Gå til innhold

Liquicity

Medlemmer
  • Innlegg

    348
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Liquicity

  1. Piratkopiering er ulovlig og kan ikke rettferdiggjøres uansett argument. Likevel vil det eksistere så lenge det er så enkelt og sikkert som det er samt at alternative tilbud skal være så vanskelig som de er og med det snevre innholdet de har.

     

    At det er mulig å bruke så utrolig mye ressurser på å bekjempe piratkopiering er totalt uforståelig når de kunne ha tatt "the high road" og jobbet mot bedre tjenester. Det ville resultert i en stor reduksjon av piratvirksomhet samt de ville tjent mer penger. Makan til idioti.

     

    VPN

    • Liker 7
  2.  

    Klart den skal være mobil, men det er nå ikke sånn at det finnes en magisk grense som gjelder for at den skal være mobil. Min nåværende telefon er ganske nøyaktig samme høyde og bredde som en Nokia 3310, men føles allikevel mye mindre klumpete.

     

    Nei, for all del. En laptop er vel per definisjon mobil den også, men ikke særlig praktisk å gå rundt med hele tiden. Hvorfor skal telefonen bare bli større og større når man helt fint klarer å se og gjøre nesten hva som helst på en 3.5" og man i tillegg har PC/nettbrett til eventuelle andre oppgaver?

    • Liker 1
  3. Jeg ser poenget veldig godt og føler jeg i større grad er enig. Dog vil jeg si en PC er bedre nettopp fordi du kan gjøre alt det du ikke kan på en konsoll i tillegg til at du kan gjøre det du kan gjøre på en konsoll... Hvis spillene du spiller er så dårlig at du tabber ut for å lese de nyeste oppdateringene på facebook er ikke spillet verdt å spille. Er spillet virkelig verdt å spille vil det ikke kunne falle deg inn å tabbe ut og lese de nyeste postene på facebok.

    • Liker 3
  4.  

    Slutt med bullshit-prat. Du må trene i flere år eller ha et hardt fysisk arbeide for å greie å løfte 35 kg med én arm. Nå snakker vi om å løfte, ikke å slepe ei jerrykanne langs bakken.

    Send meg en PM neste gang du er på Røros, så er du hjertelig velkommen hjem til meg for å dumme deg ut. Å holde 35kg på en hånd er ikke et problem, å bære 35kg med to hender er ikke noe problem. Og når det kommer fra en veik slask som meg burde alle som sier kabinettet anbefalt i denne artikkelen er tungt ha seg ut og trene i stedet for å sitte og skrive tull om ting de tydeligvis ikke vet noe om på et forum.

    • Liker 4
  5. Bare sier det, jeg har en gamingrig på 35kg. Hver gang det er snakk om LAN hater jeg livet mitt og skulle ønske jeg aldri kjøpte det jeg gjorde, men samtidig klarer jeg å løfte 35kg på en hånd uten å bli svett. Den skal bare ut i bilen og deretter inn i lokalet. Jeg ser virkelig ikke problemet og å si at det ikke er en gamer grunnet vekten er ganske enkelt ett latterlig tilbakestående utsagn.

    • Liker 4
  6. Jeg forstår at det er slik, og syns på mange måter det er veldig bra. Samtidig vet jeg med meg selv at jobb og karriere ikke er alt. Selv om jeg også opptrer profesjonelt i jobbsammenheng kan det være lett å "glemme av seg" med en kjip eller teit kommentar på ett festbilde man ble tagget på. Og det skal medføre at jeg ikke får den jobben jeg ønsker, eller enda verre - en jobb i hele tatt?

     

    Jeg håper i alle fall de tar innholdet de finner med en klype salt og kanskje ikke vektlegger engangstilfeller så fryktelig mye... :)

  7. Netflix får nok ikke til det umulige. Du mener nedlasting?

    Ja, eller noe ala offline-tjenesten til Spotify som noen andre så pent påpekte.

     

    Og så må dere slutte å snakke om kvalitet som om det var fakta. Det finnes mennesker i verden som er tilfreds med 320 på 10" med én sprengt høyttaler på venstre side og en død høyttaler på høyre side. Hvor poenget naturligvis er at det er en individuell smakssak til dels basert på vane. Latterlig å diskutere frem og tilbake hvorvidt kvaliteten Netflix leverer er bra nok. For de av oss som synes det, er det greit - resten får betale det som kreves for den kvaliteten de ønsker, da gjennom andre medier.

  8. Tvungen HD

    Offline streaming

    Engelske undertekster

    Mulighet til å merke titler "har sett"

    Mulighet til å endre hvilken profil som eier accounten

     

    Hvis de en vakker dag i fremtiden i tillegg til dette får mer/nyere innhold (som uten tvil er det viktigste) ville det vært fantastisk. Tjenesten er allerede bra, men grunnet innholdet ser jeg film/serier via andre kilder. (Dog betaler jeg for Netflix)

    • Liker 3
  9. Så hvordan er kondisen din?

    Hvis du har så fobi mot kolektiv transport så kan du ta sykkelen fatt, skal du lengre strekninger får du bite i det sure eple å ta buss/tog/fly. "Fobi mot kolektiv transport" du liksom.

     

    Er nokk desverre ikke sterkt nokk grunnlag det lille venn :-)

    Fobi mot kollektiv transport kan fint gå under sosial angst, som for øvrig er relativt vanlig. Men sosial angst er fortsatt en bedriten grunn for å redusere en evt. inndragelse-av-førerkort-straff, noe TS burde tenkt på før fartsovertredelsen.

×
×
  • Opprett ny...