Gå til innhold

united90

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av united90

  1. Har hatt en deltidsjobb på en dagligvarebutikk i Oslo i ca 1 år og for det meste sittet i kassen. Har nå fått et tilbud om å bli kveldssjef. Dvs at jeg må ha post i butikk opplæring+tipping og ha ansvaret for butikken om kvelden med låsing/stenging av dører. Planen er å jobbe noen kvelder i uken. Har i dag vanlig tarifflønn, rundt 120 tror jeg+UB. Det jeg lurer på er om det er vanlig å få lønnsøkning når man får mer ansvar i butikken som for eksempel kveldssjef?

    Bør jeg spørre om dette dersom de ikke tilbyr meg mer i lønn?

    På forhånd takk for alle svar :thumbup:

  2. Hvis man stryker i standpunkt i et fag på VGS vil man da få vitnemål? Slik jeg har forstått det vil man bare få et kompetansebevis og ikke bestått kravene til generell studiekompetanse. Stemmer dette?

     

    Hvis man skal ta opp igjen et fag som man strøyk i, må man da ta opp igjen hele faget ved å være tilstede i timene eller holder det å gå opp til eksamen som privatist.

     

    Siste spørsmål. Dersom man får stryk i standpunkt og kommer opp i eksamen i dette faget , vil man da få vitnemål om man står på eksamen? Teller dette over standpunkt?

     

    På forhånd takk for alle svar :thumbup:

  3. Hei! Tror ikke kreatin hjelper på kondisjonen dessverre. Kreatin gjør at musklene "tar opp" mer av vannet i kroppen. Motsatt virkning av alkohol som altså trekker ut vann. Kreatin+alkohol er derfor en dårlig kombinasjon. Ikke drikk i periodene du trener med kreatin, og helst ikke ellers heller om du ønsker å bygge muskler. Kreatin kan være et helpemiddel til å bli sterkere, men du må ikke tro det er noe vindundermiddel som får deg til å bli sterk av seg selv. For å bli sterk og få muskler er det treningen som er viktigst-intensitet,varighet og spesielt teknikk som er viktig under tunge øvelser med vekter. Vil derfor anbefale å trene en stund-lære seg øvelser og teknikk, før du begynner med kosttilskudd. Kreatin og lignende vil ha mye mer effekt da. Lykke til! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...