Gå til innhold

Fred H

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fred H

  1. "Din mobil" virker ok uten Low Energy Peripheral-modus

    Bluetooth må du ha, men hvis du dropper batterisparing, virker "Din mobil" som tenkt. PC-en du bruker må IKKE "ha Bluetooth med såkalt Low Energy Peripheral-modus". Du må ha en nyere versjon av Android, Nougat(7) el. nyere. Dem har kommet til Pie (9) nå, men størsteparten av Android-brukerne bruker eldre versjoner.

    Jeg kan tenke meg at Low Energy Peripheral-modus er for evt. bruk hvor mobilen er sentral i f.eks. å snakke med små puls/hjerte-, blodtrykks-overvåkere, og sende det videre.

    Fred G

  2. Feilmeldingen tyder på en hardwarefeil, men hvis den virket før du begynte OG du ikke har tilkoblet annet utstyr, er det kun BIOS-batteriet jeg kan tenke meg er synderen. Hvis pc'n har stått ubrukt lenge, kan det være tomt, og så utslitt at det ikke har klart å lade seg opp i den tida den har vært tilkoblet. Da får du stikke og kjøpe et nytt. Det får du billig på flere steder. En annen, men lite sannsynlig mulighet er selve strømtilførselen din. Hvis du f.eks er i nærheten av en heis, kan den gjøre alt slags tull.

    Jeg kunne godt svart på FINN-jobben din, men jeg er avhengig av å ha den defekte pc'n bragt til meg.
    Hvis du vil prøve videre selv, har du alt fra de vanligste løsningene til de mest avanserte her:

    https://docs.microsoft.com/en-us/windows/deployment/upgrade/resolve-windows-10-upgrade-errors

     

    mvh,
    Fred G 

     

  3. Her er en seriøs side med grundige svar. De har testet de siste gratisprogrammene for videoredigering, og har rangert dem. Som du ser har dem valgt http://www.techradar.com/reviews/lightworks
    Her kan du laste det ned (Velg 64-bits)
    https://www.lwks.com/index.php?option=com_lwks&view=download&Itemid=206

    Her er hele testen: 
    http://www.techradar.com/news/software/applications/the-best-free-video-editor-1330136
    Lykke til
    Fred G

     

  4. WASTED?

    Jeg er ikke enig i det. Det er sjelden jeg sitter formålsløst å¨FB. Jeg har familie, vener og bekjente som jeg enklere holder kontakt med via FB. Ikke wasted.

    Jeg har interesser og sider som også ligger på FB, og jeg ville oppsøkt uansett, nl.a. Teknofil. Ved å legge dem til i favoritter og grupper SPARER jeg tid. Jeg kan slå/av på oppdateringer fara grupper/personer og styre hva jeg vil få oppdateringer om.

    NIX. Wasted er ikke det rette begrepet, Vrukt tid ja, men den ville jeg brukt uansett. Kanskje mer, fordi FB gjør det enklere for meg. God underholdning er det også innimellom

    • Liker 1
  5. På 1800-tallet ble jorden rammet av en solstorm som i dag ville slått ut det meste av elektronikk og energiforsyning, samt alle satelitter.Den skjedde ingen skade dengang.I dag ville vi blitt satt 50 år tilbake i tid.(Kanskje sikkerheten var mye høyere før...)
    Det skjedde jo en del da, blant annet at telegrafene fungerte uten strøm :D

     

    Det er nok ikke helt riktig det med at telegrafene fungerte så bra under solstormen i 1859, og det ikke var noen skade. Telegrafistene fikk strømstøt, det gnistra og papiret til telegrafene tok fyr. Den induserte strømmen i linjene gjorde det også mulig å telegrafere uten at linjene var tilknyttet strøm. Dersom antagelsene om snarlig kraftig økt solflekk-aktivitet er riktig, så er det vel bare å begynne å brette tinnfoliehatter! Eller kanskje leie seg inn i noen nedlagte underjordiske militære anlegg og fore dem med materiale som kan motstå strømpulsene. HeHe

  6. Om ikke lenge vil vi ha stemme- og bevegelsesstyrte innretninger over alt.

    Vi vil også få bittesmå data-brikker med sender/mottaker under huden eller som arm- halsbånd, ring etc. som vil kunne inneholde alle nødvendige opplysninger for å kunne utføre det meste. Åpne dører, betale, identifisere oss osv.

    Joda. Det meste blir enklere. El-forsyning og batteriteknologi må utvikle seg i takt, slik at enhetene ikke blir strømløse.

×
×
  • Opprett ny...