Gå til innhold

mcgy

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mcgy

  1. Du trenger heller ikke flytte soveplassen din, hunden sover i buret sitt, og du sover i sengen din. Desto før du aksepterer det, desto fortere kommer hunden til å gjøre det samme..

     

    For noe tull...

    Valpen er vant til å sove sammen med familien sin og plutselig kommer den til et nytt, fremmed sted med fremmede mennesker. I tillegg til dette blir den stuet bort i et bur, ignorert og alene? Det gir ikke gode forutsetninger for bra relasjoner og et godt tillitsforhold til senere. Oppegående mennesker bør ligge i samme rom som valpen den første tiden for at den skal få en bedre overgang til alt dette nye. Som du nevner Kaizerlol søker valpen til deg for å sove, det er jo fordi den ikke føler seg trygg alene. Ved å ligge ved siden av den når den er f.eks i buret hjelper du den til å bli gradvis selvstendig uten at det trenger å bli særlig traumatisk for den.

    Når det gjelder å ha lukket dør vil jeg si at det kommer an på hvor lett du sover :D Dersom du våkner av at valpen romsterer i buret så du kan ta den ut om den må på do så kan du ha den lukket. (Selv sover jeg som en stein så har alltid måtte ha døra oppe slik at jeg våkner når valpen trår over meg.)

  2. Er jo jente selv da men er skikkelig "pinglete" når det gjelder slikt som du spør om...

    Det tipset med FB ville jeg ikke brukt -hva sier du dersom svaret hennes blir "hæ? hva mener du?" eller liknende. Da ender du jo opp med å måtte spørre likevel.

    Ville alliert meg med en kamerat som skulle sende melding til meg på kvelden med innholdet "hvordan har din kveld med xxx vært? Har dere blitt et par nå eller??"

    Så kan du le litt og vise henne medlingen for å se reaksjonen hennes først.

  3. Jeg mener barn har god nytte av andre sosiale arenaer enn hjemme også som f.eks litt i barnehage el. Men det er jo sant at det krever en ganske solid økonomi dersom man skal kunne "forsørge" familien på en inntekt.

    I 50-åra var det jo dette som gjalt og vi har jo iflg. statistikken aldri vært lykkeligere enn da :thumbup:

    Men ser jo problemet med å formidle dette til en evt. partner....

  4. OK kanskje litt vel drøyt men ihvertfall ønsker jeg på sikt når vi har vært sammen å stifte familie der jeg kan være hjemmeværende med barna til de er litt store...

    Nå jobber jeg fullt og trives med det men ser etter en partner som vil ha de samme verdiene med at en er hjemmeværende (bare at jeg ønsker det skal være meg!) Kunne gjerne jobbet et par dager i uka eller noe men det er max, vil "stelle" hjemmet heller. Ser på megselv som veldig positiv til likestilling og dersom en mann ønsker å være hjemmeværende er det bare positivt.

    Har flere venninner som synes et slikt "mål" er helt tullete men nå er det nå engang slik...

    Hva tenker gutta om slikt? Hadde du tenkt golddigger, lat osv. dersom ei jente du datet nevnte slike tanker for deg?

    (Vil påpeke at siden jeg er bi tenker jeg det samme om en kvinnelig partner, hun jobber, jeg med barna)

  5. Utseende er viktig for fysisk tiltrekning -thats it!

    God personlighet spiller mye inn for at jeg selv skal kunne f.eks ha sex med en person men det kommer jo litt an på hvor godt en kjenner personen (om det er ONS eller annet). Overlegne smårike "pappagutter" som jeg har en katogori på er det som er mest turn off for min del. (utseendemessig ofte stylet og i fæle sosseklær)

    Men skulle jeg vurdere et forhold til en person er det ikke nødvendigvis at jeg har vært tiltrukket av ham/hun fra første stund. Jeg vurderer ikke alle jeg ser om det er noen jeg kunne hatt sex med feks. Personligheten kan over tid gjøre en person tiltrekkende selv om det ikke har vært noe jeg har vurdert tidligere.

  6. ikke spør om nummer før hu spør om ditt ;) det er et tegn på at hu er interesert i deg

     

    Helt uenig... Hun vet helt sikkert at DU vet at hun har nummeret ditt allerede. Fikk det jo av kameraten din og hun vet også at det er ca 100% sannsynlighet for at han har fortalt deg at hun spurte om deg. Jeg tipper at hun tenker at hun har dummet seg litt siden hun ringte kameraten din i fylla dermed viste sin interesse -men du har ikke vist noen tilbake...

    (jepp, det er jentetanker :yes: Sånn er det bare... Er jente selv så det er slik jeg tolker det med forbehold om at jeg har lest innlegget rett og ikke det er mer til historien som ikke står her)

×
×
  • Opprett ny...