Gå til innhold

ojoj

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ojoj

  1. En 1557 Tundra med ødelagt skjerm, nice innmat:

     

    2 X 512MB SO-Dimm, PC 2700

    CPU 1,7 Dothan

    HDD 100GB

    Bra Batteri

    Trådløs nettverkskort

    8843051[/snapback]

    Uflaks for deg at jeg for en stund tilbake siden solgte et LCD-panel til akkurat den modellen :( Fikk 1000Kr. for det :)

    8845109[/snapback]

     

     

    ArticOC

    Havnet tilfeldigvis den skjermen på sørlandet? sammen med tastatur, batt og strømforsyninga....? :) Kjøpte iallefall en slik skjerm for 1000,- så

  2. Vi har kastet enormt mye gammelt som jeg skulle ønske andre fikk bruk for i stedet. Nesten så noen burde arrangert "Datalopper" i byer, hvor de reiste rundt og hentet datautstyr som bedrifter ellers kastet. Problemet er vel at enkelte "elementer" hadde spekulert økonomisk i dette.

     

    I fjor kastet vi ca. 30 17" tommer CRT skjermer pga fullt lager, og like mange fult brukbare PIII-500 merke desktops osv. Samt at vi har en del gamle merkeservere som bare samler støv på lager.

    7664572[/snapback]

     

     

    Må bare sende PM om du har flere laptoper å bli kvitt... :)

  3. hei, har kjøpt en dreambox 7020-s her, og har canal digital fra dør av, dreamboxen finner det gamle kortet og jeg får inn kanaler lovlig, men det hakker skurrer og hakker,

    virker som om det er noe feil et eller annet sted, har lest på mange forum osv, men finner ikke ut hva som er feilen,

     

    er det noen her med noen erfaringer eller vet noe som kan hjelpe meg?

     

    takker for svar

     

    Mvh m-momr

    7461125[/snapback]

     

     

    Hvordan er signal-styrken da? Virker heller som det er der problemet ligger...

  4. Hvordan gjør netthandelen det med retur av varer på angrefrist? Har gang på gang påpekt at jeg skal ha alle utlegg igjen, bortsett fra returporto. Men får da svar tilbake at jeg kun skal ha tilbake prisen jeg har betalt for selve varen. Hvordan får dere det til å bli sånn? Når det står til og med på angrefristskjema (les sitat under) at man skal ha alt tilbake..

     

    Mener netthandelen hadde lagt inn et punkt i vilkårene sine om at man kun skulle ha tilbake vareprisen ved event angring. Men så langt meg bekjent er det ikke lov å lage noen dårligere avtale enn loven. Fikk også beskjed en gang at dere hadde en avtale med forbrukerombudet om dette, men det hadde iallefall ikke de hørt om.

     

    Husker ikke hvor mange kroner jeg iallefall mener jeg har krav på, men er ca 200-300. Når jeg da vil tru dere har hatt mange returer på angrefrist blir det fort mange 1000 kroner dere skylder brukerne om alle har fått samme svar som meg.

     

    "Hvis du benytter deg av angreretten skal du ha tilbake det du har betalt (alle kostnader som faktisk er belastet kunden, herunder porto, ekspedisjonsgebyr og postoppkravsgebyr), og selgeren skal ha tilbake varen."

     

    "Dersom avtalen er inngått ved annet fjernsalg enn telefonsalg (f.eks.

    postordresalg, internettsalg og tv-shopping) må du bære returkostnadene selv, med

    mindre selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en

    erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig."

  5. Du kunne ikke brukt en gammel videospiller da? Koble antenne kabelen inn på den, sette den på AV1 feks og koble pcen til denne på scart / video inn. Og så sende det videre på antenne ut. Jeg gjør det iallefall her heime. Fra ene enden til den andre i huset. Funker fint

×
×
  • Opprett ny...