikke klar over at man kan installere 3rd party sw for tredjeparts tastatur...Er en tilhenger av android, men dette er faktisk min første device som kommer til å kjøre android.Ser derfor frem til å teste litt og se hva man kan få ut av dette OS'et.

  8. Er det samme firmware/software versjon på TP enten man kjøper den i USA eller i Norge? Det jeg egentlig er ute etter er å finne ut om man får norsk tegnsetting på tastaturet (Æ,Ø og Å på det virtuelle tastaturet, og ikke det som følger med om man kjøper docking) dersom man kjøper den i USA, eller om man må installere ny firmware eller noe annet før dette vil fungere.

     

    Er det også korrekt at man får kun kjøpt tablet m/docking dersom man bestiller på komplett? Jeg har ikke noe behov for docking, og ønsker kun selve nettbrettet.

  9. Takk for input og gode svar....

     

    Som sagt så sitter det ganske langt inne hos meg å bytte ut til en telefon uten fysisk qwerty tastatur da jeg er kjempefornøyd med dette på min eksisterende telefon.....Per dags dato ser det ut til at jeg får fortsette med blackberry om jeg skal fortsette å bruke fysisk tastatur siden utvalget til android telefoner ikke er så stort for....

     

    Er egentlig veldig fornøyd med blackberry, er bare litt tbegrenset utvalg av apps (er egentlig ikke noen dealbreaker), så kunne vært kult å testet android også.

     

    Uansett så ser BB Bold 9900 veldig bra ut, og noe jeg evt kan vurdere etterhvert.

  10. Hei

     

    Jeg har per dags dato en Blackberry 9700 som jeg er veldig fornøyd med, men sonderer markedet etter tilsvarende telefoner som kjører android.

     

    Bruker telefonen mye på farten og jeg foretrekker å ha et qwerty tastatur sammenliknet med en touchscreen telefon uten fysiske taster.

     

    Mine spørsmål er egentlig som følger:

     

    Finnes det noen andre android telefoner med qwerty tastatur (ikke uttrekkbart, men som HTC Cha Cha) eller vet dere om tilsvarende modeller som vil komme i løpet av 2011/første kvartal 2012. Er uvesentlig hvilken produsent som måtte levere en slik telefon, men kan tenke med en telefon med android/qwerty p.g.a flere apps enn til Blackberry.

     

    Ser det finnes flere telefoner med android/qwerty (HTC Vision,Droid,Xperia Pro), men disse er uinteressante siden de har uttrekkbart tastatur.

     

    På forhånd takk

  11. Ble +47 problematikken løst av å oppgradere sw fra 10A ->10B?

     

    Oppgraderte du telefonen på egenhånd, eller sendte du den til et serviceverksted?

     

    Har nemlig forsøkt å oppgradere på egenhånd, men får beskjed om at pc'en ikke klarer å finne telefonen (selvom jeg får bekreftet successful instalasjon av modem driver). Lurer derfor på hvordan du gjorde det :whistle:

  12. Jeg kjøpte med en LG KM900 for ca 3 uker siden, og har funnet en feil som jeg lurer på om flere har merket seg også.

     

    Først vil jeg si at jeg er veldig fornøyd med denne telefonen, og alt fungerer kjempebra utenom denne ene (betydelige) feilen.

     

    På mine tidligere telefoner så hadde jeg alltid +47 foran hvert telefonnummer, slik at jeg ikke trengte å endre dette om jeg skulle ringe hjem fra utlandet. Når jeg har +47 foran nummerne mine i kontaktlisten på LG KM900, så får jeg følgende problem:

     

    Jeg får kun opp telefonnummeret på innkommende anrop (selvom jeg har knyttet dette nummeret til en person i kontaktlisten), men jeg kan se navn jeg har lagret i kontaktlisten når jeg mottar SMS.

     

    Om jeg fjerner +47, så blir det helt motsatt. Da kan jeg se hvem som ringer (så lenge jeg har lagret nummeret mot en person i kontaktlisten), men får kun opp telefonnummer når jeg mottar SMS.

     

    Er det noen andre som har denne telefonen som har hatt samme problem?

     

    Jeg har vært i kontakt med LG support'en, og de sa at dette var et problem de kjente og at det skulle komme en sw oppdatering som skulle løse problemet.

     

    Får en feilmelding når jeg forsøker å sw oppgadere telefonen på egenhånd (pc'en klarer ikke å finne telefonen under oppdateringen), så jeg blir evt nødt til å sende den til service for å få telefonen sw oppgradert.

     

    Telefonen er kjøpt i Norge, og har modellnummer - KM900+AT og S/W version - KM900AT_V10a på telefonen min, og jeg vet at det finnes nyerer sw versjoner som kan lastes ned. Grunnen til at jeg spør er at jeg vil ikke sende telefonen på service før jeg vet at det har kommet en oppdatering som løser dette problemet.

     

    Håper det er noen som kjenner til dette problemet, eller som har noen gode tips :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...