Gå til innhold

MSbone

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MSbone

  1. Hei,

    Sendte inn hovedkortet til Komplett de sa det kjørte en bios versjon som ville ha fungert på CPUen men de byttet den likevell til nyeste. De sa att det kan være problemer med de andre komponentene.

    Har søkt litt rundt på internett og ser att CPUen vartfall skal funke. Har også testen den i et annet hovedkort der den startet.

     

    Så da er egentlig problemet minnebrikken, lurer derfor om noen her vet om

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=751785 vill funke med hovedkortet

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=633940

     

    Har kun en minnebrikke, lurer da på om hovedkortet må ha 2 brikker?

  2. Hei,

    Har idag bygd ferdig den nye serveren min, men har hatt endel problem.

    I starten når eg startet den opp, går viftene i rundt eit sekund før de stopper igjen, er av i nokre sekund så starter de opp igjen. Av og til stopper dette etter 3 forsøk og starter ikke på igjen. Men det har også skjedd att dette har holdt på til eg skrur av strømen. Men etter å ha prøvd litt forskjelig, starta den, men denne gangen peip den en lang og 2 korte, og hold på med dette til eg skrudde av strømmen. Men etter andre gangen eg gjor dette stoppet det og det var tilbake til av og på med strømen. Etter litt desperat feilsøking koblet eg inn ei vifte og merket da att den var tilbake til 1 langt pip og 2 korte. Koblet ut viften og er tilbake på av og på med strøm.

    Etter litt søk på internett etter feilkoden virker det som skjermkort feil, men ettersom den skal bruke det interne kortet, tenkte eg att eg kunne teste med eit ekstern. Men samme feil da også. Tenkte eg kunne bytte ram brikken, men uten ECC. Da kommer det 4 korte pip. Er 1 langt og 2 korte om den er uten minnebrikker også. Har prøvd å ta ut og inn cpuen. Prøvd både med 8 og 4 pin strøm til hovedkortet i tilegg til den vanlige. Har tatt hovedkortet ut av kabinettet for å ungå kortslutning. Prøvd å resete bios ved å ta ut batteriet. Men forsatt ingen liv. Har prøvd med ei anna strømforsyning, men heilt likt

    Tenkte det kan være best å spør her og eventuelt ka kompoent som kan være defekt. Er veldig usikker på om det er hovedkortet, cpuen, minnet.

     

    Hovedkort: ASUS P8B-E/4L, Socket-1155

    Minne: 1stk Kingston Server P. DDR3 1333MHz 8GB

    Cpu: Intel® Xeon® Processor E3-1220V2

  3. Har, sjekke det, og he prøvd det. Men var ein ting eg glømte og skrive i førstepost var att eg he testa ASUS ROG Connect, når eg instalerte windowsen så gjekk den gjennom alle tester før pcen starta, men no så stopper den på CPU INIT, som eg i manualen he lest fram til og bety CPU initialation, pluss det e CPU lystet på hovedkortet som lyser rødt.

     

    Etter litt meir sjekking så fant eg ut att CPU volt står på 0 :hmm:

  4. Hei,

    har no hatt eit lite problem siden påske. Rett etter påska så fikk eg min nye cpu kjøler CoolIT VANTAGE A.L.C. CPU Kjøler etter eg satt den inn så he eg kun hatt pc problemer, med bluescreen. :no:

     

    Etter å ha instalert windows på nytt nokken ganger, prøvd gamle drivere,osv. Så kom eg til att eg kunne prøve og legge inn ny bios på hovedkortet.

    Det kom opp att alt vart velykka, men det vart kun svart skjerm. Eg snakka da litt med komplett, og vi fant ut att eg skulle sende det inn, så dei fikk se på det. I dag så fikk eg da eit nytt hovedkort: ASUS Maximus III GENE, Socket-1156 satt da det inn i pcen og skrude den på, instalerte windows, så etter eg hadde instalert skjermkort driveren, og starta den på nytt, så fikk eg ein rask bluescreen og pcen nekta og starte, samme som på det gamle. :nei:

     

    Etter nokken omstarter så tokk eg ut alle rambrikkane og satt inn ein. Da vart det kun svart skjerm. Eg prøvde da med ein ny rambrikke men det samme med den. Etter og ha prøvd alle rambrikkane så er eg ganske lei, så derfor så spør eg her?

     

     

    PC-en min er:

     

    Chieftec Super Series 650W PSU

    Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 4GB CL8 x4

    Intel Core i7 Quad Processor i7-860

    XFX Radeon HD 5770 1GB GDDR5

  5. No er det klart for VatneLAN igjen! I år så har vi 210 plasser

     

    Hvor: Eidet Kulturhall i Haram Kommune, som ligger litt utenfor Ålesund

    Når: Fredag 12. - søndag 14. November 2010

    Dørene åpner: KL. 18:00

    Internett: 1 Gigabit Fiber fra Tafjord Mimer

     

    PRISER

    Kr. 350,- med PC - inkluderer brennsnut lørdag ettermiddag/kveld

    kr. 100,- uten PC per dag

    kr. 200,- uten PC for heile helga

     

    Compoer:

    Counter-Strike 1.6, 5on5

    1. plass - 7 500,- KR

    2. plass - 2 500,- KR

     

    StarCraft 2, 1on1

    1. plass - (viss vi får tak i Crew til det / nok påmelding!) (1v1)

     

    Warcraft 3 : (viss vi får tak i Crew til det / nok påmelding!) (1v1)

     

    FIFA 2010

    1. plass - Overraskelse!

     

     

    Sjekk ut www.vatnelan.net for mer info og påmelding!

     

    Vi søker også crew til compoane, siden han som he styrt det før he flytta. Så viss nokken kan og gjøre det, så er det bare og sende mail til [email protected]

  6. Har no laga meg ei internett side med wamp. Har opna port og laga no-ip adresse. Andre kommer inn på den. Men ikkje eg eller andre i nettverket. Eg må bruke localhost eller nettverks ip.

    Har Vood 452W_B ruter fra Tafjord Mimer.

    Er slik på CS med, eg lager server og andre kan joine men eg må bruke nettverks ip

     

    Det gjør att eg aldri får teste om det funker når eg opner nye porter :hrm:

  7. Kjøpt meg ny pc. Først så var det nokke galt med strømforsynga. Men fekk ny med komplett. Så istalerte eg windows 7.

    Instalerte batman som fulgte med pcen.Det funka fint ei lita stund så fikk ei bluescreen. Den forsvant så fort att eg ikkje kunne se ka som stod der, på akkurat same scena klikka det igjenn. Så testa eg 3ds max men der fikk ei ram-feilmelding. Eg leita på nettet etter andre som hadde same problemet, det var ein som hadde det men med han fungerte det og stille volten på ramen opp litt, eg prøvde det men det verka ikkje.

    Kan nokken hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...