Gå til innhold

3225x

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 3225x

  1. Noen som har vært inne på studentweb for å betale semesteravgiften? Får ikke opp noe under betaling. Står at " Du har ikke studierett ved institusjonen Vår 2009. Siste aktive studierett er innenfor studieprogrammet Bachelor-Politutdanning, og denne går ut , og har pr i dag status Aktiv student" :dontgetit:

     

    Noen andre som får betalt eller har en annen melding?

     

    Er vel ikke så rart at du ikke får til å betalt for vår 2009, ettersom vi ikke begynner før høst 2009 ? Tror det bare blir å vente til vi kommer på skolen og får vite litt mer info. Der jeg gikk i år fikk vi heller ikke til å betale før etter skolestart :)

  2. Halla!

     

    Må bare først få si, som atter en i rekken, at dette er en flott diskusjon og takk til alle som bidrar så mye - og spesielt dere på PHS, som tar dere tid til å svare så utrolig saklig og bra.

     

    Men det er en liten ting jeg lurer på angående opptak. For det skrives om her at man skal ha med urinprøve, men jeg kan ikke med mine uskyldsblå klare å oppfatte dette på noen av de brevene jeg har fått. Lurte på om noen kanskje kunne oppklare den saken? Skal man ha med urinprøve, eller klemmer man ut en skvett i stundens alvor?

×
×
  • Opprett ny...