Gå til innhold

19scheele93

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 19scheele93

  1. Hei, jeg har nettopp kjøpt en HTC Ledgend, og jeg har i den sammenheng noen spørsmål.

    1. batteriet holder bare ca. en dag, er dette vanlig. Ja, jeg bruker Advanced task killer, og skrur av WiFi, GPS og demper lys på skjermen.

     

    2. Når jeg har mobilen i lommen skjer det stadig at musikken fra musikkspilleren starter selvom den er låst. Dette er ikke en gang et program jeg bruker i og med at jeg bruker Spotify til all musikkavspilling.

     

    3. Kalenderen min har automatisk synkronisert seg med facebook, slik at jeg får alle bursdager. dette synes jeg er veldig irriterende, er det noe å gjøre med dette?

     

    4. Dette er egentlig ikke noe konkret spørsmål, men jeg lurte på om noen hadde noen tips til denne mobilen, som apps etc.

     

    På forhånd takk

  2. Jeg har fått i oppgave å skrive et kort handlingsreferat fra boken; hodejegerne. Jeg har lest boken, men jeg husker ikke avslutningen. det eneste jeg husker er noe med Clas Greve, men jeg husker ikke hva som skjedde der, og hva resultatet ble. Jeg hadde satt veldig stor pris på om noen kunne hjelpe meg.

     

    På forhånd takk ;)

  3. hei, jeg går nå vg1, og skal derfor velge noen fag til neste år. jeg går på OHG, og har derfor stort utvalg i fag, jeg skal ta R matte , og fysikk, det er de to siste fagene jeg er i tvil om, jeg er ganske sikker på at jeg tar internasjonal engelsk. er det noen som har erfaring med dette? vil ikke dette være nyttig senere? så var det det siste faget; burde jeg da ta et økonomifag, eller f.eks IT (fordelen da er at jeg får litt færre timer;) ) Hva synes dere?

  4. jeg skal åpne NAT porten på routeren min (telsey, som fulgte med fibernett) men når jeg skriver inn ip adressen i browseren må jeg ha et passord, som jeg ikke har. finnes det et standard passord eller noe? går jeg i det hele tat frem på riktig måte?

     

    jeg må foresten åpne den for å spille cod med venner ;)

     

    på forhånd takk.

  5. Hei, jeg sliter veldig med en naturfagsrapport. dette er fordi jeg vil ha bra karakter, noe som innebærer at jeg må gå utenfor pensum. og jeg håper at dere kan forklare dette på en forståelig måte, eller så hjelper det ikke stort

     

    Det jeg lurer mest på er den kjemsike reaksjonen. jeg har skjønt at Kobberet blir redusert fra Cu²⁺(blå) til Cu⁺(oransj), men jeg skjønner ikke hvorfor dette skjer, men jeg håper at noen kunne forklare det.

    jeg skjønner heller ikke oppbygningen av kobber, fordi det har i i ytterste skal, noe som lett vil skape et ion. det jeg ikke skjønner er at det her 18 elektroner i nest ytterste skal. da må den jo fortsatt gi fra seg masse mer!

     

    Jeg lurer også på hva aldehylgrupper og ketoner er.

     

     

    det haster !

     

    på forhånd takk :D

  6. Hei :)

     

    Jeg har fått i oppgave å overbevise om at gunlaug ormstunge er interesant. Målgruppen er først og fremst læreren, og elevene i klassen (vgs 1)

     

    Prolemet mitt er at jeg synes denne boken er dønn kjedelig! Derfor tenker jeg mer ting som at man får innblikk i hvordan det var i den norrøne tiden etc.

     

    regner med at det er folk som har slepet seg gjennom denne boken før, og derfor kan hjelpe meg?

     

    PFT :D

  7. Hei. jeg går første år på videregående, og jeg lurer på hvordan man formlerer spørsmål på fransk, og hvordan spørreordene faktisk fungerer. Jeg kan de grunnleggende spørreordene som; que, qui, combien etc. men i mange situasjoner ser man at disse blir til lange spørreord! que-est ce-que c'est? hva e logikken bak dette? et enkel eksempel har du en sykkel? blir det enkelt og greit ; Tu a un velo? eller er det mer komplisert.

     

    Det jeg egentlig er ute etter er en generel gjennomgang om hvordan man bruker spørreordene ;)

     

    På forhånd takk :D

  8. Hei!

    JEg hadde en veldig dårlig fransklærer på den gamle skolen min, og nå har jeg begynt på videregående, og jeg merker at nivået er mye høyere :( Det er heller ikke latskap som er grunnen til at jeg er så dårlig, jeg fikk nemlig seks på ungdomskolen. men nok om fortiden min. Det jeg vil vite nå er hvordan jeg kan ta igjen det jeg ligger bak.. jeg merker at jeg ligger mye bak i ordforåd, og muntlig forståelse, gramatikken derimot, er helt grei. Det jeg gjør nå er å lese en fransk bok, i tillegg til den vanlige undervisningen. Jeg må nesten slå opp vært eneste ord(det går fryktlelig sakte)

     

    Hva tror dere om denne metoden? har dere eventuelt noen andre metoder man kan bruke for å forberede fransken sin?

     

    På forhånd takk :D

  9. Hei!

     

    Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og dermed vil det være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel.

     

    Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

     

    Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

     

    Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen. Om du ikke endrer emnetittel kan tråden bli stengt.

     

    Når endringen er gjennomført er det flott om du bruker p_report.gif-knappen ved dette innlegget slik at en moderator raskere får fjernet denne moderatormeldingen.

     

    Reaksjoner og spørsmål rundt moderering skal gjøres på PM, ikke i tråden.

     

     

    Er det mulig!!!!

    Maktsyke, bagatellfikserte moderator!

×
×
  • Opprett ny...