Gå til innhold

Kurderen

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kurderen

  1. Hei

     

    Slitter med å finne ut av dette selv.

    Bilen er en VS Touran TDI 1.9 2004 Diesel 105 HK.

    Motorlampa lyser gult og Emission Workshop dukker opp i displayet. Lesing av feilkoder gir dette:

     

    P0401

    OBD2: (EGR) system- insufficient flow detected.

    VAG: (EGR) flow insufficient.

     

    P0403

    OBD2: (EGR) - Circuit malfunction

    VAG: (EGR) Solenoid Control Circuit

     

    Hva er Solenoid Control Circuit? Kan noen lenke til et bilde eller produktnummer på nettet?

    Tenkte å bytte denne selv... 

     

    Kan første koden forårsakes av siste? Slik at det kun er sensoren som er gåen?

     

    På forhånd takk

  2. Hei

     

    Kan noen hjelpe meg å lage eller vise til et sted der jeg kan finne en code for dato frem i tid. Det jeg trenger er at hvis jeg i dag den 27.07.19 klikker på knappen som jeg tilordner coden at den skal uavhengig av dato i måneden alltid sette datoen to måneder frem i tid pluss for eksempel 5 dager. Så resultatet blir 05.09.19 som output. Og uansett hvilken dag i august man bruker knappen vises det 05.10.19 og 05.11.19 når man er i september. Også videre..

     

    Skal tilknyttes en makro-tastatur med tilhørende programvare som støtter VB.

     

    Fant noe som ikke er helt komplett.

    dateAfterMonth = DateTime.Now.AddMonths(1)

     

     

    Noen ideer?

     

     

    Takker

  3. Tek.no må være den eneste kommersielle nettsiden i Norge som ikke opererer med klikkagn titler, bortsett fra når VG viser til artiklene.

     

    Jeg er blitt så god på å oppdage disse (dinside og nettavisen er verst). Jeg vet ikke hvilken teori som er best, men jeg unngår klikkagn artikler mest mulig. Klikker meg alltid på de på tek.no enn de på dinside.no selv om jeg ikke er noe fan av Musk når han til tider dekker hele denne nettsiden på forsiden.

     

    Enda en markedsføring for å få folk til å velge Tesla. Amerikansk politikk er blitt nesten likt over hele landet, forvirringspolitikk.

  4.  

    Du kan fortsatt dele med hele nabolaget med Padnet+ fra playstore. Du deler da internett via Wi-Fi direct, Bluetooth eller USB. Må ha appen på alle enheter som det ønskes deling mellom. Husk å huke av Hide Tethering i appen fra hovedenheten. Det er app for PC også.

     

    Det koster 85 kroner for ubegrenset deling hvis du kjøper deres foxyapp og da er det ikke Time Out etter kort periode.

     

    Har brukt hele 60 GB på deling og har ikke hørt en pip fra chili i løpet av 20 dager. Men sa selv opp abonnementet pga fiber kombiner med vpn og litt til og fra ringing hvis ikke du bruker hovedtmobilen din, og de har ingen sjanse i havet å vite det. Med mindre de kutter i det pga at de faktisk ikke tåler bruk.

     

    Så når du kan skjule tethering fra dem og de ikke kan se det fordi det koster dem ikke ekstra, så ser du hvorfor de har den regelen.

    60GB er da heller ingenting.

    Og du trenger da ikke bruker apper, du kan dele med innebygde funksjoner. I Norge og EU er det ulovlig å begrense hvordan telefonen brukes med tethering og hotspot. Hva er det du babler om? Padnet+ har også horribel ytelse i forhold til innebygde hotspot og tethering.

    Da har du ikke fulgt med. Det var noe rundt 12 GB eller noe som var grensen, husker ikke om det var per dag.

     

    Nei den er ikke horribelt da Wi-Fi direct ikke er dårligere. For meg ga den alt den klarte å hente fra telefonen.

     

    Med den appen skal du i teorien kunne dele hele pakka uten at de ser at du har delt ?

  5. Du kan fortsatt dele med hele nabolaget med Padnet+ fra playstore. Du deler da internett via Wi-Fi direct, Bluetooth eller USB. Må ha appen på alle enheter som det ønskes deling mellom. Husk å huke av Hide Tethering i appen fra hovedenheten. Det er app for PC også.

     

    Det koster 85 kroner for ubegrenset deling hvis du kjøper deres foxyapp og da er det ikke Time Out etter kort periode.

     

    Har brukt hele 60 GB på deling og har ikke hørt en pip fra chili i løpet av 20 dager. Men sa selv opp abonnementet pga fiber ? kombiner med vpn og litt til og fra ringing hvis ikke du bruker hovedtmobilen din, og de har ingen sjanse i havet å vite det. Med mindre de kutter i det pga at de faktisk ikke tåler bruk.

     

    Så når du kan skjule tethering fra dem og de ikke kan se det fordi det koster dem ikke ekstra, så ser du hvorfor de har den regelen.

  6. Jeg bruker ofte Android sin YouTube app, og da kommer man ikke utenom reklame. Om man ønsker å ha reklamefritt YT så kan man enten holde seg til nettleser med ad-block eller begynne å betale for YouTube.

     

    Lol, seriøst???:o

     

    https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-vanced-edition-t3758757

     

    Funker fett uten root og du kan til og med beholde original YouTube app. Og mye mer snacks.

     

    Brukt på enheter som jeg av sikkerhetsmessige årsaker eller vanskeligheter ikke rooter.

    • Liker 3
  7.  

     

    At du ved den høyeste oppdateringsfrekvensen på 144Hz får betydelig dårligere bildekvalitet enn om du kjører panelet på 120Hz.

    Men går det ikke ann å gå for displayport 1.5?

    For syns det er litt dårlig de ikke finner løsning på det.

    25 000 kr er vel litt stiv pris også, håper 3d briller og touch skjerm er standard da og HDR.

    Selvfølgelig usb 3.1 hub og innebygde høytaller.

     

    Er prisen riktig? Eller kun høy for å få folk å styre unna.

    2560p skjermene koster 7000 kr så er urolig 4k er så dyrt.

     

    Da vil 8k skjermene 120 hz koste over 40 000 kr i 2023.

    Hva skal man med touch-skjerm på disse skjermene? Spille Super Mario?

    • Liker 2
  8.  

     

    Det er relativt vanlig å kjøre custom firmware på miningkort, og det bryter garantien. Men ja det er en relativt dårlig ide å kjøpe miningkort som har stått på 100% load 24/7.

    5 års reklamasjon er guds gave til oss :D

    "Dersom det foreligger en mangel ved tingen" https://lovdata.no/NL/lov/2002-06-21-34/§27 .

     

    Om du kjører over en ostehøvvel med et tog er det altså ikke snakk om en mangel leverandøren er ansvarlig for, men en selvforskyldt en. Om en så kjører custom firmware eller på andre måter kaster grafikkkortet under toget (forutsatt at vi ikke snakker om en vare som er ment å tåle å kastes under toget), kan man altså ikke komme løpende tilbake til produsenten å klage på at den ikke tålte det, uavhengig av hvor vidt man har reklamasjonsrett.

    De som også kjøper kort for mining har samme reklamasjonsrett som spillere.

     

    Som nevnt så er det bedre at et kort kjører stabilt og alltid på, enn et kort som slås av og på over lengre periode. Jeg vet ikke om dette spiller noe rolle for kort nå i disse tider. Grafikkkort varer uansett lenge hvis ikke "mishandlet".

     

    Jeg mener at det ikke er grunn til å klage på minere og at man kan kjøpe hva det måte være og bruke til hva enn det er, så lenge det ikke er noe som er direkte ulovlig. Om minere driver med ulovligheter ved å handle ulovlige tjenester med e-valuta er noe annet på lik linje med kontantbetaling.

     

    Heller ikke produsenter bør klandres for noe da de lever av å selge og igjen er det ikke noe uetisk heller. Tilbud og etterspørsel. Jeg synes det på en måte er bra og kan føre til bedre tilbud for spille også etter hvert, da de vil tjene på dette og dermed ha bedre kapital til "andre" produkter. At i en periode dette skjer er ikke noe uvanlig i hvilken som helst situasjon der etterspørselen er skyhøy eller tilbudet ikke tilstrekkelig.

     

    Det blir lysere tider for alle parter, minere er verdt like mye og hvis ikke mer enn spillere for de som tjener på dem.

    • Liker 6
  9. Setningsskadene kommer fra overvekt. Og overvekten kommer fra snøen på taket.

    Én deleier i bygget vil ikke kunne utbedre disse skadene på egenhånd, de eksisterer i hele bygget. Dette er et 100% tapsprosjekt. Å fikse én leilighet her, vil som å tette ett hull i et dørslag og forvente at det ikke lenger lekker.

     

    Det hørtes logisk ut. Nå gjør det også logisk hvorfor han som eier 4 av dem avventer med å gi bud selv om prisantydningen er flere hundre tusener under det han selv solgte samme leilighet for tidligere. Fikk høre at han igjen var interessert i å kjøpe leiligheten tilbake, men jeg trodde at det ikke var lov som i selverklæringen at det ikke skal selges til firmaer og leietakere osv. Merkelig at dette fortsatt skjer....

     

    Det blir heller ikke bedre da megler virker kunnskapsløst eller bare later som. 

  10.  

     

    Trodde ikke det var lov til å eie mer enn 2 seksjoner i et sameie? 

     

    https://osloadvokatene.no/eiendom/utleiebolig/kan-man-eie-mer-enn-2-eierseksjoner/

     

    Det er ikke et sameie men selveie. Hvordan det er i "virkeligheten" er noe annet. 

     

    Er du sikker på at du har forstått begrepene med sameie og borettslag?

    sameie = selveier, hvor man eier hver sin seksjon. Men vedlikehold av fellesarealer er opp til styret og sameie.

     

     

    Når jeg ba om vedtekter så fikk til svar at det ikke er noen og at det er selveie. Det finnes heller ikke noe sameie/styre som jeg fikk opplyst. 

  11. Nei, det vet jeg ikke. Føles vanskelig å få ut tilstrekkelig informasjon om eiendommen. Skal undersøke nærmere. Har allerede sjekket eiendommen to ganger og føler for en tredje gang etter det med takskjegget eller hva det måtte hete.

     

    Derfor undersøker jeg mest mulig for å se om det er tapsprosjekt. Må avveie mot å leie :) Ingen hater mer "å kaste bort" penger på husleia enn meg.

     

    En kollega sier at takskjegget er kun til "pynt" og at det ikke skal mus og ting og tang inn under taket. Men det så farlig ut for selve taket. Han mente at først når det leker vann bør man være bekymret enn å forebygge det ved utbedring allerede nå som sikkert er billigere enn reparasjon etter skade.

×
×
  • Opprett ny...