Gå til innhold

BeyondALL

Medlemmer
  • Innlegg

    451
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BeyondALL

  1. Har ikke vært mye ute under pandemien, men synes det funker fint med bestilling via mobil flere steder. Blir ofte overrasket over hvor fort drikken er på bordet istedenfor å dingle i en kø ved baren eller ventte til man får kontakt med en servitør. Håper de fortsetter med det.

    Noe som irriterer meg er at de fjerner menyen med en gang man har bestilt mat, det gjelder mesteparten av verden. Vil de ikke ha mersalg?

    • Liker 3
  2. Da er det jo kanskje heller ikke en så stor miljøbesparelse om akkurat du bytter til elbil. Nå vet jeg ikke nøyaktig hvor mange km du kjører i året, men langturene utgjør ofte ikke en så stor absolutt mengde kjøring for de fleste, så da er det jo gjerne viktigere at de som kjører ekstra langt totalt sett kjøper elbilene.

     

    Husk produksjonskapasiteten er begrenset, så miljømessig er det best å bruke batteriene man kan produsere slik at de erstatter så mye fossilt drevet kjøring som mulig. Da er det ikke ideellt om de bare står klar i dagesvis til å dekke en og annen langtur istedet for å utnyttes daglig.

    Nope, har planer om å beholde min Diesel Focus noen år til. Bytter bil om den begynner å få issues. Var nettopp 7 uker i Japan, så 2 Tesla der, det er 3 minutter i Oslo

  3. I hvilken grad finner vi fortsatt de som drikker rødsprit? Husker de fra 70 og 80-tallet, men kan ikke huske å ha sett noen av den typen på mange år. De som er dårligst stilt er vel ruset på noe annet.

    Det fantes for 15 år siden ihvertfall. Hadde en venn som drev malingbutikk. La på et par nuller på prislappen for å luke ut de som åpenbart ikke hadde godt av det, de andre forsto og betalte normal pris

  4. Ja, den grensa driter jeg i. Den er helt meningsløs og ikke i tråd med hvordan folk ønsker å bruke produktet. Når man bruker flere tusen på en sprek sparkesykkel forventer jeg å kunne tråkke klampen i bånn der det passer seg. Det betyr ikke at jeg gjør det i en tett befolket gate. Biler har ikke fartssperre, hvorfor skal elsparkesykler o.l. ha det? I stedet burde det vært innført fartsgrenser. F.eks 10 km/t i tette bygater, 20 km/t på fortau og samme fartsgrense som biler på vanlig vei.

    Kjempefint at du driter i dette. Den dagen du har uflaks og kjører på noen får du regninga som kan være flere millioner, lykke til med holdningene dine og hold deg unna meg.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...