Gå til innhold

Magnolian

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magnolian

  1. Hva har skjedd med prisguide.no ? Jeg søker opp mobiler uten abonnement, men alikevel dukker det opp nesten en hel side med telefoner som har abonnement. Lei av at jeg ikke finner det jeg spesifikt søker etter lenger. Men dette gjøres vel for å løfte produktene høyere opp på rangstigen? :hmm:

    De holder på å endre system :)

     

    Okey takk for at du oppklarte det :)

  2. Hva har skjedd med prisguide.no ? Jeg søker opp mobiler uten abonnement, men alikevel dukker det opp nesten en hel side med telefoner som har abonnement. Lei av at jeg ikke finner det jeg spesifikt søker etter lenger. Men dette gjøres vel for å løfte produktene høyere opp på rangstigen? :hmm:

  3. ja, sett den på et latterlig stativ som gjør det ubehagelig å skrive på den, eller bruke musa...

    fantastisk idé - NOT.

    Det er lettere å bruke en forb* kabel vel ? - og så slipper man kreft i samme slengen av det høyfrekvente magnetfeltet.

    :)

     

    Vi lever jo allerede i en verden som blir teppebombet av stråling og signaler. Skjønner ikke hvorfor det først nå skal reageres ?

  4. Vademecum munnvann hjelper mot munnskjold. Har ikke funnet noe som er mer effektivt og slagkraftig. Bruker det daglig for å rense munnen godt. Er 4 år siden sist jeg hadde munnskjold /munnsår nå :)

     

    Bare et tips til dere som sliter med dette

     

    "Vademecum munnvann

     

    Vademecum ble lansert i Norge i 1897. Under Vademecum-merket finnes, foruten munnvann, også munnspray og munnskyll m/fluor. Vademecum munnvann står for mer enn 85% av total Vademecum-omsetning.

     

    Listing

     

    Vademecum munnvann 75ml er listet i alle de 4 dagligvarekjedene i Norge – og har bortimot 100% distribusjon. I apotek er det 25ml som stort sett selges. Dagligvarehandelen står for ca 90% av all omsetningen."

     

    6992.jpg

  5. Okey . Når jeg sier merkelig så var det først og fremst Opera 10 som ble merkbart tregere etter en stund med bruk, plutselige feilmeldinger eller at nettleseren avsluttet seg selv . Tenkte det hadde noe med malware. Ble nødt til å emigrere over til Firefox, som funker veldig bra nå.

     

    Men som du sier , W7RC er nok ikke perfekt. så det er nok grunnen

     

    Takk for at du tok deg tid :)

  6. Synes det er endel merkelige ting som skjer med pcen , eller så er jeg bare i overkant på vakt . Jeg bruker W7 RC enda. Hvorfor er det så mange file missing ?

     

    Eller hva med O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{6EBD31D2-1645-4C52-879E-DA5F52991D76}: NameServer = 193.213.112.4 130.67.15.198 ? Sjekket opp og det er online.no det kommer fra

     

    Her er hvertfall min hijackthis logg :

     

     

     

     

     

     

  7. Selv kjører jeg en 2,2 ghz dualcore , 4gb ram og 256 mb skjermkort, men likvel er det ikke noe vits å spille GTA4 . Til det er spillet for dårlig optimalisert for litt svakere maskiner. Synes det er synd , for jeg vil jo gjerne spille . Lagt spillet lengst bak i skapet til jeg har råd til oppgradering evt ny pc

     

    Så 1 gb + Gta4 = No can do

     

    Edit:

     

    jeg er ikke sikker, har du knallgodt skjermkort og nyeste cpu kan det jo hende det går, men jeg tviler egentlig

  8. Jeg kan fortsatt spille noen timer Final Fantasy 1,2 eller 3. Enern er desidert best av de tre. Eller Sonic 1 er også utrolig digg. Outrun 1, eller Outrun 2019 der du har mulighet til å bruke turbo :D

     

    Lotus 1 og 2 liker jeg også å "streve" med den dag i dag, helvetes vanskelig . Av moderne spill går det mest i nyere adventurespill for tiden ( noe som sikkert har med at jeg elsker mange av de gamle adventure spillene )

     

    Har så mange retrospill, at jeg fortsatt ikke har testet alle

     

    Ellers går jeg å venter på Tropico 3 , selv om jeg ikke likte demoen så veldig godt ( tropico 1 fortsatt best i serien )

     

    :)

  9. Jo ilpostino , du ha selvfølgelig riktig i det du sier. Men synes du ikke det begynner å gå for langt ? det er ikke BARE allerede lett tilgjengelig informasjon de legger ut. Men også hemmelige telefonnummer , adresser osv . DET mener jeg er et skikkelig overtramp . Det finnes utrolig mange mennesker her i norge som trenger å leve under hemmelig adresse , eller ha hemmelig telefonnummer . Når de også presterer å legge ut mennesker som allerede er døde , synes jeg de bare kan legge ned hele konseptet.

  10. "Forskerne fra Ural Region Centre for Environmental Epidemology i Ekaterinburg undersøkte barn fra en rekke byer, og fant ut at de som bodde ved trafikkerte veier, eller hadde for vane å spise jord eller maling (!), hadde mer bly i blodet enn andre jevnaldrende, melder BBC."

     

    Men spiser du jord og maling er du jo allerede stokk dum !! Derfor blir denne artikkelen svada :)

  11. Trådstarter er i 40-årene, så hun har nok hatt god tid på å tenke over om behandlingen hennes bare var en streng oppdragelse eller noe annet..

    Selvfølgelig er det bare antagelser.. men som jeg sier, dette høres alvorlig ut.

     

    Vi kan umulig sette oss inn i trådstarters liv. Hva vet vi hva som har skjedd i oppveksten ? Siden ordet hat blir brukt mange ganger her, ser jeg for meg det må ha vært mer en noen få enkeltepisoder . Det skal mye til for å hate noen så inderlig, enda mer skal til for å hate sin egen mor

  12. Jeg kom til å tenke på noe :

     

    Slike små poser som skal fjerne fukt, hva om jeg legger 2 slike under forhuden ? :hmm:

     

    Må jo garantert fungere mot både soppangrep å andre sykdommer som liker seg i f( r)uktige områder på kroppen ?

×
×
  • Opprett ny...