Gå til innhold

LaughingBuddha

Medlemmer
  • Innlegg

    144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LaughingBuddha

  1. Såvidt jeg forstår kan man få arbeidsavklaringspenger når arbeidsevnen er redusert med 50% eller mer. Holder det at arbeidsevnen er redusert med over 50% som en sum av flere forskjelige lidelser eller må en lidelse være årsak til reduksjonen i arbeidsevne. En vennine av meg som skal søke APP har fysiske plager som reduserer arbeidsevnen med rundt 30% og psykiske plager som reduserer den med litt over 20%. Det virker jo rimelig at det er summen som teller, men tenkte jeg skulle undersøke for sikkerhets skyld.

     

    Jeg lurer også på hvilken grad av psykiske problemer som kvalifiserer. Hun har bipolar lidelse og er plaget av hyppige selvmodrstanker og har hatt flere selvmordsforsøk. noen dager er hun så deprimert og ustabil at hun ikke klarer å jobbe.

  2. "Og er det kvinner som blir utsatt mest for vold? Sikker på det?"

     

    Menn utgjør den overveldende majoriteten av voldsoffre. I parforhold så er det like mange kvinner som menn som blir utsatt for vold.

     

    http://mannskampen.blogspot.no/

     

    http://elusivewapiti.blogspot.no/2012/06/some-facts-about-domestic-violence.html

     

    http://www.aftenpost...ml#.UYDZdEow_cM

     

    Her kan en lese hvordan feminismen fortsatt er reell idag. Selv en enkel fjortenårig avis-innsender har skjønt det

     

    Her kan dere lese hvorfor jämstäldismen er et bedre alternativ:

     

    http://genusdebatten.se/varfor-jamstalldismen-ar-battre-an-feminismen-1-8-fran-33-anledningar/

     

    http://genusdebatten.se/varfor-jamstalldismen-ar-battre-an-feminismen-9-16-fran-33-anledningar/

  3. FRODE ØVERLI's PONDUS har en genial stripe om forskjellsbehandlingen. ALLE JENTER, nå må dere følge med slik at dere blir dritsur!

     

    DOMMER: Kvinne, du har begått drap. Innser du hva du har gjort? Hva var din grunn?

     

    KVINNE: Jeg hadde mensen! HuhuuuuUuuUuuulk

     

    DOMMER: Uskyldig!!!

     

    hahaha genialt

     

    Det få vet ar at kvinner i USA, og antageligvis en rekke andre land, er blitt frikjent for drap på sine menn og sine barn utelukkende på grunn av PMS. Warren Farrell dokumenterer dette i sin bok the Myth of Male Power. Dere kan lese et kort sammendrag om kapitelet hans om unnskyldningene som frikjenner kvinner, og bare kvinner, her:

     

    http://www.harrysnews.com/tgWomenWhoKillTooMuch.htm

  4. "Nettopp, mens menn trenger ikke å ofre noe for å blir toppledere. Det er ikke likestilling."

     

    Det er jo rent sludder. Menn må også betale akkurat like mye i forhold til å få sett barn og kone og andre fritidsting. Menn må jobbe akkurat like mye som kvinner for å nå toppen og det innebærer offer for begge. Så lenge kvinner er villige til å gjøre innsatsen som trengs så når de opp. "Problemet" er at de ikke like ofte som menn er villige til å gjøre den innsatsen som kreves.

     

    Dokumentasjon på at kvinner når opp når de gjør jobben:

     

    http://genusnytt.wordpress.com/2012/10/31/forskare-kvinnor-blir-snabbare-toppchefer-an-man/

     

    http://www.minervanett.no/for-fa-kvinnelige-ambassadorer/

     

    Jeg leste for noen år siden en kronikk skrevet av to kvinner som hadde utført et større forskningsprosjekt der de så på kvinner og menns karriereprogresjon. Det de fant var at såfremt kvinner jobbet like mye som menn og ikke hoppet av for å være lenge hjemme med barn så steg de like raskt i gradene som kvinner. Det er med andre ord ikke diskriminering av kvinner i arbeidslivet. Det er bare et spørsmål om at mange nok kvinner skal gidde å ta vlaget det er å jobbe 12-14 timer 6-7 dager i uke i mange nok år og at disse skal bli gamel nok til å nå toppen. Styreverv og topplederstillinger besittes av folk i alderen ca. 42-70. I denne gruppen, som HELHET, er det en langt lavere andel kvinner med relevant utdannelse slik som økonomi. Færre kvinner i den aldersgruppen, som helhet, enn blant dagens unge, tok noen utdannelse overhodet, og enda færre tok relevant utdannelse, men tok i stedet ting som antropologi, sykepelie og annet som ikke leder til direktørjobb i Statoil. Det vil med andre ord naturlig fylles opp i toppen etterhvert som disse blir eldre. Menn, det vil fortsatt ikke bli like mange som menn fordi kvinner ikke er like villige som menn til å gjøre de nødvendige offrene.

    • Liker 1
  5.  

     

     

    Det igjen er bare spekulasjoner og konspirasjonsteori. Det er ingen reell forskning som viser det du sier, kun en tabloid avlesning av noe statistikk aftenposten har raska sammen.

     

     

     

     

     

    Jo det er det. Massevis faktisk:

     

    http://feck-blog.blogspot.no/2009/09/judical-bias-better-be-woman.html

     

    http://brightonmanplan.wordpress.com/2012/10/20/five-myths-about-the-sentencing-of-female-offenders/

     

    http://www.avoiceformen.com/mens-rights/uk-mp-takes-a-stand-for-male-prisoners/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

     

    Menn straffes rundt 50% hardere enn kvinner for akkurat samme forbrytelse. Det er flere hundre prosent hardere "ekstrastraff" enn mann får for å være svært. Diskrimineringen av menn i rettsystemet er altså grovere enn diskrimineringen av svarte. Misandri slår ut sterkere enn rasisme.

     

    Som du kan se ut fra den nederste linken har feminister skapt en myte om at det er kvinner som straffes hardere og på bakgrunn av dette har de fått støtte til en haug med særtiltak bare for kvinnelige straffede for å kompensere for den påståtte uretten. Uredelige som de er sjekket de aldri om det var tilfellet. Selv den feministiske britiske justisministeren sjekket ikke departementets egne tall i forhold til spørsmålet som nettopp viste at menn straffes hardere.

    • Liker 3
  6.  

     

     

    Det er mulig det er kjønnsdiskriminering av menn, men jeg har ikke sett det, bortsett fra noen skarve studiepoeng ekstra til kvinner som vil inn på studier som har vært mannsdominert siden studiene ble opprettet. Kjønnsdiskrimineringen av kvinner er i alle fall reell og den gjøres det noe med og det er bra.

     

    Dette er latterlig. Kvinner får ekstrapoeng til 136 studier, mens menn kunn får det til 4-6. Dette på tross av at kvinner totalt dominerer i høyere utdannelse. De ekstra studiepoengene gjør at svært mange menn ikke får ta den utdannelsen de vil ha og som de er best kvalifisert for og svært mange ikke får noen utdannelse i det hele tatt. Det er en svært grov form for diskriminering.

    • Liker 1
  7. Anngående menn som statusobjekt og relaterte problemstillinger. Jeg skrev et innlegg på bloggen til en feminist som er relevant i forhold til den problemstiilingen og inneholder en mengde dokumentasjon. Jeg legger også ved en link til to artikkler i dagsavisen som dokumenterer de negative sidene ved menns forsørgerrolle:

     

    http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1003/subcat1018/thread270394/#post_270394

     

    http://www.dagsavisen.no/samfunn/menn-som-forsorger-kvinner/

     

    Menn har i praksis ett valg i dag og det er å jobbe. Det er modifisert fra tidligere tider til at menn må jobbe, men bør ta en pappaperm. Kvinner kan derimot velge å jobbe fulltig, være hjemmeværende og jobbe deltid. Alle de tre valgene er reele valg en kvinne kan ta og ha suksess med uten altfor store problemer. Menn kan også i prinnsippiet gjøre de samme valgene, men hverken husfar eller deltisarbeid er like aksept av mennenes partnere, av samfunnet førvrig eller gode valg med tanke på de krav som stilles til en mann om å kunne være en forsørger.

    En mann som velger å være hjemme eller velger å jobbe deltid løper en stor risiko som kvinner ikke gjør og det er å ikke kunne finne seg en ny partner om han blir skilt, siden økonomien og statusen hans er for dårlig. Forskning viser at kvinner «resirkulerer» menn med god økonomi og karrieremessig suksess, at kvinner legger en langt, langt større vekt på menns økonomi og status enn menn legger på det samme hos kvinner og at menn med dårlig økonomi sliter med å finne seg partner. I og med at sjansen for skilsmisse er 50% så er det rusisk rullett for en mann og sette karrieren sin til side for å være hjemmeværende. Dette er en problemstilling som er fullstendig ukjent for kvinner og som jeg tror dere i liten grad tar inn over dere. Inntill kvinners partnervalg styres like lite av økonomi som menns partnervalg gjør så er det urealistisk at menn skal sette sin egen karriere til side for sin kones karriere. Ikke bare risikerer han langt mere enn henne ved et brudd i forhold til sjansen for å finne en ny partner, men han risikerer i stor grad å skape bruddet ved å få lavere lønn og status enn henne. Se bare på forskningen:

    “In the study, published in the October issue of the Journal of Family Issues, researchers found the tipping point came when the wife pulled in at least 60 percent of the family’s income. Couples in this position were 38 percent more likely in any given year to get divorced.

    And it didn’t matter how rich or poor the pair were.”

    http://www.nypost.com/p/news/national/women_divorce_cur_SfyEHTdYT8khsy625mbJOL#ixzz1BdbnR839

    To ting er spesielt interesant her. Det ene er den vanvittige økningen på 38% skilsmisserisiko som kommer akkurat i det hun overstiger ham i inntekt. Det andre er at det ikke hadde noe å si hvor mye eller lite penger paret hadde totalt sett, det var det relative størelsesforholdet mellom hans og henns inntekt som var agjørende. Kvinner med svært høy lønn hadde altså ikke større skilsmisserisiko (kan klare seg selv svært godt) med mindre mannen tjente mindre enn dem.

    Langt høyere skilmsiserisiko når menn er hjemme og kona jobber. Både hun og han tar da oftere ut skilsmisse.

    http://www.theglobeandmail.com/life/the-hot-button/stay-at-home-husbands-more-likely-to-divorce-study/article615833/

    “Men who are completely economically dependent on their female partners are five times more likely to cheat than men in relationships with women who earned similar amounts, according to the the study’s author, Christin Munsch, a sociology Ph.D. candidate at Cornell University.”:

    http://articles.cnn.com/2010-08-16/living/income.men.women.cheating_1_female-partners-study-money?_s=PM:LIVING

    Menn med høy inntekt og status resirkuleres i stadig høyere grad. Med andre ord, vil du ha gode muligheter etter en skilsmisse som mann er det viktig å stille opp en inntekt og status som kun det å jobbe kan gi:

    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Hoyt-utdannede-pappaer-resirkuleres–6934142.html

    Denne artikkelen viser noen interesante personlige erfaringer:

    http://nymag.com/nymetro/news/features/n_9495/

    http://www.dagbladet.no/2010/08/02/tema/jobb_og_utdanning/karriere/kjonnsrolle/12802229/

    http://www.dinside.no/859656/kvinner-vil-ha-rike-menn-og-vaere-hjemme

    Jeg ser det som idioti å sette meg og min kone og mine barn i en situasjon som øker sjansen for skilmsisse med 40% og sjansen for utroskap med 500%.

    Forskningen rundt effekten av skilmsisse på barn viser at de rammes fryktelig hardt. Det er få andre ting jeg kan gjøre for mine barn som vil ha så stor positiv effekt som å unngå skilsmisse:

    http://www.psychologytoday.com/blog/wired-success/201106/the-decline-fatherhood-and-the-male-identity-crisis

    Jeg ser det også som idioti å sette meg selv i en situasjon der det er mye vanskeligere for meg å finne en ny partner enn hvis rollefordelingen hadde vært annerledes.

    • Liker 1
  8. Kvinner får ekstrapoeng til 136 studier, mens menn kunn får det til 4 eller 6 ca. Dette på tross av sterk overvekt av kvinner i høyere utdannelse. Menn får altså ikke tatt noen utdannelse overhodet, eller den utdannelsen de vil ha, på grunn av lovverk som diskriminerer menn.

     

    Menn tar selvmord 3-400% oftere enn kvinner. Menn får 50-70% hardere fengselstraff enn kvinner for nøyaktig samme forbrytelse noe som er 3-400% lenger ekstrastraff enn mann får for å være svart.

     

    Disse studiene dokumenterer grov diskriminering av gutter i karaktergivning. En norsk studie viste at guttenavn får 17% lavere karakter enn jentenavn med den samme besvarelsen. Dette er den groveste formen for kjønnsdiskriminering vi har i Norge. Gutter får ikke de karakterene de har fortjent og får dermed ikke tatt den utdannelsen de har ønske om og har fotjent.

     

    http://www.aftenbladet.no/nyheter/okonomi/jobb/Navnet-pavirker-karakterene-3105671.html#.UVMh91ET7q1

     

    http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200405/cmselect/cmeduski/121/5020702.htm

    http://www.lifesitenews.com/news/eliminating-feminist-teacher-bias-erases-boys-falling-grades-study-finds

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2102759/Why-boys-failing-grade-classroom-Lack-male-teachers-reason-according-new-study.html

    http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2000/05/the-war-against-boys/304659/

    http://www.bbc.co.uk/news/education-11151143

    • Liker 1
  9. - MEnn er utsatt for vold fordi, de er menn selv som utsetter andre menn for vold, det er sinnsykt få kvinner som voldtar menn for eksempel

    - Det er ikke lik lønn, menn tjener mer, det er fordi kvinneyrker er dårligere betalt, spesielt de innen offentlig sektor. Deter noe en kan gjøre noe med

    - Kvinner har et MYE større skjønnhetspress enn menn. Har du noe statistikk på det du sier at gutter har spiseforstyrrelser?

    - Hvor ellers er det menn får den korteste enden av strået? I topplederstillinger? I kulturlivet? Mange kvinnelige filmregissører?

    - Hvordan opprettholder feminister flest i vesten kvinneundertrykkende kulturer som islam? Det høres litt i overkant konspiratorisk ut for min del

    - Det er masse som stopper kvinner å få makt. Et system som er svært ufordelaktig for kvinner som vil ha barn og gjøre karriere. Mannsdominans i de fleste topplederstillinger.

     

    Hva mener du med reell kjønnsdiskriminering?

    - Slik som værneplikt kun for menn, til og med de rødgrønne er for at det skal bli verneplikt for alle

    - kjønnskvotering viser seg å være en svært effektiv måte å få kvinner inn i mannsdominerte studier

    - hvilke særfordeler har jenter og kvinner,?

    - kjønnsgapet i straffeutmåling - høres veldig konspiratorisk ut, dette er klassikeren fra alle høyreekstremister i internettkommentarfeltene (når kommer det et bedre ord på akkurat det?)

     

    Uansett, menn har i alle år gått foran og tatt for seg uten å bry seg om kvinner, når nå noen få kvinner hevder seg, er det ikke særlig raust av menn å mase om "feminisert nasjon" og at kvinner tar over samfunnet

     

    Studier av lønnsforskjeller viser at menn velger yrker med høyere lønn, men med økt risiko for å miste jobbe, at lønnen svinger, å bli fysisk skadet, å dø. Kvinner prioriterer derimot omvendt og velger jobber med stor grad av sikkerhet for å beholde jobben, at lønnen er stabil, liten risiko for skader og død. Det er da høyst rettferdig at menn får høyere lønn i disse yrkene og studier viser også at når kvinner velger like mye risiko som menn så tejener de også likt. Dette er helt rimelige utslag av tilbudd og etterpsørsel. Forskere har analysert seg frem til diverse andre slike livskvalitets og risiko dilemmaer der kvinner og menn velger forskjellig og kvinner prioriterer livskvalitet og trygghet over lønn. At de da tjener mindre er ikke urettferdig. Man måtte, om man skulle økt kvinners lønn, sørget for at menn slapp den riiskoen og den reduserte livskvaliteten som følger med de valgene de har tatt for å få høyere lønn. Sjekk linken til Warren Farrells side.

     

    Som jeg har lagt ved linker til viser studier at kvinner ikke får topplederstillinger senere enn menn. Det er rett og slett førre som prøver. Ei heller er det at det er få kvinner i styrene eller på toppen en indikasjon på diskriminering. For at det skulle vært 50% kvinner i styrene måtte like mange kvinner som menn tatt relevant utdannelse (økonomi, jus etc. ikke antropologi og sykepleie etc.) i de alderskullene som er aktuelle kandidater til styrer. Dette er aldersgruppen fra 40-70. Innenfor den gruppen var det betydelig FÆRRE enn 50% som tok relevante utdannelser. Videre så må kvinnene ha vært yrkesaktive hele tiden og jobbet like mye som mennene og det er det en LAV andel av dem som har vært. Skal du nå toppen så må du jobbe hardt hele tiden, men ev veldig høy andel kvinner har tatt pauser for å være hjemme med barn eller jobbe deltid. Da blir man ikke styremedlem eller toppleder, ei heller har man fortjent det.

     

    Ser man derimot på mellomledernivå, det nivået kvinner har hatt tid til å nå i store mengder, så ser man en svært høy kvinneandel. Som gjennomgangen av andelen kvinnelige ambassadører viste så er det svært sannsynlig at kvinner er blitt kvotert frem i mye større grad enn de skulle og derfor har menn blitt diskriminert.

     

    Påstanden om at kvinner er forhindret av å bli tvunget til deltid er rent oppsinn. Studier viser at de fleste unge norske kvinner sier de selv gjerne vil vært mere hjemme med barna, men de har ikke menn som tjener godt nok til det. 90% av deltid er forøvrig frivillig. Med andre ord så har vi et større problem med kvinner som vil UT av arbeidslivet enn kvinner som vil inn.

     

    Du snakker om skjønnhetspress, men ignorer menns statuspress. Der kvinnen er et skjønnhetsobjekt er mannen et statusobjekt. Menn føler et enromt press for å tjene penger og gjøre karriere og på annet hvis oppnå status for å vinne kvinners gunst. Studier viser også at menn med lav lønn og status sliter med å få seg dame, menns det same overhodet ikke gjelder kvinner med lav lønn og status. Det er nettopp dette som er bakgrunnen for at så mange menn velger yrker ut fra lønn og ikke interesse og at menn velger yrker med høy grad av risiko på ulike områder i håp om at de skal gi dem nok penger til å tilfredstille kvinners behov. Svært mange menn lever altså 8-12 timer om dagen i et arbeid de har valgt ut fra presset som statusobjekt. Selvmord er også svært vanlig når menn mister jobben eller opplever et stort fall i økonomisk status, men det samme er overhodet ikke tilfeller for kvinner. Menns grad av psykiske problemer og rusmisbruk er også på en helt annen måte enn for kvinner sammenvevd med deres økonomisk og yrkesmessige suksess Det er med andre intet grunnlag for å påstå at skjønnhetspresset kvinner opplever er mere problematisk en statusobjekt presset menn opplever. Det som derimot ER diskriminernende er at vi bare snakker om det ene og ikke det andre.

    • Liker 3
  10. Frankjell:

     

    Antellet voldtatte menn og andelen som er voldtatt av kvinner har vært skjult i statistikken fordi voldtekt har blitt definert slik at en mann bare kan voldtas av en kvinne om hun penetrerer ham analt eller oralt. Tvinges mannen til samleie vaginalt eller analt der han er inni henne så har det ikke blitt regnet som voldtekt. Tar man det med eksploderer antallet tilfeller der menn er voldtatt av kvinner. Les selv hva de offisielle amerikanske tallene er:

     

    http://goodmenproject.com/ethics-values/gender-and-sexual-violence-manufacturing-victimhood-marginalizing-victims/

     

    http://feck-blog.blogspot.no/2011/05/predictors-of-sexual-coercion-against.html

     

    Du har sikkert mange ganger hørt om hvor ofte kvinner i Sør Afrika blir voldtatt. Siden det er landet i verden med mest voldtekt har det vært haugevis av reportasjer og artikkler om det. Det du garantert aldri har fått vite er at nesten like mange Sør Afrikanske menn vodltas og at de i svært stor grad voldtas av kvinner. Ei heller har du vel hørt at det som i størst grad forutsier om en Sør Afrikansk mann voldtar en kvinne er at han er blitt voldtatt av en kvinne som barn:

     

    http://www.genderratic.com/p/1392/its-shit-like-this-feminists/

     

    Du har sikkert også hørt masse om hvor mange kvinner som voldtas i tredje verden og i krig, kanskje spesielt i Kongo som det har vært rapportert mye fra. Vel, menn blir voldtatt omtrent like mye og ofte av kvinner. Det er verdt å ha i bakhodet at svært mange flere menn enn kvinner ikke har kunnet svar at de har blitt voldtatt fordi de er DØDE:

     

    http://www.dagbladet.no/2012/12/08/nyheter/krig/utenriks/liberia/sierra_leone/24743015/

     

    http://www.dagbladet.no/2012/12/09/nyheter/overgrep/utenriks/voldtekt/sex-overgrep/24755718/

     

    I india har feministiske organisasjoner presset gjennom at voldtekt skal defineres som noe som bare en mann kan gjøre ovenfor en kvinne ikke noe som kan utføres på en mann av en kvinne eller en annen mann. Snakk om egoisme og mannshat. Det er slik de skaper grunnlaget for mytene du bærer på om at voldtekt av menn ikke forekommer ofte:

     

    http://www.avoiceformen.com/misandry/indian-government-men-dont-matter/

     

    Forøvrig, de fleste voldtektsmenn ble selv seksuelt misbrukt i barndommen og av de som ble seksuelt misbrukt i barndommen og som ender opp med å voldta kvinner ble majoriteten misbrukt av kvinner. Faktisk viser forskning at mellom 60% og 80% av voldtektsmenn ble seksuelt misbrukt av KVINNER som barn:

     

    http://feck-blog.blogspot.no/2011/10/rapists-who-were-sexually-abused-by.html

     

    Her kan du lese litt om den høye andelen falske voldtektsannklager:

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/False_accusation_of_rape

     

    At kvinner diskrimineres i forhold til lønn er sludder:

     

    http://www.warrenfarrell.net/Summary/

     

    Det samme er påstanden om at kvinner holdes tilbake karrieremessig av diskriminerng:

     

    http://genusnytt.wordpress.com/2012/10/31/forskare-kvinnor-blir-snabbare-toppchefer-an-man/

     

    http://www.minervanett.no/for-fa-kvinnelige-ambassadorer/

     

    Kvinner slår menn litt oftere enn menn slår kvinner og lesbiske parfhorhold er litt mere voldelige enn heterofile parforhold. Mer enn 40% flere barn slås av mor enn av far alikevel hører vi bare om menns vold mot kvinner og barn og det presenteres som en kjønnsdiskriminering som det ikke er. Den feilaktige vinnklingen er i seg selv en grov form for demonisering av menn og diskriminering av menn.

     

    Du er rett og slett blitt lurt.

    • Liker 2
  11. Hvor det kommer i fra? Eriksen som er i hardt vær for tiden for "sextrakkasering" i fylkestinget i Nordland er anklaget for å ha hatt upassende blikkontakt. Vel og merke fortalt av en kvinne som har "hørt noe fra andre".

     

    Fascister hele gjengen.

     

    Hva er dette for en sak?

     

    Flesvik jeg foreslår at du skriver et innlegg i denne Minerva tråden der du legger inn tallmaterialet fra undersøkelsen som du gjør her. Jeg skulle gjort det selv om jeg ikke var så teknologisk "utfordret".

    • Liker 1
  12. Nå skal jeg på ingen måte forsvare folk som hetser eller trakaserer andre, men jeg tror det ligger noe i det du sier om at mange av disse menneskene gjør dette ut av ren frustrasjon. Mye antagelig fordi de selv ikke har det så godt, men det kan godt tenkes at måten de blir behandlet og omtalt på har mye og si.

     

    Jeg har nevnt det før, men jeg synes det er stygt når det er greit å omtale enkeltpersoner som tapere og menn som er missfornøyde for "sytemenn" i aviser og på tv. Da kan jeg nesten forstå at noen finner det rettferdiggjort å bli ufine selv.

     

    Som du kan se i diverse artikler på genusdebatten.se så er hetsen menn som engasjerer seg for menns rettigheter mottar i rikspressen svært grov. Rikspressen fungerer som et slags mikrofonstativ for trakkasering der ekstremt saklige og diplomatiske debattanter som Pelle Billing blir sammenlignet med Breivik. Ta en titt på siden til Pelle Billing og se hva dere synes om at en slik mann blir utsatt for gjentatte beskyldninger om å nesten være den neste Breivik. Det er helt greit for den svenske politiske eliten at han blir det. Og når prominente svenske feminister sier at de heelt reelt mener at menn er dyr så går partileder Gudrun Schuyman ut og forsvarer disse feministene.

    • Liker 1
  13. I sverige ble det utført en undersøkelse for å se hvor mye hets og trussler poltikkere ble utsatt for. Det viste seg at menn og kvinner ble utsatt for akkurat like mye hets og trussler og annmeldte det like ofte. Det viste seg også at med samme grad av hets opplevde kvinnene at de ble langt mere plaget enn mennene gjorde. Jeg vet ikke om noen av dere har møtt noen kvinner før, men jeg har møtt en del og et fellestrekk ved svært mange av dem er at tar seg langt mere nær av ting enn den gjennomsnittlige mannen gjør. De tar seg veldig, veldig, mye mere nær av ting. Dette later også å korrelere med testosteronnivå. Jo mere maskulin en kvinne er jo mere gir hun faen i hva andre synes og jo mere feminin (og dermed full av østrogen) jo mere nærtagende later hun til å være. Akkurat det samme virker å være tilfelle med menn. Svært maskuline men virker nesten imune mot negative sosiale signaler, mens sensitive og feminine menn tar ting sterkt inn over seg.

     

    Essensen er rett og slett at hvis kvinner skal klare seg i utsatte offentlige roller, slik som menn gjør helt utmerket, så er de nødt til å manne seg opp og bli mere hardhudet. Det kan da umulig by på særlige utfordringer så sikkre feminister er på at en kvinne kan klare alt en mann kan klare minst like bra som en mann.

     

    Undersøkelsen gjennomgås her:

     

    http://genusdebatten.se/2012/12/10/fundera-pa-varfor-gor-man-pa-detta-viset/

     

    Kvinner driver hele tiden å forventer og krever at ting skal tilpasses deres eget behov for komfort og forventer at ting ikke skal være ubehagelig. Menn vet instinktivt at mye av arbeidslivet kan være beintøft og at det er noe mann bare må tåle hvis man vil gå inn i en slik jobb. Menns INSTINKTIVE måte å forholde seg til slikt på er bare å konstatere at det er en røff oppgave, forberede seg på at det blir hardt og så å ikke klage men bare holde ut. Kvinners insintiktive reaksjon er å skrike opp om hvor forferdelig det er, hvor urettferdig det er og å kreve at noen, noen ANDRE (menn), skal tilpasse ting for henne slik at det blir komfortabelt. Hvis kvinner vil ha RESPEKT fra menn så slut å syt og slut å krev spesialbehandling og slut å haus opp hvor utrolig fantastisk tøffe dere er for å gjøre det som er basic for en mann.

    • Liker 7
  14. Beklager, men for meg så virker det som om du er ute etter kvinnfolk generelt. Hva er det du har imot oss?

     

    Ingen fortjener at partneren er utro.. de pleier ikke å nekte sex på pur f, som regel er det på grunn av at deres sexdrift går ned/barnefødsel/for sliten pga barn som tar opp all tid/føler seg lite tiltrekkende/osv/osv/osv.

     

    Gjennom hele mitt liv har jeg blitt komfrontert med all verdens påstander om hva menn gjør mere galt enn kvinner. Skal jeg da tolke det som at de som kom med de påstandene var ute etter å ta menn? Hvorfor kan ikke en problematisk adferd være mere utbredt hos kvinner enn hos menn?

  15. Alt med PUA å gjøre er ekstremt enkelt. Hvis ikke damer hadde blitt tiltrukket av menn som annvender dem (godt) ville de ikke eksistert. Teknikkene reflekterer derfor tilstanden hos nasjonens hunkjønn. Om det skulle vært slik en del påstår at nå vet damer hva teknikkene er så de virker ikke lenger så ville menn sluttet med det fordi de ikke fikk resultater. Merkelig nok ser det ikke ut til at det skjer. Om damer har så store problemer med dette, vel så slutt å knull menn som bruker PU teknikker da vel. Som sagt det er DERE kvinner som skaper markedet for dette ved å belønne annvendelsen av teknikkene med sex. Det nytter ikke at dere sier at dere i teorien ikke vil at noen skal bruke teknikkene på dere når dere belønner de som gjør det med å spre bena.

    • Liker 2
  16. Alle menn burde sette seg inn i hvordan men diskrimineres både formelt og kulturelt:

     

    http://www.avoiceformen.com/

     

     

    Det kan også være smart å sette seg inn i hvordan kvinner diskrimineres.

     

    Noen tanker fra en som prøver: http://rantsfromajoh...-from-feminism/

     

    Du har virkelig enn jobb å gjøre i forhold til å sette deg inn i realitetene om feministmytene du kjøper blindt og uinformert. Les denne du:

     

    http://fightingfemin...opies-new-book/

     

     

    Hvis jeg får barn med en kvinne er det 100% opp til henne om jeg noen gang får se barnet. Med mindre kvinnen er alkoholisert eller alvorlig sinnslidende får hun primær omsorgsrett uansett hvem av oss som egentlig er best egnet som omsorgsperson. Selv om jeg får dom på at jeg har samværsrett annen hver helg og i ferier er det helt opp til henne om det faktisk skjer. Staten har ikke vedtatt noen virkemidler for å straffe den som forhindrer gjennomføring av samvær eller måter å tvinge det gjennom på. Ingen bot, ingen fengselsstraff, ingen overføring av primære omsorgsrett, ingen gjennomføring ved hjelp av politi eller barnevern. Med andre ord er jeg maktesløs hvis en eks som ikke liker meg ikke vil la meg se barnet i det hele tatt. Jeg har noen formelle rettigheter, men i realiteten ingen. Det finnes ikke noen områder i vårt samfunn der kvinner er diskriminert verre enn dette. Ikke på langt nær.

     

    Det forekommer heller ikke slik du tror noen diskriminering av kvinner i forhold til lønn:

     

    http://www.forbes.co...equal-pay-myth/

     

    http://antimisandry....l#axzz1yLJAodLv

     

    http://www.avoicefor...e-gap-debunked/

     

    Unge single kvinner tjener mere enn unge single menn:

     

    http://www.usatoday....gle-women_N.htm

     

    Gutter diskrimineres sterkt i skolen noe som har ført til at gutters resultater har gått ned og jenters resultater har gått opp. At ca 2/3 av de som tar høyere utdannelse i dag er kvinner mens bare 1/3 er menn sier en hel del om hvor dårlig stilt unge MENN ikke kvinner er i dagens og vil bli i fremtiden. At kvinner fortsatt får ekstrapoeng ved inntak til ca. 130 studier mens menn bare får det til et par tre stykker er grovt diskriminerende.

     

    I alle medier, i alle debatter, i alle filmer og i all annen poppulærkultur så fremstilles det som at det er fedre som slår barn. I justisministerens siste uttalelser har han bare snakket om fedres vold og ikke en gang nevnt mødres vold. Dette gjør han samtidig som det er et faktum at det er MOREN som slår barna oftest. Faktisk slår mødre barn ca. 42% oftere enn fedre gjør. Det er en vanvittig foraktfull diskriminering av menn å fremstille dem som de som er voldelige mot barn og ikke nevne mødrene en gang når det er mødrene som er mest voldelige. Dette har vi hatt statistikk på siden 70 tallet men alikevel har feministene lyktes med å skape myten om den voldelige far. HVordan kan man hevde at det er kvinner som er diksriminert i et samfunn som i en slik grad unnskylder kvinnen og feilaktig klandrer mannen?

     

    Kvinner er også oftere voldelige mot partneren sin og der begge er voldelige er det langt, langt oftere kvinnen som har startet volden og mannen bare forsvarer seg:

     

    http://www.vg.no/hel...p?artid=2904483

     

    Her har du en "peer reviewed" forskingsartikkel som viser både de reele tallene for vold i hjemmet og hvordan feminsitiske forskere og staten konsekvent har manipulert tallene for å dekke over kvinners vold og overdrive menns vold:

     

    Finding 3: Methods Used by Feminists and other PV Activists to Distort, Deny, and Suppress Data That Shows Symmetrical PV

    Method 1: Suppress contrary evidence, either out of ideology or out of fear of retaliation or career jeopardy (see Method 7). Often, data is obtained on both male and female-perpetrated PV, yet only the male-perpetrated PV is published. This was precisely happened in one the earliest PV studies, the Kentucky Commission on the Status of Women

    Method 2: Avoid obtaining or analyzing data on female perpetration. Researchers craft surveys that inquire only into male perpetration and female victimization. In addition, many government agencies do not permit data collection unless questions of female PV perpetration are omitted.

    Method 3: Selectively cite only studies that show male perpetration and ignore studies that show female perpetration. In addition, in the few cases where female perpetration is presented in the data, it is not further discussed in the results.

    Method 4: Conclude that the results refute PV symmetry when they do not. Ideologically committed researchers misinterpret their results in favor of conclusions that support the dominant male perpetrator, female victim PV paradigm.

    Method 5: Creating "evidence by citation". Researchers repeatedly cite at length the same selective studies produced by Method 3 to give the impression to a reader that the preponderance of the evidence points to the male perpetration modele. Moreover, as the results are published in peer-reviewed journals and / or from a respected governmental body, they are assumed to be reliable when in fact the opposite is true.

    Method 6: Obstruct funding of research efforts that may contradict the male-perpetrator paradigm. For example, in 2005, the National Institute of Justice issed a call for research proposals that stated: "proposals to investigate male victimization would not be eligible". Alternatively, ideologically committed reviewers sandbag proposals to research female PV with low review scores such that the resultant average review score is below the fundable level. Strauss cites other researchers that have encountered the same resistance.

     

    Legg også merke til at lesbiske parforhold er MERE voldelige enn heterofile parfhorld. Kvinner er tryggere i forhold med menn enn i forhold med kvinner. HVordan forklarer du ut fra det at kvinner er undertrykt av menn?

     

    http://elusivewapiti...c-violence.html

     

    Her har du masse mere info om realitetene i forhold til vold i hjemmet:

     

    http://mannskampen.no/

     

     

    Du bürde lese en del på disse sidene:

     

    http://www.genderratic.com/

     

    http://owningyourshit.blogspot.no/

     

    Her har du kvinner som forklarer hvordan menn er undertrykt og hva realiteten er bak en rekke feministiske løgner

     

    Du bürde også sette deg inn i hva de mere radikale delene av feministgrupper faktisk vil. PÅ radfemhub finner du feministgrupper som serøst diskuterer hvordan de kan få utslettet alle nålevende menn eller i hvert fall kastrert dem eller amnipulert dem hormonelt. Dette har vært aktivt diskutert av feminister i alle år:

     

    http://www.avoicefor...-hate-movement/

     

    Med tanke på at kvinnene i dag har næremst total makt i parforhold hvordan er det mulig å hevde at de er undertrykt:

     

    http://www.diskusjon...owtopic=1442488

     

    Her kan du se hvor forskjellig kvinner og menns drap av egne barn fremstilles. Om mannen dreper barna sine er han bare enkelt og greit ond. Om kvinnen dreper barna sine så leter mann desperat etter forklaringsmodeller som kan få henne til å fremstå uskyldig. Aller helst prøver de å finne den egentlige årsaken hos en MANN.

     

    http://www.fathersandfamilies.org/2012/06/11/mom-murders-4-kids-article-suggests-decade-old-incident-as-cause/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

     

    Her finner du de relle tallene for voldtekt av menn. Balnt annet ved at det kun definieres som voldtekt der han blir penetrert analt og ikke som voldtekt, kun annen seksuell vold når en kvinne tvinger en mann til vaginalt samleie så minimeres anntallet menn som er voldtatt av kvinner i statistikken til en fraksjon av de reele tallene:

     

    http://www.genderratic.com/p/836/manufacturing-female-victimhood-and-marginalizing-vulnerable-men/

     

    Legg også merke til dette:

     

    16% of men with documented cases of sexual abuse considered their early childhood experiences sexual abuse, compared with 64% of women with documented cases of sexual abuse. These gender differences may reflect inadequate measurement techniques or an unwillingness on the part of men to disclose this information (Widom and Morris 1997).

    So in order to get accurate numbers for sexual abuse often we need to increase the numbers by 400% because even when it is documented they where abused only 16% are able to admit it to themselves compared to the female 64% ho can admit it. Read the whole article. It will forever change your view on how much men are raped and how many women are rapists. The numbers are mind-blowing.

     

     

     

     

    Voldtekt av menn i fengsler, både av fanger og av manlige og kvinnelige fangevoktere, er ekstremt omfattende, men ingen bryr seg fordi de er menn. Legg merke til hvor enormt mange kvinnelige fangevoktere som misbruker innsatte menn:

     

    http://www.feministcritics.org/blog/2011/02/05/help-the-doj-regulate-against-prison-rape-noh/

     

    Hvordan kan samfunnet diskriminere kvinner mere enn menn når menn tar selvmord langt, langt, langt oftere enn kvinner:

     

    http://www.feministcritics.org/blog/2012/04/26/gender-differences-in-suicide-noh/

     

    Falske annkalger om vold og voldtekt er et middel vårt samfunn gir kvinner full frihet til å bruke, nesten altid uten risiko for straff. Fenomenet er ekstremt utbredt:

     

    http://www.cotwa.info/2012/06/chilling-recording-husband-are-you.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

     

    Følg den siden over litt tid eller les grundig i arkivene så vil du skjønne hvor diskriminerende lvoene og rettssystemet og holdningene er på dette området.

     

    Realiteten i svært mange vestlige land er at ekteskapslovene er groteskt urettferdige for menn og at kvinnen etter en skilsmisse lett sitter igjenn med alt mannen har hatt av eiendeler:

     

    http://dalrock.wordpress.com/2012/02/22/a-case-for-anger/

     

    Hvordan kan du si at kvinner er undertykt og ikke menn når samfunnet vårt tillater at man kan skjære av den mest sensitive og nytelsesgivende delen av penisen hans, forhuden, mens omskjæring av kvinner er forbudt:

     

    http://www.avoiceformen.com/tag/circumcision/

     

    Kvinner begynner nå å få rett til å drepe mannen sin etter lang tids møysommelig planlegging:

     

    http://www.australian-news.com.au/domestic_violence_Susan_Falls.htm

     

    Menn voldtas i krig like ofte som kvinner (blant annet blir ca. 80% av menn i fangeleirer voldtatt) og overgriperne er faktisk svært ofte kvinner, men vi får aldri høre om dette bare om de kvinnelige ofrene hvorfor det når samfunnet vistnok skal være kvinnediskriminerende. Legg spesielt merke til at diverse organsiasjoner bevist har prøvd å dekke over at dette skjer fordi de vil at fokuset skal bevares på vkinnelige ofre alene. Og de har jo lyktes jævlig godt med det.

     

    http://www.guardian.co.uk/society/2011/jul/17/the-rape-of-men

     

    Her kan du lese hvordan grunnleggeren av det første krisesenteret for kvinner fant ut allerede i begynnelsen at 60% av kvinnene som kom til sentrene var akkurat like voldelige som mennene de flyktet fra. Du kan også lese hennes beretning om hvordan ekstreme, i hovedsak lesbiske og kvinneseparatistiske, feminister tok kontrollen over krisesentrene og siden har brukt dem til å indoktrinere kvinnene som kom ditt i ekstrem radiskal feministisk ideologi og mannsahat. Se også den svenske dokumentaren kønnskriget der en av lederne av den svenske krissenterbevegelsen uttaler at hun mener at menn bokstavelig talt ikke er mennesker menn dyr og hvor det dokumenteres at krisesentrene aktivt prøver å få kvinnene som kommer til å bli lesbiske separatister.

     

    http://www.sossandra.org/2008/01/18/my-views-on-domestic-violence/#_ftn2

    • Liker 1
  17. Et veldig godt eksempel på kvinners kravstorhet er at menns menn rangerer halvparten av kvinnene som over gjennsonnittlig pene og halvparten av kvinnene som under gjennomsnittlig pene, noe som egentlig er helt selvsagt, rangerer kvinner utrolig nok de fleste menn som under gjennomsnittlig pene:

     

    http://www.feministcritics.org/blog/2012/05/29/what-is-feminine-hypergamy-noh/

     

    Her kårer de årets entitlement princess fordi de er så drittlei av kvinner som mener de "fortjener" alt mellom himmel og jord:

     

    http://www.antifeministtech.info/2012/04/march-2012-entitlement-princess-of-the-month/

     

    Fordi menns standard for hvem de har sex med er så mye lavere enn standarden for hvem de er villige til å inngå et forhold med har vår tid med mye tilfeldig sex ført til at kvinner har vent seg til en standard på menn via tilfeldig sex og menn som viser seksuell interesse som langt overgår standarden på det de kan forvente seg av en mann i et forhold. Heiet på av Oprah og bøker som eat pray love lider mange kvinner i dag av latterlig overdrevne forventinger til hva de kan få i et forhold:

     

    http://www.freedomtwentyfive.com/2011/04/ask-an-asshole-round-1/

    • Liker 8
×
×
  • Opprett ny...