Gå til innhold

Pretard

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pretard

  1. Hei! Ble tatt i laser i dag, 89 km/t i 70-sone. Jeg har tidligere lest at det går an å prøve seg å spørre om de kan "legge fram gyldig sertifikat for kalibrering i løpet av de siste fem timer". Dette skulle visstnok være en typisk slurvefeil mange purker gjorde, ved at de bare testa den på døra og at dette ikke ga godkjent kalibrering. Skal være helt ærlig, jeg har ikke en dritt peiling på dette, men husket noen ord og spytta de ut. Responsen var at de kun trengte å kalibrere/justere laserne en gang i året, og det var det. Da fikk de et klistremerke på laseren og behøvde ikke å kontrollere den på andre måter i løpet av året. Fikk tilbud om å bli med å sjekke om klistremerket, men det gadd jeg ikke.

     

    Med tanke på at jeg til slutt godtok forelegget, er det vel ikke så mye jeg kan gjøre nå (?). Det jeg lurer på er, hadde de rett i det de sa, eller hadde jeg hatt noe å komme med. Har skumma litt rundt på nettet, og etter det lille jeg har lest føler jeg at jeg har fått noen antydninger til at det politidama sa til meg ikke stemmer, at de faktisk skal sjekkes oftere enn én fattig gang i året. Kan noen være så snille å forklare meg litt rundt dette, og om det evt. er noe jeg kan gjøre.

     

    På forhånd takk!

    PS: Kjører lett-mc, dersom dette skulle hatt noe å si på noen som helst måte.

  2. Tenkte det var greit å ta det her, isteden for å opprette et nytt emne; noen som vet hvor man kan få kjøpt hvite bukser? Da helst chinos-lignende saker. Vil helst kjøpe i butikk så jeg får prøvd dem først, men om dere har noen norske sider med noe som kan være interessant, så tar jeg gjerne i mot det også.

    Mine nærmeste byer er Larvik og Skien, og jeg har lett ganske godt begge steder uten hell. Er ikke interessert i Valient-chinosen på Carlings om den finnes i hvit, dårlig passform og størrelsesutvalg.

    På forhånd takk! :)

  3. Har ikke, eller har hatt noen av disse to, men har vurdert dem og angrer i ettertid på at jeg ikke kjøpte noen av dem.

     

    Navn: Pi Neo

    Produsent: Givenchy

    Pris: Rundt 400?

    Laget for: Aner ikke.

    Beskrivelse: GOD. :)

     

    givenchy-pi-neo-1.jpg

     

    Navn: 1 Million

    Produsent: Paco Rabanne

    Pris: 300-400 tror jeg.

    Laget for: Aner ikke.

    Beskrivelse: God den også. Er noe lær og trær, tror jeg.

     

    paco-rabanne-1-mil-men.jpg

     

    Av parfymer jeg har hatt kan jeg anbefale Lacoste Red, og Calvin Klein Free. Bruker nå Diesel Only the Brave, men føler den ikke varer så lenge (er jo ikke sikker, skal jo uansett ikke kjenne lukta så sterkt selv), og angrer litt på at jeg ikke valgte en av de to over. Kan ha sammenheng med at jeg kjøpte den billig i Bulgaria og at den da kan være fake. Så ihvertfall bra ut med innpakning osv.

  4. Takk for svar, men hvordan skal jeg kunne forholde meg til UK størrelser når jeg ikke vet hva jeg bruker der? Kan jo se om jeg finner noen konverteringssider med norske str. til UK. Og hva bruker du her i Norge hvis XS kan være for stort i USA?

     

    Tror du jeg vil gjøre lurt i å bestille t-skjortene i S?

  5. Hei. :) Jeg har planer om å bestille meg noen klær fra USA, nærmere bestemt Eastbay. Problemet er at jeg er veldig usikker på størrelser. Det jeg trenger å vite er litt om str. på overdeler, som t-skjorter og gensere, hovedsakelig t-skjorter. Dette går vel for det samme her i Norge, så regner med at det gjør det over dammen også. Har søkt litt rundt, men ikke fått noe bra svar. Jeg bruker hovedsakelig M, S kan gå om det er litt stort i størrelsen. Vil M i USA tilsvare det samme som her i Norge. Har funnet noen sider som konverterer størrelser, men det er kun tre alternativer i tillegg til de amerikanske. Det er UK, som blir 34, og European/Continental og Japan som begge blir 91. De europeiske størrelsene er da altså ikke det jeg er vant med fra her hjemme. Noen som kan hjelpe meg?

     

    Skal også kjøpe en boardshorts, regner med at 30 eller 32 inches her er samme måleenhet som vi bruker på bukser her i Norge, ettersom tallene er like? :p

     

    På forhånd takk!

  6. Ok, takker. :p Jeg har sterk tvil til at jeg fortsatt har en gjeldende garanti, kjøpte den for 3-4 år siden, tror jeg. Har du erfaring med å skru den opp? Jeg har prøvd med veldig mange forskjellige stjernetrekkere, men ingenting funker.

  7. Alle vet hvor verdig vinner Carl var. Han lagde mest liv, var morsomst og tok helt av i hver episode. Tine var en slags pedagog for alle de andre som hadde det tøft og snakket med de. Hun var ikke uvenner med noen.

     

    Niklas klikket jo helt når han ikke vant. "De backstabba meg, Livet mitt gikk fra å være helt på topp til helt på bånn" osv.

    Feil. Han sa at den største opplevelsen gikk til å bli helt på bånn. Kveldens episode var alene nok til at Carl ble uverdig. :)

  8. Husker folk drev å sa at Niklas aldri hadde gått ut i media og vært sur på Tine og hele konseptet om han hadde vunnet. Jeg sa at TV3 regisserer hva deltakerne sier i media, folk lo. Hva tror dere nå?

    Wtf?

     

    JADDA!!!!!! :D

     

    At Niklas ikke vant er gleden her. Takler ikke den fyren.

    Hvorfor? Måten Carl har lagt seg fram de siste 2 ukene gjør han til en mindre verdig vinner enn Niklas, etter min mening. Kveldens opptreden burde ene og alene være nok til at han ikke vinner.

     

    Skjønner virkelig hvordan Torbjørn kunne dolke Niklas i ryggen på den måten. Han var favoritten min, men det var utrolig dårlig.

  9. Hverken Emil eller Carl har måttet tatt noen vanskelige valg, eller måttet kjempe for å bli. Niklas, kanskje Tine, er den eneste verdige vinneren i PH 2010.

    Vanskelighetsgraden i valgene kan vel alltid diskuteres, men han har tatt en del valg. Cathrine - Pernille, Cathrine - Stine-Marie, Stine-Marie - Maria, osv. Carl har kun tatt den duellen, hvor han virkelig viste hvilken feiging han er.

  10. Takk for svar. Nei, jeg har absolutt ikke vært flink til å holde den ren! :p Har vel egentlig ikke gjort noe forsøk på dette i det store hele tatt, bortsett fra noen forsøk på å blåse bort støvet med munnen. Det du sier virker veldig logisk, for hvis jeg kobler den fra ledningene og lar den stå litt, så funker den i noen minutter før det er stopp igjen. Skal gjøre et forsøk på å rengjøre den nå. Bør jeg skru den opp og ta litt på innsida også?

  11. Må si meg enig med deg der, Nurk. Likte egentlig Carl ganske godt fordi han hadde så mye rart for seg, som han gladelig delte med oss seere og de andre på hotellet. Sprella hans har ikke blitt viet så mye sendetid i det siste, og den negative og kjedelige siden hans har kommet mer frem. Niklas har hele tiden virka som en hyggelig fyr og har vel ikke på noen måte bidratt til sur stemning, bortsett fra Tine/Mari-saken. Carl har tatt et avgjørende valg der inne, og der viste han at han ikke hadde baller til å velge en sterk konkurrent. Synes uansett heller Emil burde stått i finalen.

  12. Har nå tatt et skippertak og lest de siste sidene jeg har gått glippe av, men må bare spørre dere "veddegutta": er dere så jævlig stolte av å ha lest i spoilertråden, siden dere på død og liv skal vedde mot alle som ytrer en mening om hvem de håper står i finalen? Fantastisk. :) Dere skal få ha gleden av å vite alt før resten av Norge, men dere kan drite i å dele det med oss andre.

    Ezoo: Jeg vedder i mot. :p Sangen kommer ikke før albumet er sluppet, tror ikke dette skjer med en gang. Tar forhåpentligvis ikke lang tid, da. (btw. ikke tatt fra spoilertråden!)

  13. Jeg har nå fyrt opp den gode, gamle GameCuben min, men denne viste seg å ikke være like god lenger. Nå får jeg nemlig feilmeldingen "An error has occurred. Turn the Power Off and check the Nintendo GameCube Instruction Booklet for further instructions" hver eneste gang jeg starter opp, og dette tar sjelden mer enn få sekunder. Før dette inntreffer gir maskinen også fra seg noen lyder, i form av høylydte klikk. Har fått denne feilmeldingen før, når jeg spilte FIFA 07. Da fikk jeg den noen ganger, men problemet vedvarte aldri etter at jeg skrudde av og på konsollen. Jeg har lest i bookleten som jeg har blitt bedt om, og prøvd alt som står der, men har ikke lyktes. Eller, etter jeg koblet fra alle kabler så fungerte det i over et minutt før jeg fikk feilmeldingen, noe som var sjeldent lenge.

     

    At problemet vedvarer, startet først i dag, da jeg testet et nytt spill jeg akkurat hadde bestilt. Trodde først at det var kun EA Sports-spill GCen min ikke taklet, siden dette kun til nå hadde gjeldt FIFA 07, og nå Fight Night Round 2. Testet flere spill, men nå ville heller ikke de fungere. Mitt geniale hode sier da at det mest sannsynlig er noe feil med maskinen. Kan i tillegg nevne at GameCuben hadde stått i et skap over en kortere periode før den ble tatt ut og fyrt i gang.

     

    Noen som har opplevd noe lignende, og vet hva som kan være galt? Evt. noen andre som har noen synspunkter. Alle saklige svar mottas med stor takk! :) Selvfølgelig bare å spørre hvis dere føler jeg burde gitt noe mer informasjon.

    EDIT: Kan nå legge til at jeg satt den i vinduskarmen med vinduet åpent. Der sto den i ca. en time. Når jeg skrudde på fikk jeg spilt kanskje så mye som 10 nervepirrende minutter, før det brøt sammen igjen. Dette gir ingen mening for meg. Tror feilen er at skiva av en eller annen grunn slutter å snurre.

  14. Om det fungerer greit i Danmark vil det vel bli på nesten samme måte her i Norge? Uansett tviler jeg på om Norge ville tjene noe særlig på dette. Synes det er helt greit at det er sånn, de som vil ha alkoholholdige varer får som regel tak i dette uansett. Et annet poeng er jo, som andre nevner, at når en er 16 år så er det fortsatt foreldrene som har ansvaret for dem.

×
×
  • Opprett ny...