Gå til innhold

medlem-193513

Medlemmer
  • Innlegg

    166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av medlem-193513

  1. Heisann,

     

    Jeg skal til England om ett par måneder og jeg lurer på hva som er grensen for håndbagasje hos SAS? Jeg skal ha med meg følgende:

    • Xbox 360 + spill
    • Laptop + mus
    • Klær
    • Ladere
    • Skjerm (liten, veldig liten)

    Jeg lurer på om jeg kan ta med meg det her i håndbagasjen min uten problemer, kan jo ikke tenke at det veier så alt for mye. Tenkte på en koffert men aner ikke om det er bedre å bare ta en litt stor ryggsekk, poenget er at det må være håndbagasje :p

  2. Hei

     

    Har en Linksys AE1000 trådløs nettverksadapter som jeg bruker mot en Netgear WNDR4000 på 5GHz bandet. Problemet mitt er at den hele tiden dropper til 13.5 Mbps (se bildet) og jeg må restarte PC'en for at den skal funke igjen, men så dropper den ned til 13.5 Mbps igjen. Er dette driverproblemer eller noe annet? Har hatt en Jensen Air:Link 1000G med akkurat samme problemet. Noen løsninger?

     

    asdasdasdasdasde.png

  3. Hei

     

    Vi har hatt store problemer med div. rutere fra Elkjøp. Vi har vært igjennom tre eller fire Jensen 1000G rutere og alle har hatt samme problem (verifisert med Jensen) og har fått beskjed om å levere inn. Utifra det jeg vet om forbrukerrett så har butikken rett på å "reparere" eller utbedre skaden/problemet tre ganger, før man kan kreve pengene tilbake, nå har vi en Netgear-noe som vi skulle prøve til imorgen og evt. levere den inn eller betale prisforskjellen imellom Jensen og Netgear. Jeg har da lyst til å levere inn Netgear'en og Jensen ruterne og få tilbake pengene, er dette mulig?

  4. Edit: Den "dark knight" ruteren var VELDIG fristende.. Noen som har noen personlige erfaringer med den?

    Jeg har den (RT-N66U). Har hatt den siden januar og har aldri hatt en router som er så stabil, rask og god.

    Min er flashet med Tomato Shibby firmware, men den skal fungere godt med Asus sin også.

     

    Hvilken linje har du? Tror jeg skal gå for den, da jeg har erfaringer med ASUS sine rutere, og de er veldig bra, selv om RT-N12 ikke funket så utrolig bra for oss.

  5. Har en RT-N12 fra Asus, har prøvd den men den ga rundt samme hastigheten, det var en av grunnene til at vi måtte bytte den ut! Er villig til å prøve den WNDR4000 og, men vet du hvor man kan få tak i den uten å bestille på internett?

     

    Edit: Den "dark knight" ruteren var VELDIG fristende.. Noen som har noen personlige erfaringer med den?

  6. Hei

     

    Jeg er på utkikk etter en ny router som har VELDIG god signalstyrke over lengre distanser samt at den enkelt klarer å sende 70/10 Mbit i lufta (over trådløs). Jeg har nå en Jensen Air:Link 1000G, men den feiler bare grasalt når den skal sende noe, dropper hastigheten til 39Mbit osv.

     

    Jeg laster ned torrent aktivt (BluRay's) og vil da utnytte min hastighet for å få godt ratio på div. nettsteder. Så ruteren MÅ takle det, det er ett must.

     

    Har sett litt på en Linksys E4200 og ser at den får veldig god kritikk over alt, er denne noe som vil funke for mitt bruk?

     

    Takker for alle innspill og svar!

×
×
  • Opprett ny...