Gå til innhold

keyfrags

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av keyfrags

  1.  

    klimaskeptikere har vel en reell sak til å klage på programmet da klimadebatten er høyst aktiv

    Nei. Den er ikke det. Ikke innenfor vitenskapen.

     

    Klima"skeptikere" har omtrent samme forhold til faktisk klimavitenskap som kreasjonister har til kosmologi, så paralellen er høyst passende.

    Faktisk klimavitenskap... Merkelig vi har så mange meninger om hva som er faktisk klimavitenskap. Teoriene, utregningene og funnene er mange. Mange av de mest kjente publikasjonene er publisert av forskere som er betalt av offentlige institusjoner (så hvis de skulle publisere noe som ikke passer med tidens klimapolitikk så vil de miste støtte). I den senere tid er det blitt sluppet ut publikasjoner som har vært under lås og slå i lang tid fordi det har motbevist tidens klimapolitikk. Hva skjer med klimakvotene? Det er mange spørsmål, og det er IKKE eksakte svar på dette (enda).

    • Liker 1
  2. Har nyleg blitt Netflix-kunde, og må seie meg overraska over at det ikkje er nokon "sjå seinare"-funksjon tilgjengeleg. Per no må eg starta filmar/TV-seriar eg ynskjer å sjå seinare, sånn at eg kan gå på historikken for å finna dei igjen seinare. Dette er jo ein tungvindt løysing, og ein skulle ikkje tru det er særleg krevjande å ordne ein slik funksjon.Forstår det sånn at USA allereie har hatt dette lenge, bør komme på plass for oss også snart.

     

    unblock-us.com. Gir deg mange flere muligheter.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...