Gå til innhold

Ilia

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ilia

  1.  

     

    Husker jeg datt ned ei isete trapp på rævva, ihvertfall 20 trinn bratt ned. Sykt ondt i korsryggen etterpå, så det kan være noe ettervirkninger muligens. Det er vel ikke noe å gjøre med det da? Vil ikke at leger skal tukle med dette, de kommer sikkert til å gjøre vondt verre.

     

    Dersom det er nervene, hjelper det å rette ryggen slik at nervene ikke lengre ligger i klem... tror ikke det skal være vanskelig, kan hende det er nok med en kjapp tur til en kiropraktor :)

  2. Har mild prikking i hele underetasjen, dvs. fra livet og ned. Kjenner det godt under fotbladene. Varierer hvor sterkt jeg kjenner det, akkurat nå er det en del. Tror jeg nevnte det til legen en gang, men han kunne ikke gjøre noe. :shrug:

     

    Dette kan være en skade i ryggmargen. Samme som skjer når folk blir lam fra livet og ned, bare at nervene dine ikke er kuttet, bare ligger i klem :)

  3. Jeg er ei jente på 20, og jeg har hatt 7 partnere. Dette blir i gjennomsnitt 1,1 partnere i året :)

     

    Det spiller liten rolle for meg hvor mange jenter kjæresten min har ligget med, men jeg har på mine tidligere partnere merket at erfaring ikke er en dårlig ting ;)

     

    Min nåværende partner, som har 3 andre jenter bak seg, er betydelig mye bedre mellom laknene enn min eks-kjæreste, som var jomfru når jeg og han møttes.

     

    Men så klart, jeg ønsker ikke at han skal ha ligget rundt som en annen tulling. 1-10 er vel greit :)

  4. Hei kjære forumlesere, bare lurte på om noen her, har tips til hva dere gjør for å sovne enklere. Er mange netter jeg ligger våken lenge før jeg får sove, har dere noen ritualer dere gjennomfører for å sove bedre? små ting dere føler hjelper? Del med meg :D

     

    Ta deg en treningstur eller løp en runde en times tid før du skal sove. Jeg merker at om jeg ikke har fått kvittet meg med overskuddsenergien, så sover jeg dårlig :p

     

    Ellers så pleier jeg å lukke meg inne på rommet (bor i kollektiv ed 40 andre), og være helt for meg selv for å roe meg ned en stund før jeg legger meg. Rommet svakt opplyst og radioen på lavt volum mens jeg pusser tennene, ingenting gjør meg mer søvnig :p

  5. Nå nærmer det seg jul, noe som betyr at mange av oss har eksamener å lese til!

     

    Har du kommet godt i gang med lesinga? Ligger du godt ann?

    Hva har du eksamen i?

     

    Noen tips å dele?

     

     

    Selv har jeg anatomi og fysiologi-eksamen den 17. desember, føler meg greit forberedt :)

     

     

    Fortell om din eksamen!

  6. En hvilepuls på 90 er over det normale, men ikke nødvendigvis noe som er over det normale for deg. At du kjenner det banke i brystet kan like godt ha med blodtrykket å gjøre.. Normal puls er ca 60 - 80 slag pr. min, og blodtrykket er fint på rundt 120/80 mm hg...

     

    Uansett er det ikke bra, arterieveggene blir utsatt for et ganske høyt press med en slik hvilepuls...

     

    Snakk med fastlegen din!

     

     

    Jeg er straks ferdigutdannet sykepleier forresten...

  7. I dag når jeg kom hjem fra skolen begynte jeg å ha smerter i forbindelse med urinering, typiske urinveisinnfeksjons-smerter. Jeg løp til butikken og kjøpte tranebær, og nå lurer jeg på to ting..:

     

    Hvor lang tid går det før det slutter å gjøre så umenneskelig vondt når jeg tisser?

     

    Når jeg tørker meg, kan jeg se på papiret at urinen er rødfarget, sikkert på grun av tranebærtabelettene, men jeg ser også at det kommer ut noe som likner på små, små biter med fruktkjøtt... Hva er dette for noe? Kan dette være grunnen til smertene, og ikke at det er utinveisinnfeksjon som jeg først trodde?

     

    Jeg må konstant på do, det er ikke før jeg har fått på meg buksene så må jeg bare sette meg rett ned igjen..

×
×
  • Opprett ny...