Gå til innhold

Andrew Jackson

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andrew Jackson

  1. Et 47-nummer og et 98-nummer. Fant ingenting på noen nummersøk.

    Jeg regner med de var norske (åtte siffer) siden du ikke sier noe annet. Begge er mobilnumre, så jeg tror du kan ta det helt med ro.

     

    47 og 6 tall bak også 98 og 6 tall bak. Så ja, det var åtte siffer.

     

    Vel.. Det var godt å høre.

     

    Beklager for at jeg blåser det her opp i skyene, altså. Men jeg har slitt tidligere med litt angst for slike ting og merker det ennå ligger her.

    Hadde det vært om til meg om jeg kunne gjøre sånt uten å tenke over det og være redd som bare det etterpå, så ville jeg vært sånn. Men det er jeg ikke.

  2. Han ringte to nummere, men de var tydeligvis kjult for nummersøk.

    Men hva var numrene? Du trenger ikke ut hele her, men de første tallene hadde vært kjekt. Ikke glem landskoden hvis det var til utlandet (dårlig tegn).

     

    Formaterte telefonen etterpå fordi jeg er så utrolig paranoid når det gjelder sånne greier.

     

    Det ene var ivertfall 98 nummer, siden de ligger i søkehistorikk på pcen og det andre husker jeg bare starta med 4.

     

    edit: er 99% sikker på det ene nummeret var 46, altså han ringte til sverige?

  3. Hei.

     

    I dag har det seg sånn at jeg lot en fremmed person låne mobilen min, angret med engang etter jeg sa ja. Har absolutt ingen anelse hvorfor jeg sa ja, med tanke på jeg ikke låner bort ting til venner engang.

     

    Vel, det endte jo med at fyren ringte en eller annen, jeg fikk den jo tilbake og hele pakka. Men etter det ble jeg utrolig nervøs. Husker å ha lest om folk som lånte mobilene til andre og ringte et betalingsnummer som tømte kontoen din for penger eller lignende.

     

    Vet dere om det er en mulighet å finne ut om han gjorde det? Jeg er utrolig paranoid av meg når det gjelder slikt.

     

    Se i anropsloggen hvilket nummer han ringte? Søk på nr i gulesider eller telefonkatalogen :)

     

    Han ringte to nummere, men de var tydeligvis kjult for nummersøk.

     

    18/07, sier du? Dette lover veldig bra.

     

    Ja..?

  4. Hei.

     

    I dag har det seg sånn at jeg lot en fremmed person låne mobilen min, angret med engang etter jeg sa ja. Har absolutt ingen anelse hvorfor jeg sa ja, med tanke på jeg ikke låner bort ting til venner engang.

     

    Vel, det endte jo med at fyren ringte en eller annen, jeg fikk den jo tilbake og hele pakka. Men etter det ble jeg utrolig nervøs. Husker å ha lest om folk som lånte mobilene til andre og ringte et betalingsnummer som tømte kontoen din for penger eller lignende.

     

    Vet dere om det er en mulighet å finne ut om han gjorde det? Jeg er utrolig paranoid av meg når det gjelder slikt.

  5. Det stemmer det acquiesce sier. Det er snittet som teller, har en rådgiver sagt noe annet burde du serriøst vurdere å spørre hva faen rådgiveren snakker om.

     

    Når du søker VGS skrev opp hvilke program du ville gå og hvilke skoler du ville gå de forskjellige programmene på.

     

    Har du så lavt snitt at du ikke kommer inn på noen av skolene du listet i de forskjellige programmfagene så blir du plassert på en random skole i din region.

     

    Hvordan kom da elever med opp til 4 uker fravær og 2 i snitt inn og ikke jeg?

     

    Jeg hadde null dager fravær og kanskje ikke det beste snittet i verden, men fortsatt 1,8 mer enn de..

  6. Forskjellen mellom å ta et "friår" før VGS og å ta et friår etter VGS er at på VGS vil du stikke deg ut hvis du er eldre enn normalen (da jeg gikk på VGS var det ikke en eneste person på trinnet som var eldre enn normalen), mens på universitetet er det vanlig at de eldste i en klasse er flere år eldre enn de yngste.

    Jeg er uenig. Er fler jeg kjenner som går i klasser med årskull som er 1-2 år yngre enn dem selv. Det var også 2 personer i min klasse som var eldre enn mitt kull. Det skjer hele tiden. Ikke noe feil med det.

     

    Flere i klassen min som er noen få eldre enn meg, så det er vel ganske normalt, ja.

     

     

    Men tror dere at inntakskontoret kan ha gjort en feil? Siden det kom inn 7 andre fra min skole på den skolen jeg går på nå, men de søkte bare på en linje som bare er på den, og ikke den andre!

     

    Altså at de kan ha trodd jeg bodde et annet sted og trodde jeg skulle gå på denne skolen isteden? Hvis inntakskontoret faktisk har gjort en feil; vil de kunne rette den opp og sende meg på den "riktige" skolen?

  7. Kommer til å ta en dobbel post her for å få stilt et spørsmål.

     

    Vet ikke helt om jeg forklarte dette skikkelig i førstepost, men alle i nabolaget mitt og fra den gamle skolen min kom inn på den skolen jeg så hardt prøver å komme inn på selv.

     

    Hvordan kan det være mulig? Til og med rådgiveren min sa at bodde du der jeg og kameratene mine bodde, ville du ikke ende opp på den skolen jeg går på, men den andre.

     

    Tror dere inntakskontoret kan ha gjort en feil? Burde jeg ringe og klage? Har prøvd å ringe de før, men da klagde jeg ikke akkurat, var bare mer litt spørsmål om jeg kunne bytte osv.

  8. Jeg stusser litt på at en så dårlig skole som du her beskriver er vanskelig å komme inn på. Det er jo skoler med barnslige drittunger som er de letteste å komme inn på ..

     

    Men uansett da. Jeg føler med deg. Den første videregående skolen jeg gikk på var en møkkaskole den også. Det var et dårlig miljø både blant elever og lærere, men jeg prøvde så godt jeg kunne for å holde ut ihvertfall ut året. Jeg holdt ut en stund, men droppa til slutt ut, og innen den tiden jeg hadde gått på skolen hadde jeg blitt deprimert og mistet livsgnisten. Nå har jeg igjen begynt på skole, og denne gang på privatskole. For et par dager siden bestemte jeg meg for å slutte (pga dårlig selvtillit og stress), men da jeg gikk og fortalte rådgiver at jeg skulle slutte, tok rådgiveren det veldig seriøst. Takket være kjempegod rådgiver og miljø her på denne skolen, har jeg bestemt meg for å bli her.

     

    Hvis forholdene på din skole virkelig er så ille som jeg får inntrykk av når jeg leser det du skriver, så anbefaler jeg deg faktisk å slutte, og heller ta et friår på folkehøyskole eller i jobb. Jeg tror du kan utvikle seriøse psykiske problemer hvis du tvinger deg selv til å gå på en skole med så dårlig miljø som du beskriver. Søk deg inn på en privatskole til neste år, de er kjempegode skoler, og det er lett å få venner der.

     

    Alle lykke til deg!

     

    Synd å høre at du også har hatt det slik, men også bra at det er noen her som faktisk vet hvor hardt jeg faktisk her det nå. Synd det måtte ende med at du droppet ut, men tror det ikke tar lang tid før jeg ender på samme sporet som deg. Problemet er bare at jeg har ingen anelse hva jeg skal gjøre hvis jeg dropper ut. Jeg vil heller ikke skuffe foreldrene mine å sope hjemme 24 timer i døgnet, hvis du skjønner hva jeg mener?

     

    Godt å høre at du bestemte deg for å bli på skolen igjen, selv om du var under press og var deprimert. Du er sterk, det skal du ha.

    Hvordan er det på sånne privat skoler, egentlig? Vurderer litt selv å starte på en Rudolf Steiner-skole som ligger i nærheten her. Vet bare ikke om det er verdt pengene og sånn..

     

    Takk, skal prøve så godt jeg kan. Gir det vel maks 2 uker, får jeg ikke noen svar da så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Men, ja. Takk!

    Du får ha lykke til du og, så håper jeg du klarer å fullføre skolen!

  9. Hvis du går til rådgiver på skolen din og sier at du har det helt jævelig og kommer til å droppe ut på dagen med mindre han/hun finner noe til deg, så BURDE ting løse seg !

     

    Det jeg håpte på selv, fortalte rådgiveren min sånn det samme som jeg skrev her. Fikk som svar; "Du blir nok skjent med noen etter hvert, haha!" Hun tok meg ikke i det granne seriøst.

     

    Hun prøvde dog å ringe til den videregående jeg ville inn på, men så klart så sa den samme karen jeg ringte forrige uke at det var "FULT!"

     

    Det var det.. Tror hun ikke tar meg seriøst med mindre jeg faller sammen i tårer rett foran henne, det vil nok ikke bli et problem med tanke på det har blitt en vane sak å sippe nå.

     

    Også beklager jeg for å høres mektig negativ ut, men jeg har litt vanskeligheter med å være en blid og glad gutt nå for tiden, unnskyld..

     

    Også til resten av dere som har svart: takk for oppmuntrende svar! :)

  10. Hallo.

     

    Har seg sånn at jeg kom inn på en videregående skole et godt stykke unna hvor jeg bor, jeg var så uheldig å kanskje være en av 90 elever som gikk på skolen min som ble sendt til denne skolen. Resten kom inn på en annen skole.

     

    På den skolen jeg går på nå, så skjenner jeg ingen. Jeg prøver å bli kjent med folk, men de bare ignorerer meg og flere elever på skolen har prøvd å lage bråk med meg (få meg til å slå dem eller lignende, sånn de kan ta igjen og cirka slå meg i hjel) og andre elever har gjort narr av meg.

     

    På hele skolen skjenner alle... Vel, alle. Bortsett fra jeg. Jeg er den nye fyren som ingen vet hvem er og som alle burde ha det litt "morsomt" med.

     

    Jeg går mye alene og sier ikke stort, noe som har gjort meg utrolig deprimert og på randen av å gråte hele tiden. Jeg merker bare at jeg ikke tåler å gå rundt der mer og være lei meg lenger. Jeg klarer det rett og slett ikke. Elevene er frekke og slemme mot meg, det samme gjelder lærerne.

     

    Jeg har prøvd gjentatte ganger å bytte skoler til cirka alt som er rundt meg, men absolutt alle er fulle og det ender opp med at jeg er på venteliste, plass 90 eller lignende. Altså, null kjangs.

     

    Jeg må droppe ut. Jeg klarer det ikke. Det er synd jeg må si noe så tidlig som første uka, men jeg klarer det rett og slett ikke. Det blir for mye for meg. Hver dag jeg kommer hjem fra skolen ligger jeg og gråter i 30 minutter, så går jeg ut og ser de gamle vennene mine som bare gjør meg ennå mer trist og jeg går hjem og sipper nok engang.

     

     

    Så kommer det store spørsmålet; hva skal jeg gjøre hvis jeg dropper ut? Har jeg noe jeg hele tatt kan gjøre bortsett fra kassa til Kiwi? Er det ingen mer bedre løsninger eller folkeskoler eller lignende?

     

    Også har jeg en ting til å spørre; kan dette om at jeg er deprimert og på randen av å droppe ut være grunn nok til å få en plass på en annen skole? For jeg har ringt og møtt flere rådgivere på titalls skoler og hver gang får jeg høre: Beklager, det er fult.

     

    Hilsen gutt på 16 år, som beklageligvis høres ut som en grinete emo-jente.

×
×
  • Opprett ny...